Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksikauppa Seinäjoki

Upeaa, Seinäjoelle on vihdoin avautunut seksikaupan kivijalkamyymälä. Katso alempaa tarkemmat tiedot 🙂


Sweet Kiss – Porvarinkatu 1, Seinäjoki

Sweet Kiss on Seinäjoella sijaitseva seksuaaliterveyskauppa. Myynnissä on laadukkaita tuotteita sinulle, minulle, yksin, yhdessä, erikseen tai vaikkapa ryhmässä. Löydät liukuvoiteet, kondomit, erilaiset seksilelut, elokuvat, lahjaideat, lahjakortit ja alus-asut naisille sekä miehille (myös plussa kokoisina).

Sweet Kissin henkilökuntaa on kehuttu ystävälliseksi ja asiantuntevaksi, joten voit rennolla mielellä kysyä heiltä apua ja vinkkejä tuotteisiin liittyen.

Sweet Kiss
Porvarinkatu 1
60100 Seinäjoki
Katso kartalta >>

 

Seksikauppoja nettimaailmasta, jotka lähettävät myös Seinäjoelle

Keräsimme tähän upeat nettiseksikaupat, jotka tarjoavat laadukkaita seksivälineitä ja asuja myös seinäjokelaisille.


sexshopfinland-seksikauppaSexShop toimittaa seksilelut ja erotiikkatuotteet Seinäjoelle nopeasti ja huomaamattomasti!

SexShop on tuhansien tuotteiden ja hyvän palvelun seksikauppa. Etsit sitten seksilelua itsellesi tai partnerillesi, täältä ne löytyvät. SexShop toimittaa tuotteet nopeasti ja huomaamattomassa paketissa mihin päin Suomea tahansa. Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä kaikkea vällyjen väliin on tarjolla!


kaalimato-seksikauppaKaalimato – Parasta palvelua ja nopeat toimitukset

Kaalimato upeiden seksituotteiden ja erotiikkavälineiden verkkokauppa, josta tuotteiden tilaus on silkkaa nautintoa. Tilatut tuotteet toimitetaan nopeasti ja anonyymisti, jopa seuraavana päivänä. Tervetuloa tutustumaan!


hotlips-seksikauppa

Hot Lips – kun haluttaa seksileluja

Hot Lips on yksi tunnetuimmista ja erittäin luotettava seksikauppa. Hot Lips toimii netissä ja usealla eri paikkakunnalla tuomassa nautintoa Suomalaisille. Käy tutustumassa tarjontaan, et tule pettymään.


seksikauppa-fiSeksikauppa – Seinäjoki erotiikkaostoksille!

Seksikauppa hoitaa hommansa laadukkaasti. Laaja valikoima seksivälineitä, eroottisia hupituotteita, asuja, liukasteita ja vaikka mitä. Seksikauppaan kannattaa tulla katselemaan ihan esileikki mielessä. 


seksitoriSeksitori – Ei pelkkä seksivälinekauppa!

Seksitori ei ole pelkkä seksikauppa, vaan seksivälineiden ja eroottisten tuotteiden lisäksi löytyvät kengät, laukut ja muut naisten seksikkäät tuotteet. Täältä voi tarttua mukaan enemmänkin kuin osasit odottaa.