kaalimato outletSeksikaupat.fi Facebookissa

Seksipelit – Eroottiset pelit aikuisille 2022

Seksipelit ja eroottiset pelit tuovat uutta maustetta seksielämään. Olit sitten uudessa suhteessa tai jo vuosia kestäneessä parisuhteessa, seksipelit saavat hormonit hyrräämään ja petipuuhat ovat taattu. Seksipelejä on monenlaisia, mutta suosituimpia ovat lautapelit, jotka usein etenevät pikkuhiljaa rohkeampiin tehtäviin tai kysymyksiin. Eroottiset parisuhdepelit voivat myös opettaa rakkaastasi ja itsestäsi uusia kiinnostavia sekä eroottisia asioita, jotka syventävät suhdetta ja parantavat seksielämää.

Keräsimme parhaat seksipelit eroottiseen iltaan!


OPENMITY – Love Matching

OPENMITY – Love Matching on hauska seksipeli, joka kiusoittelee kevyesti, hemmottelee eroottisesti ja yllättää rohkeasti. Peli tapahtuu korteilla ja toimii muistipelin tavoin. Jokainen korttipari kuvaa eri tehtävää, ja tehtävät hyvinkin muistia inspiroivaa 😉

Korttien lisäksi omaa rekvisiittaa on suositeltavaa käyttää. Kuulokkeet, kamera, silmänaamio, käsiraudat, piiska, vibraattori ja muut kivat erotiikkavälineet tekevät tästä pelistä vieläkin kiihottavamman.

Liikaa paljastamatta, tehtäviin kuuluu mm. hierontaa, sänkyyn sitomista, hyväilyä käsillä ja suulla, rintojen väliin työntämistä, näkymien nauttimisesta kun partneri masturboi jne. Rekvisiittaehdotuksista voi myös päätellä, mitä kaikkea pelissä voi tehdä.

Tämä on todella simppeli, mutta kuuma peli.


Tease&Please - FuckMe seksiasentopeli

Tease&Please – FuckMe

Tease&Please FuckMe on suorasukainen seksiasentotäytteinen peli, joka innostaa ja ohjaa kokeilemaan uusia vinkkeleitä panopuuhiin. Jos seksi on jo tuttua, eikä tarkoitus ole pikkuhiljaa hivuttautua pelin edetessä seksipuuhiin, vaan halut on kanavoitu suoraan toimintaan, on tämä hyvä ja edullinen valinta.

Tease&Please FuckMe pakettiin kuuluu:

2 kpl penisrenkaita, joista toinen vibralla, toinen ilman. Tarkoitettu tietenkin tekemään miehen välineestä astetta edustavamman ja tuottamaan molemmille tyydytystä.

Seksiasento -nopat: Toinen nopista näyttää missä asennossa toisenne otatte, ja toinen kertoo missä tämä tapahtuu.

52 Kama Sutra -seksiasentokorttia, joista löytyy asentovinkit kokeneemmillekin pareille.

6 kpl kuvitettuja tehtäväkorttia (asentoja nämäkin 😉


Discover Your Love -seksipeli

Discover Your Lover – seksipeli (uutta opettava ja rohkea!)

Discover Your Lover on kahdelle tarkoitettu eroottinen seikkailu kiihottavissa haasteissa ja eroottisissa kysymyksissä. Yhteensä 99 intiimiä kysymystä sekä tehtävää siivittävät iltaa. Peli voi paljastaa tuhmia fantasioita ja voitte löytää toisistanne uusia, nautittavia puolia.

Peli on uskalias. Peli alkaa sillä, että molemmat kirjoittavat paperille eroottisen toiveensa, jonka häviäjä pelin loppuessa toteuttaa. Tehtävistä löytyy mm. erektion saaminen ilman koskemista, yhteissuihkua suuseksillä, orgasmin rajoilla kiusaaminen yms. Discover Your Lover ei todellakaan jätä kylmäksi.

Tämä on Travel Edition, joka on suunniteltu mukaan otettavaksi ja matkalla nautittavaksi.

