Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksikauppa Tampere

Kaikki seksikaupat ja erotiikkaliikkeet Tampereella 2024

Seksikauppa Tampere -sivultamme löydät kaikki Tampereen seksikaupat ja erotiikkaliikkeet. Tampere näyttäisi seksikauppa-tarjonnallaan olevan Suomen huipulla… Hyvä Tampere!! 🙂 Jossain päin Suomea ymmärretään, että kivijalkaliikkeillä on arvoa, vai onko Tamperelaiset vain seksuaalisesti aktiivisempaa ja liikekannalle siirtyvämpää kansaa.

Hei sinä nautinnon etsijä! Onko sinulla vaikeuksia löytää Tampereen parhaat aarteet? Ei hätää, me olemme keränneet kaikki manserockin kaupungin aikuisten lelukaupat yhteen paikkaan. Joten pue päällesi parhaat pöksysi (tai älä, me emme tuomitse) ja tutustu Tampereen salaisimpiin nurkkiin!”

Kaikki yhdessä paikassa: Ei enää satunnaisia Google-hakuja kesken romanttisen illan! Meiltä löydät kaikki Tampereen seksikaupat – sekä ne suositut että ne piilotetut helmet.

Arvostelut ja Suositukset: Muiden asiakkaiden kokemukset auttavat sinua valitsemaan juuri oikean paikan. Eikä siinä kaikki, voit myös jättää oman arvostelusi ja auttaa muita samanhenkisiä löytämään sen täydellisen paikan!

”Seksikauppa Tampere – Oli kyseessä sitten ensimmäinen kerta tai olet kokenut konnari, me autamme sinua löytämään sen oikean paikan. Tervetuloa Tampereen eroottisimmalle retkelle!”

Pyrimme pitämään tiedot ajan tasalla, mutta jos huomaat, että listalta puuttuu seksikauppa tai kaupan tiedot ovat muuttuneet, olisimme huippukiitollisia, jos ilmoitat siitä meille. Näin saamme aina uusimman tiedon kävijöidemme iloksi.

Maukaste (Adam&Eve) – Näsilinnankatu 22, Tampere

Maukaste (Adam&Eve) on suomen ensimmäinen erityisesti naiselliseen makuun suunnattu mielihyvä- ja seksuaaliterveyskauppa. Maukaste on perustettu naisille helposti lähestyttäväksi seksikaupaksi toimimaan yksityistilaisuuksien viihtyisänä tilana tai pienenä, intiiminä luentosalina. Kaupasta löydät korsetit, LELO ja kamasutratuotteet, treenikuulat, kondomit yms.

Arvoisat Naiset, teidän toiveisiinne on nyt vastattu! Maukaste on uudistunut entistä vahvemmin naiselliseksi, juhlistaen naisten seksuaalista hyvinvointia ja terveyttä. Uusi Maukaste toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan monipuoliseen tarjontaansa!

Maukasteen keskiössä on selkeästi naisille suunnattu seksuaaliterveyden ja -hyvinvoinnin valikoima. Suomalaiset naiset ovat Maukasteen perustajia, ja jokainen yksityiskohta heijastaa tätä naisellista otetta. Asiakkaita palvelee ammattitaitoinen tiimi, valmiina auttamaan ja neuvomaan.

Maukasteen historia juontaa juurensa Adam&Eve -mielihyvämyymälään ja seksuaaliterveyskauppaan.

Maukaste ei ole pelkkä perinteinen kivijalkamyymälä tai verkkokauppa. Se on Suomen ensimmäinen seksuaaliterveyskauppa, joka tarjoaa sekä helpon pääsyn tuotteisiin että yksityistilaisuuksien pitopaikkana tai intiiminä luentosalina.

Maukasteen palveluksessa työskentelee asiantunteva naismyyjien joukko. Myymälä tarjoaa myös mahdollisuuden saada fysioterapeutin neuvontaa esimerkiksi lantionpohjan lihasten vahvistamiseksi. Maukasteella on pitkä historia erilaisten yksityistilaisuuksien, kuten naisteniltojen, seksivälinekutsujen, polttareiden ja luentojen järjestämisessä. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä saadakseen lisätietoja!

Suosittelemme viettämään hetken tutustuen Maukasteeseen: keitä he ovat, mitä he tekevät ja miten he palvelevat asiakkaitaan. Maukaste on todellinen naisellinen vaihtoehto alallaan!

naismyyjät ja Sinulla on mahdollisuus saada esimerkiksi fysioterapeutin neuvontaa vaikkapa lantionpohjan lihasten vahvistamiseksi! Maukaste järjestää vuosien kokemuksella myös erilaiset yksityistilaisuudet, kuten naistenillat, polttarit ja seksivälinekutsut.

