Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksikauppa Helsinki

Seksikauppa Helsinki -sivulle olemme keränneet kaikki Helsingin seksikaupat ja erotiikkaliikkeet. Kivijalkaliikkeet ovat nykyään kiven alla. Seksikaupat ovat siirtyvät vauhdilla nettiin kotisurffailijan selailtaviksi. Onneksi kuitenkin Helsingissä on vielä hyvä tarjonta liikkeitä, jonne voi mennä inspiroitumaan paikan päälle eroottisista tuotteista ja asuista.

Alla näet listauksen Helsingin seksikaupoista. Klikkaudu kaupan sivuille, tai katso osoite ja singahda paikanpäälle. Pyrimme pitämään listan ajantasalla, mutta jos huomaat virheitä, niin ilmoitathan siitä meille, niin saamme uusinta tietoa kaikkien nähtäville, kiitos 🙂


Hot Lips, Itäkeskus

Hot Lips on varmasti ollut jokaisen Suomalaisen huulilla kun on tullut puheeksi seksikaupat tai seksilelut. Eikä ihme, Hot Lips on yksi Suomen tunnetuimmista seksikaupoista ja yksi niitä harvoja, jotka edustavat voimakkaasti kivijalkamyymälöinä. Hot Lips tarjoaa palveluitaan useammalla eri paikkakunnalla sekä verkkokaupassa.

Uskottiinko, että seksikaupan olisi ollut se pieni kadunkulman hämyinen luola? Ajateltiinko, että sen vierailu olisi ollut nolosti salattava? ”Kissan viikset!” vastataan!

HotLips Itäkeskus Helsingissä esitellään passiivisesti upeana, kansainvälisiä standardeja mukailevana seksikauppana. Sieltä löydetään laaja valikoima tuotteita, jotka on tarkoitettu makuuhuoneen lämpötilan nostamiseen. Kaikkia esineitä, kuten dildot, vibraattorit ja liukuvoiteet, voi katsella ja tuntea.

400m^2 liiketilassa ei ole ahdasta. Tuotteita on esillä paljon ja henkilökunta, joka saa jatkuvasti kiitosta, auttaa valinnoissa. Kuitenkin vain silloin, kun asiakas niin toivoo.

Liikkeen alusasut ovat sovitettavissa. Näin varmistetaan, että valinta on juuri oikea. Hot Lips Itäkeskus Helsingissä kuvataan paikkana, jossa jokaiselle löytyy jotakin. Liike tunnetaan rentoudestaan ja asiakas voi selailla tuotteita rauhassa. Henkilökunta on valmis auttamaan, mutta ei tyrkyttämään.

Tarjolla on monenlaisia tuotteita ja tarjouksia. Erityistä korostusta annetaan tuotteiden laadulle ja turvallisuudelle. Kaikki on testattu ennen myyntiin tuloa.

Helsingin Hotlips Itäkeskus -seksikauppa, kuvataan paikkana, jossa asiakkaat voivat turvallisesti tutkia omaa seksuaalisuuttaan ilman pelkoa tuomitsemisesta. Henkilökuntaa kehutaan jatkuvasti ja valikoima on laaja. Ei ole väliä, onko asiakas aloittelija vai kokenut, Hot Lips Itäkeskus on oikea paikka.

Joten, miksi ei tehtäisi vierailua? Ehkä vain huvin vuoksi?

Hot Lips
Asiakkaankatu 5
00930 Helsinki (Itäkeskus)
Katso kartalta >>

”Hotlips on meidän vakipaikka joka kerta kun itikseen eksymme. Liike on miellyttävän valoisa, avara ja puhdas. Tuotteet on selkeästi kategorioitu ja helppoa löytää. Joskus on kiva mennä hämyisään sivukatuliikkeeseen pyörimään ahtaissa hyllykköväleissä, mutta on myös jännittävää kulkea avoimessa ja valoisassa liikkeessä tiiraillen mitä muiden asiakkaiden kassiin tipahtaa 😉 ”
– Sapsa


Keltainen Ruusu, Kamppi

Keltaisen Ruusun legendaarinen loisto Helsingin sydämessä!

Keltaisesta Ruususta löydät seksilelut ja seksivälineet kaikkiin tarpeisiin, kuten kondomit, hupituotteet, elokuvat, seksilelut, kirjat ja kalenterit ja seksiasut. Liikkeessä on myös non-stop elokuvienkatselualue, jossa on yksityisiä katselukabinetteja.

Yli kahden vuosikymmenen ajan, Kampin sykkeessä, Keltaisen Ruusun kivijalkamyymälä on näyttäytynyt yli 720 m2 loistossaan – ja kas kummaa, aivan Kampin metroaseman tuntumassa, vain heiton päässä!

