Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksikauppa Oulu

Seksikauppa Oulu -sivultamme bongaat kaikki Oulun upeat seksikaupat ja erotiikkaliikkeet. Oulu edustaa seksikauppojen tiimoilta kivan runsaasti. Kivijalka liikkeitä suljetaan jatkuvasti nettikauppojen kasvavan suosion vuoksi, mutta kivijalkaliikkeille luulisi aina olevan kysyntää.

Käymme säännöllisesti läpi Oulun seksikauppatarjonnan, mutta jos huomaat listassamme puutteita tai vääriä tietoja, ilmoitathan siitä meille yhteys -sivun lomakkeen kautta, kiitos!! Olisi hienoa, että pystymme aina tarjoamaan kävijöillemme sitä viimeisintä ajankohtaista tietoa.


Erotiikan Aika – Asemakatu 18, Oulu

Erotiikan Aika on 250 neliötä täyttä erotiikkaa. Löydät aina uusimmat välineet, asut, filmit ja lehdet sekä muut erotiikkatuotteet. Mahdollisuus myös filmien katseluun ja vuokraamiseen. Liikkeessä palvelee aina naismyyjä, joten naistenkin on helpompi asioida. Erotiikan Aika järjestää hauskoja naisten ja miesten iltoja. Katso kaleteri ja tarkemmat ajankohdat liikkeen kotisivuilta

Erotiikan Aika sijaitsee lähellä Oulun keskustaa ja vieressä on paljon parkkitilaa.

Erotiikan aika haluaa brändäytyä nimenomaana erotiikkaliikkeenä, ei pornokauppana. Erotiikan aika on konseptiltaan luotu kaikille helposti lähestyttäväksi niin naisille, miehille kuin pariskunnille. Liikkeessä on paljon tuotteita, joita parit voivat käyttää yhdessä ja joilla virkistetään sekä tuodaan uutta maustetta seksielämään. Liikkeen pitäjä rohkaisee kysymään aina kun on kysyttävää. Tuotteiden oikeanlainen käyttö on tärkeää maksimaalisen mielihyvän saamiseksi. Alan ammattilainen osaa myös vinkata parhaiten sopivien tuotteiden puoleen. Saattaapa tarjonnasta löytyä jotain hekumaalista ja inspiroivaa, jota ei olisi itse edes osannut etsiä.

Erotiikan aika on yksi harvoista erotiikkaliikkeistä, jotka ovat pitäneet pintansa kivijalkamyymälänä, siirtymättä tarjoamaan palvelujaan vain nettiin. Erotiikan aika myy tuotteitaan myös netissä, mutta itse liikkeessä on tuotteita huomattavasti enemmän tarjolla.

Erotiikan ajasta löytyy kaikkea, jolla saadaan säpinää petipuuhiin. Eroottiset asut ja asusteet, seksilelut ja välineet, liukasteet, tuoksut ja hupituotteet, lehtiä ja seksielokuvia unohtamatta. Erotiikan ajassa on myös mahdollista vuokrata dvd ja sen katselumahdollisuus.

Kokemuksia Erotiikan aika erotiikkaliikkeestä

”Olimme ohimenneen kuulleet Erotiikan ajasta tutuiltamme. Kun itse Ouluun eksyimme ja näimme liikkeen, niin täytyihän siellä käydä 🙂 Tunnelma oli siisti ja lämminhenkinen. Ei tullut lainkaan vaivaantunut olo ja seksileluihin vielä melko vähän tutustuneina, kyselimmekin myyjältä kaikenlaista. Saimme paljon hyvää tietoja ja mukaamme tarttui tuote jos toinenkin. Seksielämämme piristyi kertaheitolla kolme askelta. Voimme vain suositella!
– Pariskunta ohimatkalla

”Olen käynyt Erotiikan aika -liikkeessänne useita kertoja. Palvelu on oikein asiallista olen voinut kysyä mitä tahansa olenkin etsimässä. Kaupassa on monenlaisia välineitä ja olen löytänyt suurin piirtein aina kaiken mitä haluan. Olisin kaivannut liikkeeseenne enemmän tuotteita, joilla voi kasvattaa penistä sekä erilaisia sähköleluja. Ostin kaupasta sellaisen remmillä olevan painon. Paino on liian kevyt eikä kunnolla venyttänyt. Remmi oli myös liian lyhut enkä saanut sitä hyvin asennettua. Jos löytyisi pidempi remmi ja raskaampi paino, niin ostan sen mielelläni. Olen oikein tyytyväinen Erotiikan ajan palveluun. Jos kauppaan saisi monipuolisemman peniksenkäsittelyvalikoiman, niin löytäisin uusia välineitä itselleni. Käyn ks. erotiikkaliikkeessä useita kertoja vuodessa.
– Kikkelille kaikkea kivaa


Queen Desiree – Uusikatu 35, Oulu

Queen Desiree Oulu on erityisesti naisten seksuaalisuus edellä suunniteltu miellyttävä erotiikkaliike, jonne kuitenkin miehet ovat vähintään yhtä tervetulleita. Tuotevalikoima on erittäin kattava molemmille sukupuolille sisältäen mm. asut, elokuvat, hupituotteet, öljyt, liukkarit, SM-välineet ja paljon muuta. Lisäksi Queen Desiree tarjoaa muita palveluja, kuten tuote-esittelyjä, erotiikkakutsuja, seksuaaliterapiaa ja esim. orgasmikoulutusta naisille.

