Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksikauppa Pori

Keräsimme tänne kaikki seksikaupat Porissa! Käymme aika ajoin läpi listauksemme tarkistaaksemme onko Poriin tullut lisää kivijalkamyymälöitä. Jos huomaat ennen meitä, että uusia seksikauppoja on noussut, tai nyt listalla olleita harmillisesti suljettu, ilmoitathan siitä meille niin saavat muutkin ensikäden tietoa, kiitos 🙂


Erotic Center – Valtakatu 1, Pori

Erotic Center on monipuolinen seksikauppa Porin keskustassa. Liikkeestä löytyy laaja valikoima seksileluja, asuja, öljyjä ja muita eroottisia tuotteita. Liikkeen alakerrasta sijaitsevat viihtyisät katselutilat sekä private show.  Erotic Center järjestää myös suositut kotikutsut naisille ja pariskunnille.

Erotic Centerissä sinua palvelee erittäin asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta!


Erotic Place – Antinkatu 15, Pori

Erotic Placen tavoitteena on tuoda erotiikkaliikkeensä tähän päivään ja uudistaa ihmisten mielikuva siitä stereotypiasta, mikä sanasta erotiikkaliike tai seksikauppa tulee mieleen. Erotic Place haluaa profiloitua tasokkaana erotiikkaliikkeenä, jonne ihmisten on miellyttävä tulla.

Erotic Placen myymälöistä löytyvät erotiikkavälineet sekä asusteet ja tuotteet on suunnattu niin miehille, naisille kuin pariskunnille.

Erotic Placesta löytyy myös Private Striptease. Kaikki esiintyjät ovat Suomalaisia, tasokkaita ja ammattilaisia työssään ja tämä kuulemma näkyy myös heidän esityksissään.

 

Seksikaupat netissä, joiden paketit siintävät myös Poriin

Jos sisään käveltävät seksikaupat eivät ole juttusi, tai niitä ei paikkakunnallasi ole, on seksikaupat netissä odottamassa. Tuotteita lukemattomin määrin ja nopeat toimitukset takaavat suhteellisen pikaisen helpotuksen seksilelunälkään. Keräsimme tänne listauksen Suomen suosituimmista seksikaupoista, joissa surffailu on silkkaa esileikkiä. Sitten vain ostoskorin kautta odottamaan lelupaketin saapumista 😉


kaalimato-seksikauppaKaalimato – Tilaukset toimitettuna Poriin jopa seuraavaksi päiväksi!

Kaalimato tuo iloa niin sinkkujen kuin pariskuntien seksielämään. Seksivälineet ja eroottiset tuotteet odottavat aikuisten leikkejä. Tilaukset käsitellään ja toimitetaan nopeasti. Kaalimato tietää ettei himo odota.


seksikauppa-fiSeksikauppa – Pori hehkumaan!

Seksikauppa on juuri nimensä mukainen. Seksiä ja erotiikka laadukkaiden tuotteiden muodossa, joita on nautinto käyttää itsekseen tai partnerin kanssa. Tuhmat ja kiltit, tervetuloa 🙂 


sexshopfinland-seksikauppaSexShop – Kaikkea mitä tarvitset ja mitä luulet ettet tarvitse

SexShop seksikaupan valikoima hipoo vuoria. Yli 7000 tuotteen joukosta ei voi olla löytämättä kivaa makuuhuoneeseen ja aikuisten leikkeihin. SexShop pistää parastaan… käy katsomassa!


kumiukko-kondomikauppaKumiukko – Turvaseksivälineet Poriin!

Kumiukko on erikoistunut kondomien tarjoamiseen ja niiden nopeaan toimittamiseen. Täältä löydät kaiken makuiset, kokoiset ja väriset kumit falloksesi suojaamiseen. Muista, kumia käyttämällä toimit järkevästi ja jälkiviisautta harvemmin tarvitaan.


hotlips-seksikauppaHot Lips – Kuumat huulet houkuttelevat

Hot Lips on kuuma tunne Porin huulilla. Näiden huulten välistä löytyy niin innostavia seksituotetta, että pelkästä katselusta on valmis kliimaksiin. Käy vaikka esileikkimielessä kurkkaamassa ja tilaa tuotteet nopeasti kotiin tarkempaa tutkimista varten.


seksitoriSeksitori – Huikeiden erotiikkatuotteiden ostopaikka

Seksitori on laajanskaalan seksikauppa, joka tarjoaa tuotteet koko päivän erotiikkanälkään paljastavasta bilepukeutumisesta jälkibileisiin ja seksileikkeihin. Seksitorissa on paljon uniikkeja tuotteita ja asuja, joita et muista seksikaupoista löydäkään.