Kun käsillä on tuhansia tuotteita, ihmetellään liukuvoiteiden, asusteiden ja välineiden monimuotoisuutta, sekä katsastetaan kondomihyllyä ja elokuvakokoelmaa. Andrew Christianin alusvaatteiden fanit ja Tom of Finland -teemaan hurahtaneet, teidät on huomioitu!

Keltaisen Ruusun verkkokauppaan kurkatessaan löytyy yli 7000 tuotetta – ja kyllä, laatu ja hinta kättä lyövät. Miksi? Koska melkein 80% tuotteista on noudettu suoraan valmistajilta, ilman ylimääräistä välikäsien vipellystä. Joten, kun laatu kohdataan huippuedullisella hinnalla, kukapa voisi vastustaa?

Osaavasta henkilökunnasta ei tarvitse erikseen huudella – he ovat valmiina vastaamaan kinkkisiinkin kysymyksiin. Soitto, sähköposti tai pikainen chat-keskustelu? Kaikki käy!

Lisäksi, salainen vinkki: Uutiskirjeen tilaajille kuiskitaan korvaan kuukausittain kuumimmat uutuudet ja parhaimmat tarjoukset. Vink vink!

Keltainen Ruusu sijaitsee n. 200 m Kampin metroasemalta. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään eroottisia löytöjä!

Keltainen Ruusu
Malminrinne 2-4
00100 Helsinki, Kamppi
Katso kartalta >>

”Keltainen ruusu. Hyvät priva katselupaikat ja salissa myös mukava katsella…”
– Jaska


Aikuisten lelukauppa, Kallio

Aikuisten lelukauppa on viihtyisä pieni erotiikkaliike Helsingin Kalliossa. Vaikka liike on pieni, löydät sieltä todella kattavan valikoiman kaikkea kivaa parisuhteen ja seksielämän piristämiseen. Aikuisten lelukaupasta saat aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua kaikkiin seksivälineisiin liittyen. Tervetuloa nauttimaan

Aikuisten lelukauppa
Viideslinja 7
00530 Helsinki (Kallio)
Katso kartalta >>


Hot Girls

Hot Girls erotiikkaliike on monipuolinen kattaus erotiikan nälkäisille. Myymälästä löytyvät aikuisten lelut, välineet ja DVD-elokuvat eroottisiin leikkeihin. Mahtavan tuoterepertuaarin lisäksi Hot Girls tarjoaa erilaisia ohjelmapalveluja, kuten laadukasta private stripteasea sekä esiintyjät juhlille, messuille tai ravintolaan.

Ohjelmaesimerkkejä: Hot Night erotiikkateemailta, ohjelmanumeroita koko illaksi. Polttari- tai synttärijuhlat, joka tuo vauhtia ja viihdettä koko porukalle. Hot Girls kotisijen mukaan ohjelmat voivat sisältää mm. kilpailija yleisölle, arpajaisia, muotinäytöksiä sekä paljon muuta.

Hieman ujommille, liikkeeseen saapuminen ja poistuminen onnistuu anonyymisti takaoven kautta. Tämä onnistuu helposti soittamalla ja pyytämällä ovenavausta.

Hot Girlsillä on myös oma nettiseksikauppa.

Hot Girls Helsinki
Kustaankatu 6
00500 Helsinki
Katso kartalta >>

Lue karttalinkin kautta Hot Girls -kaupan arvostelut. Kehuttu mm. tarjonnan ja palvelujen suhteen sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Esiintyjiä hehkutettu paljon upeudestaan ja mm. suomalaisuudestaan.

”Kävin mielenkiinnosta tutustumassa Hot Girlsin privaattiesitykseen. Hieman ujona tuli tyttöä tiirailtua, mutta mahtava kokemus kaikin puolin. Ehkäpä vielä toisenkin kerran tämän kokemuksen perusteella uskaltaudun 🙂
– IhqKokemus


SusannaQ – Kustaankatu 2

SusannaQ Sex-tavaratalo on erotiikkanälkäisten aikuisten kivakauppa, josta löydät innostavat sensuellit seksiasut, vahvasti eroottispainotteiset seksivälineet ja tarvikkeet. SusannaQ:sta löytyy myös videokatseluhuoneet ja monipuolinen privaattishow. Katso lisää kotisivuilta.

SusannaQ
Kustaankatu 2
00500 Helsinki
Katso kartalta >>


Amatsoonit

Amatsoonit erotiikkaliikkestä löydät seksilelujen ja asujen lisäksi Striptease -esitykset ja dominasessiot.

Amatsoonit
Pengerkatu 18
00500 Helsinki
Katso kartalta >>


Sincity – SULJETTU PYSYVÄSTI 🙁

Sincity oli naisille ja pareille sunnattu seksivälineiden, seksilelujen ja intiimituotteiden seksikauppa, joka harmillisesti nyt pysyvästi suljettu.