HUOM. peliä ei ole saatavana suomenkielellä, mutta englanninkieli sekä 4 muuta kieltä löytyvät.

Peli sisältää:
Pelilauta, joka joustava ”frisbee” ja säilytyspussi
2 pelinappulaa + noppa
Satiininen liina sitomiseen
Kysymysvihko
Tehtävävihko naiselle ja miehelle
Peliohjeet

Nappaa tämä rohkeä seksipeli täältä:


Cum Face -Seksipeli

Cum Face -seksipeli (hullunhauska)

Cum Face -seksipelin idea on yksinkertainen. 2 pelaajaa kerrallaan asettuu vastakkain mittelemään kovimman vatkaajan tittelistä. Häviäjä saa yllätyslaukeamisen naamalleen. Tämä on piristys illanviettoon, kuten polttareihin tai muihin rennonsävytteisiin ja hauskuutta pursuaviin juhliin. Ehkäpä koomisena lahjana kaverille 😉 Cum Face -säiliön voi täyttää vedellä tai muulla turvallisella nesteellä.

Cum Face -uutuuden voit napata itsellesi täältä:


Ruletti seksipeli

Sex-O-Chess – Eroottinen shakkipeli (fiksun eroottinen)

Eroottinen shakkipeli kutkuttelee aivonystyröitä ja vartalonosia. Shakin oppiminen on tuplasti hauskempaa, kun on motivaattorit kohdillaan. Pelin aikana tiettyjä siirtoja tehnyt pelaaja saa innostavia palkintoja. Peli sisältää hyväilyä ja eroottista toimintaa… ja lopussa todellinen palkinto seisoo.

Peli sisältää: Shakkilauta, shakkinappulat, tiimalasi, lämpöliuskat 2kpl, ohjekirja

HUOM. peliä ei ole saatavana suomenkielellä, mutta jos jokin 12 muusta kielestä taipuu (mm. englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä), niin tästä hauskaa pitkäksi aikaa.

Sex-O-Chess -pelin voit napata itsellesi täältä:


Alias late night aikuisten sananselityspeli

Late Night Alias – Aikuisten sananselityspeli (pikkutuhma)

Nyt se on vihdoin täällä, nimittäin poskia punastuttava Alias -peli aikuisille. Idea on tuttu, mutta aiheet ovat täyttä K18 kamaa.

Pelin kulku: Pelaajat muodostavat vähintään kahden hengen joukkueita. Jokainen joukkuuen jäsen saa vuorollaan tehtävän selittää sanakorteista sanoja joukkueen muille jäsenille. Aikaa sanojen selittämiseen on vain tiimalasin verran, joten ole nopea. Kaikki muu on sallittua paitsi itse selitettävän sanan sanominen. Voit heilutella käsiä, näytellä tai vaikka käyttää rekvisiittaa. Rohkea pistää kaiken likoon eikä tyydy pelkkään huulien heilutteluun. Jokainen oikein arvattu sana tuo yhden pisteen, jonka mukaan laudalla edetään. Jos sanan selitys on kesken kun tiimalasista loppuu aika, voivat muut joukkueet yrittää varastaa pisteen arvaamalla sanan oikein.

Tämä on täydellinen peli aikuisten peli-iltaan. Paljon huumoria ja sopivasti erotiikkaa… tällä hellennetään vatsa- ja rakkauslihakset. Peli avautuu parhaiten 4+ pelaajalla, joten siitä saa nautintoa jo kaksi pariskuntaa.

Late Night Alias -pelin voi hankkia omaan leluvarastoon esimerkiksi Kaalimadosta.


Desire seksipeli pariskunnille

Desire parisuhdepeli kahdenkeskiseen hekumaan (tosi kuuma!)