Kaupan edessä on runsaasti parkkitilaa ja lähistöllä sijaitsee Anttilan parkkihalli.

Maukaste
Näsilinnankatu 22
33210 Tampere

Maukasteesta on liikkunut huhuja, että miespuoliset eivät olisi sinne tervetulleita. Seksikaupat.fi kysyi Maukasteelta asiasta.

Maukaste on Suomen ainoa naisille suunnattu Seksuaaliterveyskauppa, joka tarkoittaa sitä, että Maukaste ei ole erikoistunut miesten ”yksinkäytettäviin” välineisiin, eikä heillä ole elokuva- tai esiintyjätarjontaa, niin kuin suurella osalla muista seksikaupoista. Maukaste myy ensisijaisesti seksuaaliterveyden tuotteita naisille yksin tai pariskunnille yhdessä käytettäväksi.

Maukasteessa käy paljon miehiä asiakkaana, sekä kumppanin kanssa että ilman eikä ketään syrjitä sukupuolen tai seksuaalisensuuntautumisen perusteella. Eli Maukaste on ihan paras paikka asioida, jos miettii naisystävällensä lahjaa tai jotain yhteistä kivaa kokeiltavaa. Maukasten asiakaskuntaan kuuluu myös paljon gay ja bi yms. miehiä, johtuen siitä että ehkäisyvälinevalikoima on suomen laadukkaimpia ja turvaseksiasioissa aina muita edellä.


Eros-Sex – Satamakatu 3, Tampere

Eros-Sex Tampere on tarjonnut palvelujaan jo yli 20 vuoden ajan. Hyllyiltä löydät perinteisiä seksituotteita ja erikoisempia uutuuksia sekä rooliasut, seksipelit, elokuvat ja muut eroottiset tuotteet.

Ystävälliset ja asiantuntevat myyjät auttavat Sinua valitsemaan sopivan tuotteen.

Eros-Sex
Satamakatu 3
33200 Tampere


Belladonna – Hatanpään Valtatie 12, Tampere

Pieni, miellyttävä ja helposti lähestyttävä seksikauppa Tampereella. Belladonna panostaa hyvään asiakaspalveluun ja valikoimakin on kohdillaan seksiasuineen, aikuisviihdeelokuvineen ja muine eroottisine tuotteineen. Tarjolla on myös striptease. Ujoimmat voivat saapua liikkeeseen takaovesta.

Belladonna
Hatanpään Valtatie 12
33100 Tampere


Hot Girls – Puutarhakatu 12, Tampere

Hot Girls on monipuolinen seksituotteiden ja eroottisten palveluiden liike. Parhaimmat seksilelut, välineet ja asut eroottisiin leikkeihin. Hot Girls tarjoaa monipuolista ohjelmapalvelua. Korkealaatuista private stripteasea ja ammattitaitoiset esiintyjät juhlille, messuille tai ravintolaan. 

Ohjelmapalveluina mm. Hot Night erotiikkateemailta ja polttari- tai synttärijuhlat. Ohjelmat voivat sisältää yleisökilpailuja, arpajaisia, muotinäytöksiä sekä paljon muuta.

Hot Girls
Rongankatu 2
33210 Tampere

”Hot Girls oli kiva paikka vierailla. Henkilökunnasta huhkui kokemus omiin tuotteisiinsa. Tilat olivat siistit ja ihanan mystiset. Mukaan napattiin rooliasu ja pari uutta lelua.”
– kivakiva


Red Lights – Rautatienkatu 12, Tampere

Red Lights on Tampereen vanhin aikuisten tavaratalo. Red Lights palvelee Sinua rautaisella ammattitaidolla. Valikoimasta löytyvät kaikenlaiset välineet, kuten DVD:t, asut, lehdet, kondomit, hupitarvikkeet, liukuvoiteet, hierontaöljyt.

Myymälä sijaitsee Rautatien- ja Kyttälänkadun kulmassa Tampereella, vastapäätä pääpostia. Rautatieasemalta matkaa vain sata askelta.

Red Lights
Rautatienkatu 12
33100 Tampere


Unisex Lovestore – Rautatienkatu 22, Tampere

Unisex Lovestore Tampere on avara ja valoisa erotiikkaliike.  Yläkerrasta löytyvät tuotteet ja alakerrasta monipuoliset katselutilat. Tuotevalikoimaa on moneen eri makuun, sekä miehille että naisille. Kattavasta asuvalikoimasta löytyvät korsetit, verkkosukat, rooliasut, PVC ja latexi-asut. Hyllyt pullollaan öljyjä, liukkareita sekä erilaisia seksivälineitä ja leluja. Valikoiman vaihtuvuus on nopea, joten säännöllisesti käyvät kanta-asiakkaatkin löytävät aina jotain uutta ostettavaa.