”Naisena pakko antaa positiivista palautetta SinCity -seksikaupasta. Kaupan ilmapiiri oli todella siisti ja juuri meille naisille ja heidän miehilleen suunnattu. Seksilelujen katsominen oli hauskaa, eikä tullut yhtään nolo olo kysellä myyjältä tietoa ja kokemuksia, joita hän mielellään kanssamme jakoikin. Pelkkää plussaa, kiitos 🙂
– Tyytyväinen SinCity -asiakas


Pyrimme pitämään kaikki seksikauppojen tiedot ajantasalla. Jos kuitenkin bongaat uusia seksikauppoja Helsingissä, tai jos jokin sivuillamme mainittu seksikauppa on harmillisesti suljettu, ilmoitathan siitä meille yhteys-sivun lomakkeen kautta. Olisimme tästä hyvin kiitollisia ja näin saadaan tieto ajankohtaiseksi muidenkin iloksi.

Seksikaupat netissä, joiden eroottiset pakkaukset saapuvat nopeasti Helsinkiin

Jos kivijalkamyymälät eivät kiinnosta, tai haluat muuten vain kotisi lämmöstä sohvalla löhöten hoitaa seksitarvikeostoksesi, onnistuu se helposti alta löytyvien suosittuja seksikauppojen kautta. Kaikki toimittavat erotiikkatuotteita ympäri Suomea ja nopeimmat lupaavat pakettinsa jo päivässä tai parissa. Käy kurkkaamassa vaikka esileikkimielessä 😉


Sinful seksikauppa

Sinful – Mottona ”Parempaa seksiä seksileluilla”

Sinful on vuodesta 2008 tarjonnut asiakkailleen Euroopassa yli 6000 tuotevalikoimallaan erotiikannälkäisille parempaa seksielämää. Suomeen Sinful rantautui vasta hiljan, joten kannattaa käydä kurkkaamassa mitä Pohjoismaiden suurimmalla seksileluihin ja alusasuihin erikoistununeella erotiikkakaupalla on tarjottavana. Sinful on perehtynyt kaikkiin tarjoamiinsa tuotteisiin tarkoin, ja lupaa, että kaikki niistä ovat turvallisia eivätkä sisällä vahingollisia kemikaaleja tai lisäaineita. Tuotteet toimitetaan aina huomaamattomissa paketeissa.


kaalimato-seksikauppa

Kaalimato – Eroottiset paketit Helsinkiin, jopa päivässä!

Kaalimato.com on Suomen kaunein ja suosituin seksikauppa netissä tarjoten laadukkaat tuotteet ja miellyttävän ostoskokemuksen verkossa. Kaupasta löydät lukemattomat seksivälineet, sensuellit asut, seksielokuvat sekä paljon muita erotiikkatuotteita!


hotlips-seksikauppa

Hot Lips – Tunnetko kuumien huulten värinää?

Hot Lips taitaa olla Suomen edustavimmista seksikaupoista, ainakin kivijalkamyymälöiden suhteen, eikä verkkokaupan tuotevalikoima kalpene lainkaan. Hot Lips lupaa toimittaa tilatut tuotteet nopeasti ja hienovaraisesti, jopa kotiovelle. Kun aikuisten lelulaatikko kaipaa täydennystä, on HotLips yksi parhaimmista paikoista seksikaupoista tämän toteuttamiseen.


seksikauppa-fi

Seksikauppa – Helsinki nauttimaan!

Seksikauppa myy seksivälineet, asut, elokuvat, seksipelit ja keiken mitä aikuisten lelukori kaipaa. Valikoima vaikuttaa todella hyvältä ja seksiasuja sekä leluja löytyy jokaisen eroottiseen tarpeeseen. Klassisimmat libidon kutkuttajat kuin kuumimmat uutuudet. Kannattaa pistäytyä vaikka ihan esileikkimielessä!


seksitori

Seksitori – Se yllättäväkin seksikauppa

Seksitori on seksikauppojen aatelia! Seksitorin jatkuvasti kasvavassa valikoimassa on yli 7000 tuotetta ja varmasti löytyy kaikille jotain. Rooliasuvalikoima on yksi suomen parhaimmista ja löytyypä valikoimasta erotiikkatuotteiden lisäksi naisten vaatteita sekä kenkiä, joilla puet itsesi bileistä petipuuhiin.


sexshopfinland-seksikauppa

SexShop – Kaikkea mitä tarvitset

SexShop seksikauppa pistää parastaan valikoimallaan. Verkkokauppa hehkuu toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotteita… DVD:t, lehdet, liukkarit, kondomit, dildot, asut ja paljon muuta. Valikoimaan kuuluu yli 7000 tuotetta, näillä saa Helsingin kuumaksi!