Desire on pariskunnille suunnattu, haluja ja kiihkoa erilaisten tehtävien muodossa nostattava parisuhdepeli. Tätä peliä pelataan kahden kesken kun verhot on vedetty ikkunoiden eteen uteliailta katseilta. Ennen kuin peli aloitetaan ja noppaa ensimmäistä kertaa heitetään, saatte kirjata ylös omia tehtäviä, toiveita, mielihaluja ja kahdenkeskisiä fantasioita. Näiden toteuttaminen saattaa tulla eteen pelin edetessä. Kuinka rohkeaa kehtaat kumppanillesi ehdottaa? 😉

Rekvisiittaa on myös tarjolla, sillä pelin mukana tulee pehmeät käsiraudat, 2kpl tunnelmallisia sydänkynttilöitä, sekä kutkuttava strutsinsulka.

Pelissä edetään noppaa heittämällä ja silmäluvun mukaan liikkumalla eteenpäin. Edessä on tehtäviä ja eroottisia tekoja kuvakorteista. Tehtävissä käytetään tietenkin pelin mukana tullutta rekvisiittaa, sekä kehon omia avuja, kuten kieltä, suuta, käsiä. Tehtävissä on yleensä aina mahdollisuus käyttää omaa tulkintaa ja mielikuvitusta oman himokertoimensa mukaan. Tämä tekee pelistä monipuolisemman ja mielenkiintoisen.

Tehtäviä löytyy laidasta laitaan… tietenkin vaatteita vähennetään, sulalla hyväillään ja käsiä sidotaan. Siinä välissä käytetään käsiä, suuta ja erogeenisiä alueita. Peli ei etene vain suoraviivaisesti eteenpäin, vaan saatat joutua peruuttamaan laudalla, jolloin edessä on lisää seksikästä puuhailua ja himon kasvua.

Desire parisuhdepeli sisältää: Pelilaudan, arpakuution, 2 pelinappulaa, 24 kuvallista tehtäväkorttia, strutsinsulka, pehmeät karvalla päällystetyt käsiraudat, 2 sydämenmuotoista kynttilää, peliohjeet

Desire pelin nappaat täältä:


Dynamite sex -seksipeli

Dynamite Sex – Retrohenkinen aikuisten seksipeli (erotiikkaa koko viikoksi)

Dynamite Sex on jännittävä, hieman erilainen ja koko viikoksi eroottista latautumista tuova aikuisten peli. Pelin ideana on suorittaa erilaisia tehtäviä ja kerätä/ostaa pelin aikana seitsemän tehtäväkorttia. Tehtäväkorttien antamat tehtävät on tarkoitus toteuttaa seuraavan viikon aikana. Tiedossa on eroottista ajanvietettä siis jokaiselle päivälle. Ehkä aikuisviihde-elokuvan katsomista, suuseksiä, jännittävää seksiä kodin ulkopuolella, eroottisien kuvien ottamista yms.

Peli etenee niin, että pelaajat liikkuvat heittämänsä nopan silmäluvun mukaan pelilaudalla eri suuntiin. Jokaisessa ruudussa on tehtävä, joka toteutetaan heti. Pelin aikana ansaitaan rahaa, ja jossain tapauksissa myös menetetään.

Viikon aikana käytettäviä tehtäväkortteja pääsee ostamaan tietyistä ruuduista. Tällaiseen laskeutuessa nostaa pelaaja pakasta kaksi korttia. Jos rahat riittävät voi jommankumman tehtävistä ostaa tulevalla viikolla toteutettavaksi.

Peli päättyy kun jompikumpi pelaajista on kerännyt 7 tehtäväkorttia. Sitten pelaajat vaihtavat tehtäväkorttinsa ja toteuttavat peliparinsa keräämät tehtävät.

Peli sisältää: Pelilaudan, 2 kpl pelinappuloita ja nopan, rahamerkkejä, 24 tehtäväkorttia.