Unisexin alakerran Cinema tarjoaa mahdollisuuden nauttia kiehtovista elokuvista. Kolmessa katseluhuoneessa voit uppoutua elokuviin yksityisesti ilman yhteyksiä viereisiin huoneisiin, kun taas kuudessa muussa huoneessa on mahdollisuus avata ja sulkea luukut viereisen huoneen kanssa.

Jokaisesta huoneesta löytyy TV, jossa voit valita lempielokuvasi laajasta valikoimasta, sekä mukava tuoli ja paperia. Alakerrassa on myös kaksi laajempaa tilaa, jossa voit rentoutua sohvalla ja nauttia elokuvista yhdessä muiden katsojien kanssa.

Sviitti arjen irtiotoille: Unisexin Sviitti alakerrassa tarjoaa täydellisen paikan pientä taukoa varten, olipa kyseessä sitten arjen kiireistä irtautuminen tai lounashetki kumppanin kanssa.

Tämä yksityinen, haluttaessa lukittava tila mahdollistaa aikuisviihteen katselun ja tarjoaa tekonahkaisen alustan intiimille hetkille. Alustalla ja seinällä olevat kahvat antavat lisätukea tai mahdollisuuden sitoa kumppani kiinni, tietysti molemminpuolisella suostumuksella.

Sviitti voi olla suljettu ja intiimi tai avoimempi halutessasi. Kun vuokra-aika päättyy, voit viettää aikaa muissa Cineman tiloissa.

Unisex Lovestore sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa aivan rautatien kupeessa.

Unisex Lovestore
Rautatienkatu 22
33100 Tampere
Katso kartalta >>

”Tuli kokeiltua Unisex katseluhuone. Oli kyllä tosi kuumottavaa ja samalla kiihottavaa kun tuli valittua huone missä gloryhole luukku. En tiedä mitä olisi tehnyt jos jotain olisi tarjottu… ei tarjottu, mutta pelkästään niiden olemassaolo nosti eroottista latausta. Vaatii hieman rohkeutta tuonne uskaltautua, mutta ainutlaatuinen kokemus kun sen tekee :)”
– Kyllä jännitti


Mansen Sex-shop – SULJETTU PYSYVÄSTI

Erotiikkaliike Mansen Sex-shop toimi alansa pioneerina Tampereella 25 vuotta. Mansen Sex-Shop näki paljon erotiikan kyllästämää elämää ja heillä käydessäsi pystyit kysymään mitä tahansa.

Harmillisesti Mansen Sex-shop on suljettu.

Seksituotteet postitse Tampereelle

Tampereella on reilusti kivijalkaliikkeitä, mutta jos haluat surffailla seksituotteita kotisi turvasta, onnistuu se myös netin kautta. Keräsimme tänne verkossa toimivat seksikaupat ja erotiikkaliikkeet, jotka lähettävät tuotteensa myös Tampereelle.


sexshopfinland-seksikauppa

SexShop – Täältä löydät yli 7000 erotiikkatuotetta! Se mitä etsit, löytyy varmasti täältä 🙂

SexShop erotiikkaliike hehkuttaa valikoimallaan, eikä perusteetta. Yli 7000 tuotteen katalogiin mahtuvat kaikki seksi- ja erotiikkatuotteet liukuvoiteista dildoihin ja rooliasuihin. Haluatko jotain kivaa sooloseksiin, löytyy! Piristystä vällyjen väliin tyttöystävän kanssa, löytyy! Jotain tuhmaa kimppakivaan, löytyy! Tervetuloa katsomaan mitä kaikkea löytyy … odotamme Sinua Tampere!


kaalimato-seksikauppa

Kaalimato – Toimitukset Tampereelle nopeasti ja huomaamattomasti

Kaalimato on ollut mediassa näkyvin seksikauppa. Kaalimato on aina halunnut tarjota nopeat helpotukset erotiikkatuotteiden nälkään ja siinä onnistunut loistavasti. Nopeat toimitukset huomaamattomissa paketeissa tekevät tästä ihanteellisen kauppapaikan hieman ujommallekin.