huippukiva-erotiikkaliike

Huippukiva – Suomalaista laatua

Huippukiva on seksikauppa, josta löytyy puhdetta, niin sinkuille kuin pariskunnille. Seksikaupasta löytyvät moninaiset niin mieltä ja libidoa kasvattavat seksivälineet ja eroottiset lelut. Huippukiva on tullut erittäin tunnetuksi ikonisesta JellyJortikastaan, joka on saanut paljon mediahuomiotakin pamahtaessaan näkövastaanottimiin Xfactoryn mainoskatkolla. Jos ei täältä muuta mukaan tartu, niin JellyJortikka kuuluu pinkkinä villitsijänä kuitenkin jokaisen naisen yöpöytälaatikkoon. Varioituksena, se on ISO 🙂


kumiukko-kondomikauppa

Kumiukko – Kondomit Helsinkiin ja turvaseksi alkakoon!

Jos tarvitse kondomeja, tiedät mihin klikata. Kumiukko on suomalainen verkkokauppa, joka ihastuttaa mitä monipuolisimmalla kondomivalikoimallaan. On pienelle ylväälle ja suurelle tykille. On maistuvaa ja nystyröillä koristeltua. Jos pimeässä pitää sihdata, niin loistavat kondomit valaisevat tiesi. Muistakaa turvaseksi, muistakaa Kumiukko!


Miksi Käydä Seksikaupassa Helsingissä?

Helsinki – se ei ole vain kauniita jugendrakennuksia, merimaisemia ja saariston silhuettia horisontissa. Ehei, pohjoinen Pariisi kätkee syliinsä myös pienen maailman salaisuuksia ja kihelmöivää jännitystä: tervetuloa Helsingin seksikauppoihin!

 1. Kulttuurikokemus
  Käykö Kiasmassa, Ateneumissa ja Korkeasaaren eläintarhassa liian usein? Miksi et laajentaisi kulttuurista repertuaariasi astumalla rohkeasti seksikauppaan? Takaamme, että jokainen hylly ja nurkkaus kätkee taakseen tarinan – ja ehkä löydät sieltä oman suosikkisi!
 2. Laadukas valikoima
  Helsinkiläiset seksikaupat eivät nukku laakereillaan. Niissä tarjotaan markkinoiden parhaimmat ja uusimmat tuotteet. Jos olet kyllästynyt tavalliseen ja haluat kokeilla jotain uutta, Helsingin seksikaupat ovat paikka olla.
 3. Asiantunteva palvelu
  Helsingissä ei tarvitse pelätä nolostumista tai epätietoisuutta. Kauppojen henkilökunta on ystävällistä, ammattitaitoista ja valmis auttamaan jokaisessa kysymyksessä.
 4. Etuja paikallisille
  Mikäpä sen parempaa kuin tukea paikallista yrittäjyyttä ja saada vastineeksi mahtava palvelu ja laadukkaat tuotteet?
 5. Inspiroidu
  Etsitkö piristystä makuuhuoneeseen tai lahjaa erityiselle jollekulle? Seksikaupat tarjoavat loputtomasti inspiraatiota ja uusia ideoita.
 6. Verkostoituminen
  Kyllä vain! Seksikaupat Helsingissä järjestävät usein erilaisia tapahtumia, kuten workshoppeja ja esittelyjä. Voit oppia jotain uutta ja tavata samanhenkisiä ihmisiä.
 7. Se on hauskaa!
  Miksi ottaa kaikki niin vakavasti? Seksikaupassa käynti voi olla hauska ja piristävä kokemus – erilainen päiväreissu kaupungilla.

Lopuksi, muista: Seksikauppa ei ole pelkkä kauppa. Se on paikka löytää itsensä, kokeilla uusia asioita ja nauttia elämästä. Joten, miksipä et tekisi seuraavaa reissuasi Helsingin sydämeen hieman kihelmöivämmäksi?

Kokemuksia Helsingin erotiikkaliikkeistä ja seksikaupoista

”Kävimme kampin Sin Cityssä ja lähellä sijaitsevassa Keltaisessa ruusussa. Molemmat olivat kivoja paikkoja runsaalla valikoimalla ja löysimme kaikkea kivaa kokeiltavaksi.”
– Säihky

”Kalliossa asuvana on kallion kaupat tullu koluttua. Eivät ehkä ole kahden kerroksen isoja seksimarketteja, mutta tällaiselle könsikkäälle sopivan intiimejä paikkoja, joista löytyy kaikki tarvittava. Myös elokuvia ja strip teasia silloin tällöin tullut nautittua.”
– mr. herrasmies


Jaa omat kokemuksesi Helsingin erotiikkamyymälöistä!

=