Dynamite sex lautapelin voi siirtää ostoskoriin täältä:


Panopeli

Panopeli – Intohimoinen ja nopeatempoinen seksipeli (suorasukainen)

Panopeli kuuluu nopean tempon seksipelit -sarjaa. Panoli -seksilautapelissä aloitetaan eroottisista esileikeistä ja siirrytään nopeasti ja rohkeasti suoraan toimintaan… lopussa kiitos seisoo. Panopelin tarkoituksena on kiihottaa partneriaan pelin antamien tehtävien juonessa. Kumppanin kiihottamista itsesi tai kumppanisi valitsemilla keinoilla, riisumista ja roolileikkejä sekä paljon asentoja ja eroottista latautumista. Panopeli sopii erinomaisesti piristämään vakiintuneenkin pariskunnan seksielämää ja ohjaamaan petipuuhat uusille hekuman urille. Tarvitaan vain hieman seikkailumieltä ja rohkeutta.

Panopelin voittaa pelaaja joka tuottaa partnerilleen orgasmin, mutta voitaneen rehellisesti sanoa ettei häviäjänkään osa ole huono 🙂

Kieli: Suomi
Peli sisältää pelilaudan, nopan ja pelinappulat

Panopelin voit tilata seuraavasta ihanasta kaupasta:


Kielletty hedelmä - paripeli

Kielletty Hedelmä – Eroottinen seikkailupeli aikuiseen makuun

Kielletty Hedelmä on eroottinen seikkailupeli aikuiseen makuun. Pelipaketti sisältää kaksi versiota, josta toinen eroottisempi pariskunnille suunnattu ja toinen neutraalimpi, joka sopii hauskaksi seurapeliksi suuremmallekin porukalle. Miksi ei seksipelit sopisi suuremmallekin porukalle? Neutraalin ja eroottisemman pelimuodon voi nimittäin yhdistää ja saada lisää säpinää ja flirttiä myös porukkapeliin.

Kieli: Suomi
Kielletty hedelmä eroottisen pelin sisältö: 75 erilaista ja jännittävää tehtäväkorttia, pelilaudan, kaksi pelinappulaa sekä nopan.

Pelistä on saatavilla myös Limited Edition Deluxe -versio, jossa mukana paljon lisää tehtäviä, sekä ilmainen liukuvoide.

Kielletty Hedelmä -lautapelin löydät esimerkiksi täältä:


Kuutamokävely - seksipeli

Kuutamokävely – Eroottinen seikkailupeli aikuisillle

Kuutamokävely on monipuolinen eroottinen seikkailupeli aikuisille. Seksipelit voivat olla hauskan lisäksi myös opettavaisia ja Kuutamokävelyn riennossa avarratkin tietoutta partnerista ja itsestäsi. Opit uusia asioita ja voitte nauttia toisistanne täydellisemmin. Saatte kertoa toisillenne salaisista toiveistanne ja pääsette nauttimaan toisillenne antamistanne kuumista käsittelyistä. Uudessa Kuutamokävely -lautapelipainoksessa on yli tuplamäärä kysymyksiä. Peli sisältää tehtäviä, totuuksia ja tietenkin kuhertelua. Tämän pelin jälkeen intohimon jatkuminen pidempäänkin on taattu.

Kieli: suomi
Pelin sisältö: Pelilauta, noppa, 2 nappulaa, 25 erilaista kuherruskorttia, 25 erilaista totuuskorttia, 25 erilaista tehtäväkorttia

Kuutamokävely -eroottisen lautapelin saat helposti tilaamalla:


Pusupeli erotiikkaa pariskunnille

Pusupeli – Rohkeita kysymyksia ja tehtäviä

Pusupeli on hauska ja eroottisesti latautunut lautapeli pariskunnille. Peli sisältää paljon rohkeita tekoja ja kysymyksiä joiden avulla opitte toisistanne paljon uutta ja petipuuhat paranee.

Pelin edetessä on tiedossa paljon hyväilyjä, erilaisia pusuja ja eroottisia tehtäviä. Pelin voittaa partneri, joka ylittää ensimmäisenä maaliruudun. Pääpalkintona voittaja pääsee nauttimaan kaikista nautinnollisista toiveista viiden minuutin ajan… häviö ei siis ole vaihtoehto vaikka sekin on antoisaa 🙂

Kieli: Suomi
Peli sisältää: Pelilaudan, jossa yli 70 eri tehtävää, 25 pusukorttia, 2 pelinappulaa, noppa

Pusupelin saat kotiisi klikkautumalla alla olevaan nettikauppaan:


Seksruletti

Seksiruletti

Seksiruletti on jännittävä peli, jossa annetaan onnettaren määritellä illan esileikit, seksiasennot, rohkeat kokeilut ja rakkauden nautinnot. Pyöräyttäkää rulettia vuorotellen ja heittäytykää täysillä leikkiin.