Sinful seksikauppaSinful – Pohjoismaiden suurin seksileluihin ja alusasuihin erikoistunut erotiikkakauppa

Suomessa vielä tuoreena erotiikkakauppana edustava Sinful hyppäsi kertaheitolla suomalaisten sydämiin laajalla sekä laadukkaalla, yli 6000 tuotteen valikoimallaan. Sinful lupaa, että heidän tuotteensa ovat turvallisia ja vapaita kaikista vahingollisista kemikaaleista sekä lisäaineista. Heiltä saat myös opastusta juuri sinulle sopivan seksilelun, liukuvoiteen tai seksikkään alusasun valintaan. Tilaukset toimitetaan nopeasti ja aina huomaamattomissa paketeissa.


seksikauppa-fi

Seksikauppa – Monipuolinen erotiikkaliike netissä

Seksikauppa on konstailematon aikuisten lelukauppa, joka eroottisella tarjonnallaan kiihottaa pelkästä katselusta. Löytyy seksiasut, kumit ja liukkarit leluista puhumattakaan. Tämä kannattaa jo käydä kurkkaamassa pelkästä mielenkiinnosta.


seksitori

Seksitori – Se toisenlainen torikauppa

Seksitori on erittäin tunnettu monipuolisesta ja laajasta valikoimastaan. Upeiden seksilelujen ja monipuolisen rooliasuvalikoiman lisäksi löydät täältä ne viettelevät bilevaatteet, kuten kengät ja mekot. Jos haluat viettää seksirikkaan päivän, saat täältä kaiken tarvitsemasi.


hotlips-seksikauppa

Hot Lips, kun kaipaat kuumien huulien kosketusta

Hot Lips, tämä nimeltään kaksimielinen erotiikkaliike toivottaa sinut nauttimaan kuumista huulista. Pelkästään tuotteiden selaaminen saa huulet kostumaan mielihyvästä, saati sitten kun ne saapuvat postipaketissa perille. Huh, että kuumottaa…


huippukiva-erotiikkaliike

Huippukiva – Huippu kivaa!

Huippukiva seksikaupasta löydät tuotteet niin sinkuille kuin pariskunnillekin. Seksivälineet ja lelut, rooliasut ja paljon muuta. Kun tilaat uutena asiakkaana, Huippukiva tarjoaa sinulle yhden ilmaisen tuotteet tietystä valikoimastaan. Katso täältä>


kumiukko-kondomikauppa

Kumiukko – Muistakaa turvaseksi, Tampere!

Jälkiviisaus on turhaa, kun hoitaa hommat kuntoon ennen kuumaa viikonloppua. Ei tartu pöpöt eikä ole yhdeksän kuukauden päästä huutavaa nyyttiä sylissä. Kumiukon kondomin kun vetäiset päälle, niin voi huoletta painaa menemään. Jos täältä et löydä mitä etsit, niin olet kokonaan väärän genren kaupassa 🙂


Miksi kävisin seksikaupassa Tampereella?

Miksi kävisin seksikaupassa Tampereella? No tietenkin, koska Tampere on niin paljon muutakin kuin vain mustamakkara ja Näsijärvi! ????

Ensinnäkin, jos olet kulkenut pitkin Tampereen katuja ja miettinyt, miten saisi lisää lämpöä pohjoisen tuuliin, niin seksikauppa saattaa olla juuri oikea vastaus. Se on kuin karkkikauppa, mutta aikuisille – ja voin kertoa, suklaa ei ole ainoa, joka saa suun hymyyn.

Toisekseen, eihän sitä koskaan tiedä, millainen kansanjuhla siellä saattaa olla käynnissä! Ehkä törmäät vanhaan luokkakaveriin, ja saatte yhdessä muistella vanhoja ja verrata ostoksia. ”Oho, samanlainen? Klassikko!”

Ja kolmanneksi, Tampereen seksikauppojen henkilökunta on tunnetusti niin ystävällistä ja ammattitaitoista, että vaikka menisit sinne vain kyselläksesi, mikä on kaupan suosituin värinä, saatat päätyä lähtemään ulos täydellisen opetuksen ja uuden harrastuksen kanssa!

Eli, miksi et kävisi seksikaupassa Tampereella? Se on kerrassaan piristävä ja silmiä avaava kokemus – ja voit jopa löytää jotain, joka tekee makkarasta ja muista perinneherkuista entistä maistuvampaa!

Lukijoidemme kokemuksia Tampereen erotiikkaliikkeistä ja seksikaupoista

”Tampereella on ehdottomasti Suomen parhaimmat erotiikkaliikkeet. Kaikki kahlattu läpi. Muutamat erityisen kivoja ja emännän kanssa käyty näissä useasti täydentämässä lelulaatikkoa 🙂 Erityismaininnat Maukasteelle ja Unisexille.”
– kokovartalokumi


Kerro omat kokemuksesi 🙂

=