HUOM. Queen Desiree (sekä Kemiläinen VanillaSky) näyttää kuuluvan nykyään Nakkipiilon alaisuuteen

Seksikaupat netissä, joiden toimituspaikkaan kuuluu myös Oulu

Alkoiko laiskotuttamaan, eikä huvittaisi lähteä tien päälle seksileluja hankkimaan? Ei hätää! Keräsimme tänne Suomen tunnetuimmat seksikaupat netissä. Klikkaa, surffaa ja tilaa lempparilelusi, seksiasut, kondomit, liukuvoiteet ja muut eroottiset tuotteet. Sitten hekumat päällä odottamaan pikaista paketin saapumista. Nopeimmat kaupat lupaavat toimitukset jo seuraavaksi päiväksi. Melkoinen lupaus, mutta himot eivät odota 😉


hotlips-seksikauppaHot Lips – Täyden palvelun seksikauppa

Hot Lips on hyvästä palvelustaan ja laajasta valikoimastaan kiitetty seksikauppa. Hot Lips toimii netissä ja kivijalkaliikkeissä ympäri Suomea. Valikoiman kirjo on korvia kuumottava ja kaikille löytyy jotain kivaa. Hot Lips toimittaa tilaukset aina nopeasti, huomaamattomasti ja luotettavasti jopa kotiovelle. 


sexshopfinland-seksikauppaSexShop – Tuhansien tuotteiden seksikauppa

SexShop seksikaupasta löytyy tuhansia tuotteita. Valikoimasta löytyvät liukuvoiteet ja öljyt, lehdet ja elokuvat, kondomit, asut (rooli, PVC, kumi) ja laaja kirjo erilaisia seksivälineitä. Käy tutustumassa!


kaalimato-seksikauppaKaalimato – Toimitukset Ouluun, jopa seuraavaksi päiväksi

Kaalimato on yksi suomen tunnetuimpia ja laajimpia nettikauppoja. Kaalimadosta löytyvät alan huipputuotteet ja viimeisimmät uutuudet, perinteisiä seksivälineitä unohtamatta. Asut, elokuvat, intiimituotteet, seksivälineet ja lukemattomat muut eroottiset tuotteet odottavat kokeilijaansa. Tilaukset toimitetaan aina huomaamattomasti ja nopeasti!


kumiukko-kondomikauppaKumiukko – Kondomiton Oulu? Tilaa täältä suoraan kotiisi!

Kumiukko toimittaa kondomit kaikkialle Suomeen. Jos kondomia kaipaat, täältä se löytyy. Tutustu Suomen laajimpaan valikoimaan! Kondomit toimitetaan aina ilman posti- ja toimituskuluja.


seksitoriSeksitori – Enemmän kuin riittävästi

Seksitorin tuotevalikoima sisältää huimat yli 7000 tuotetta ja lisää tulee jatkuvasti. Seksitorilta löytyy tuotteita jokaisen seksielämän piristämiseen, viattomista liukuvoiteista aina erilaisiin bondage ja SM-tuotteisiin. Tarjontaan sisältyvät myös eroottiset vaatteet kengistä lähtien. Seksitori tarjoaa tilaajilleen ilmaislahjoja sekä huippualennuksia. Käy tutustumassa!


seksikauppa-fiSeksikauppa – Monipuolinen erotiikkaliike netissä

Seksikauppa myy seksivälineet, asut, elokuvat, hupituotteet ja paljon muuta. Valikoima on  laaja ja laadukas, mukana kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Seksikaupan parasta ovat huomaamaton ja nopea toimitus, yli 10v kokemus verkkokaupasta ja erinomainen asiakaspalvelu


honeybee-seksikauppaHoneybee – Puhutaan kukista ja mehiläisistä

Honeybee houkuttelee ostoksille eroottisilla tuotteillaan. Verkkokaupasta löydät seksivälineet, hupituotteet, asut, erilaiset intiimituotteet ja seksielokuvat. Hieman tuhmemmat voivat tutustua S&M-välineiden tarjontaan. Honeybeen kautta voit myös tilata kotiisi hauskan seksiväline -esittelyn.


huippukiva-erotiikkaliikeHuippukiva – Huippu kivaa!

Huippukiva seksikauppa kutsuu Sinut eroottisille ostoksille. Seksivälineet ja lelut, rooliasut ja paljon muuta. Uudelle asiakkaalle Huippukiva tarjoaa yhden ilmaisen tuotteet. Katso täältä>


Kerro omat kokemuksesi Oulun erotiikkaliikkeistä ja seksikaupoista

Jos olet käynyt, kuullut tai kokenut jotain Helsingissä sijaitsevista erotiikka- ja seksikaupoista, kerro siitä meillekin.

=