Sex Roulette -seksipelejä on neljää erilaista, jotka myydään omina tuotteinaan. Seksiruletti -pelejä kannattaa hankkia useampi kerrallaan. Esileikistä voidaan mielentilasta riippuen hypätä tuhmiin leikkeihin tai Kama Sutran asentoihin.

Foreplay eli esileikki, josta löytyy 24 erilaista eroottisesti lämmittävää tehtävää. Pyörittäkää rullaa kunnes hekuma on huipussaan ja päätätte itse mihin asentoon ilta päätetään. Love & Marriage imaisee kokemukselle hempeää ja rakkautta pursuavaa erotiikkaa. 24 tehtävää kiihottavat ja lähentävät teitä parina. Kama Sutra tarjoaa 24 erilaista seksiasentoa kokeilunhaluisille. Asentoihin opastetaan selkeiden tekstien ja kuvien saattelemana. Kinky on tuhmempien parien ruletti. 24 rohkeaa tehtävää odottavat toteuttajaansa. Tämä on erinomainen peli niille, jotka haluavat kokeilla uutta, mutta tarvitsevat siihen hieman ulkopuolista rohkaisua.

Seksiruletti on kymmenellä eri kielellä. Yksikään näistä ei ole Suomi, mutta jos esimerkiksi englanti tai ruotsi kääntyy, niin homma toimii. Myös google kääntäjää voi käyttää hyväkseen.

Sex Roulette -peli on uutuus ja löytyy mm. Kaalimadosta.


Seksinopat

Seksinopat ja rakkausnopat

Seksinopat, rakkausnopat ja muut noppaleikit ovat helppo ja nopea keino piristää seksielämää. Nopat ovat edullisia, vievät vain hieman tilaa kuitenkin tarjoten aina kaapista kaivettuna iloisen lopun. Seksinoppa -vaihtoehtoja voisi olla tarjolla enemmänkin ja monipuolisempia, mutta ajavat kuitenkin asiansa.

Suosituimpia seksinoppia ovat: YESforLOV eroottiset nopat on todella perinteinen ”mitä teet ja millekin kehonosalle” -noppapeli pienellä jokeri-twistillä. Jos hieman tuhmempaa, mutta helposti lähestyvää BDSM:ää haet, niin siihen on tarjolla omat kinky-noppansa.

Kinky BDSM

BDSM tuhmilla seksinopilla saadaan erilaista vipinää. Tämä on melko pikkutuhma leikki, joten aloittelevatkin Fifty Shades of Grey fanit uskaltautuvat kokeilemaan. Leikki etenee niinkin tuttuun tyyliin, että kumpikin pelaaja vuorollaan heittää noppia ja toteuttaa noppien antaman tehtävän tietyssä asennossa. Nopat näyttävät piiskataanko nelinkontin olevaa pepulle vai näykitäänkö nipukoita. DBSM seksinopilla pelaaminen ei vaadi rekvisiittaa, mutta sitä voi ehdottomasti olla käytössä piiskasta käsirautoihin, antakaa mielikuvituksen laukata.

Jos BDSM leikki on ollut mielessä, mutta ei tiedä mistä aloittaa, niin nyt tiedät! Näiden noppien turvin on helppo aloittaa ja kokeilla onko tämä teidän juttu. Jos on, niin tästä on hyvä siirtyä uusiin haasteisiin.

Noppien kielenä on englanti. Jos ei englanti näihin sanoihin muuten taivu, niin google sanakirjana kertoo kyllä mitä tehdä 😉

 

Kamasutra asennot

Kamasutra asento -nopat eivät suoranaisesti esittelyä kaipaa, mutta kerrotaan nyt hieman. Noppa näyttää missä asennossa partneri seuraavaksi otetaan. Tämä kamasutra noppapeli sisältää kolme erilaista noppaa, joista yksi kertoo asennon, toinen antaa lisäohjeita ja kolmannen nopan kohtalo on arpoa toteutuspaikka. Haluttaako 69 tai takaapäin, kenties nopeatempoisesti suihkussa tai tutummin lattialla?

Asennot eivät ole akrobatiaa vaativia, ja melko peruskauraa, joten kamasutra nopat ovat lähinnä hauska pieni extra, jos ei halua itse asentoa päättää.

Seksikaupat.fi kommentoi: Olisi ollut mukava nähdä monipuolisempaa variaatiota asennoissa. Vaikka kaikki asennot eivät olisikaan onnistuneet, niin olisi ollut totisesti jotain uutta yrityksessä vääntäytyä merenneito-, tornado- tai vesiputousasentoihin. Kamasutra nopat ovat kuitenkin kivaa vaihtelua peruslähetyssaarnaajaan.

 


Pidä tallessa nämä seksipelit, jos kaapista löytyy

Vaikka tuote olisi hyvä, on joskus niiden aika poistua valikoimasta. Näin on käynyt seuraaville seksipeleille. Jos kaapistasi näitä löytyy, pidä hyvässä tallessa, niille saattaa joskus olla kysyntää 😉

 

Rakkauspeli intohimoisille pariskunnille

Rakkauspeli – Seksipeliklassikko

Rakkauspeli on seksipelien klassikon aseman ansainnut lautapeli, jossa edetään laudalla noppaluvun mukaan toteuttamalla eteen tulleita tehtäviä ja vastaamalla kysymyksiin. Tehtävät alkavat kevyesti koskettelemisesta ja hyväilemisestä ja mitä pidemmälle peli etenee, sitä rohkeammiksi tehtävät muuttuvat. Maalissa palkintona noppa määrää miten orgasmi olisi tarkoitus saavuttaa. Rakkauspeli on saanut paljon kehuja osakseen ja pelaajat oppivat tuntemaan toisiansa paremmin ja syvällisemmin. Ainoa miinuspuoli on että pelin mahdollinen lyhytkestoisuus, mutta loppuun päästessään ovat osallistujat lämmenneet ja valmiita tositoimintaan… ja ainahan sitä voi pompata uudelle kierrokselle.


Sillä mielellä seksipeli

Sillä Mielellä – Se astetta rohkeampi eroottinen peli pareille

Sillä mielellä -seksipeli on tämän hetken uutuus. Sillä mielellä -seksipeli on saman valmistajan kuin Kahden kesken -peli, mutta hieman rohkeampi ja eroottisempi. Pelissä liikutaan pelilaudalla noppien silmäluvun mukaan ja pelin edetessä pääset kysymään ja vastailemaan rohkeisiin totuuskysymyksiin sekä toteuttamaan eroottisia tehtäviä. Tehtävien erilaisia variaatioita syntyy useampi sata, joten jännitys ei lopu kesken. Perustehtävien lisäksi peliä on höystetty bonustehtävillä, joista osa suoritetaan itse pelin aikana ja osa myöhemmin, jolloin pelin eroottinen lataus voi säilyä tai nousta pintaan vielä useita päiviä myöhemmin.

Pelissä on 150 kysymystä ja 50 bonustehtävää. Kysymykset voi yhdistää Kahden kesken -lautapelin kysymysten kanssa.


Kahden kesken aikuisten eroottinen peli

Kahden Kesken – Söpösti eroottinen lautapeli

Kahden Kesken parisuhdepeli on voimakkaalla eroottisella latauksella varautunut lautapeli pariskunnille. Ideana on siirtyä pelilaudalla nopalla heitetyn silmäluvun mukaisesti eteenpäin. Pelaaja voi päätyä Totuus tai Tehtävä -ruutuun. Totuus -ruudun kohdalla pelaaja nappaa totuus -kortin ja kysyy yhden sen sisältämästä kolmesta kysymyksestä partneriltaan. Pelin tohinassa opit rakkaastasi ja itsestäsi uusia kiinnostavia ja eroottisia asioita, jotka syventävät suhdettanne ja parantavat seksielämää. Kysymyksiä on yhteensä 150 erilaista. Tehtävä -ruudulla nostetaan tehtävä -kortti, joka kertoo mitä sinun tulee tehdä partnerillesi. Tehtävät ovat pikkutuhmia ja sopivat erinomaisesti eroottiseksi esileikiksi. Näin peliä jatketaan kohti, varmasti molempia tyydyttävää loppuhuipennusta.


Yhdistele ja sovella eri pelien lautoja, kortteja tai noppia, vain mielikuvitus on rajana

Jos omistat useampia lautapelejä, voit yhdistellä tehtävä tai kysymyskortteja pelistä toiseen. Esimerkiksi jos rakkauspeli muuten kiinnostaa, mutta haluatte hieman rohkeampia tehtäviä, voi ensimmäisen kierroksen kiertää perinteisin säännöin ja toiselle kierrokselle vaihtaa Panopelin tehtäväkortit. Satunnaisiin laudan kohtiin voi lisätä vaikka Bondage-noppa yllätyksen. Vaihtoehtoisesti voitte soveltaa pelin sääntöjä omien mieltymysten mukaan ja tehdä jopa omat tehtävä- tai kysymyskortit.

 


Lukijoidemme kokemaa

”Saimme lahjaksi Kahden kesken -lautapelin. Olemme sitä muutamia kertoja pelanneet ja jokainen kerta on päättynyt onnelliseen loppuun. Tästä innostuneena tilasimme rohkeamman Panopelin, joka on huomattavasti enemmän meidän mieleemme nopeatempoisella toiminnallaan. Suosittelen kokeilemaan!
– Pelipari

”Olemme pelanneet useampia eri seksipelejä. Pusupelit ja muut pehmopelit ovat ihan kivoja kerta-annoksina ja ideoiden herättelijöinä. Ensimmäisiä kertoja pelattuna jokainen peli on tehtävänsä tehnyt, vaikka hieman lälly olisikin, mutta yhä useammin pelikaapista tarttuu pelihetkiin ne nopeatempoisimmat ja rohkeimmat pelit. Vielä kun löytäisi pelin, joka innostaa enemmän seksilelujen käyttöön…
– Paljon kokenut, lisää odottava

Seksikauppa.fi: Seksipelien pelaaminen kannattaa aloittaa kevyesti, kuten yllä onkin käynyt. Kun tutustuminen seksipelien maailmaan on lähtenyt vauhtiin, voi sen jälkeen voi siirtyä rohkeampiin versioihin ja saada paljon lisää sisältöä seksileikkeihin. Pelejä, jotka suoraan rohkaisevat seksilelujen aktiivisempaan käyttöön, on vain vähän. Syy siihen, ettei tällaisia pelejä oikein löydy, on varmasti se, että vaikea arvioida mitä leluja kunkin pariskunnan lelukaappi sisältää. Desire pelissä kyllä kirjataan omia toiveita ylös, joten tässä voisi olla sauma 😉 Ja voitte aina tehdä omia sääntöjä ja tehtäväkortteja olemassa oleviin peleihin, joissa rohkaistaan juuri teidän omistamienne lelujen käyttöön. Tietenkin, jos lelujen käyttö tulisi suoraan pelin puolelta, on kynnys vieläkin alhaisempi. Jos löydämme seksipelin, jossa rohkaistaan nimenomaan lelujen käyttöön, otamme sen mielellämme testiin 🙂


Seksipeli, joka sai hormonisi hyrräämään?

Mikä seksipeli sai hormonisi hyrräämään? Toiko seksipeli uusia asentoja, leluja tai muuta eroottista kivaa petipuuhiinne? Kerro meidän ja lukijoidemme iloksi!