Naisten seksiasut

Seksiasut naisille tuovat vaihtelua ja uusia värinöitä petileikkeihin. Seksiasut kutkuttavat näköaisteja ja eroottiset rooliasut päästävät fantasiat valloilleen. Voitte nauttia toisistanne sensuellisti, kevyesti seksikkäillä alusasuilla verhottuna tai heittäytyä täydellä antaumuksella seksiasujen ja rooliasujen sanelemaan rooliin kokien uusia ulottuvuuksia.

Seksiasut nostavat eroottista latausta ja voit olla varma että kipinää vällyjen välissä piisaa. Seksielämä rikastuu ja samalla seksipuuhiin saadaan varmasti muutakin uutta ja jännittävää… eri asentoja tai uusia seksileluja. Roolileikin varjolla uuden kokeileminen helpottuu, turha ujous katoaa ja hauskanpito nousee ennenkokemattomalle tasolle.

Naisten rooliasut – Kuumat fantasiat toteen

Roolileikki voi olla koomista ja vapauttavaa tai lähes sietämättömän jännittävää ja kroppaa tärisyttävää, mutta se on aina silti nautinnollista ja molemmille kiva kokemus. Voit yllättää kumppanisi hankkimalla itsellesi tai Hänelle tai molemmille rooliasun, jonka turvin luomanne hahmot kohtaavat illan kuumissa merkeissä. Rooliasujen hankinnassa kannattaa ottaa huomioon molempien mieltymykset ja toiveet. Jos et tiedä tykkääkö kumppanisi seksiasumaustasi, voit udella sitä ovelasti kierrellen tai suoraan kysyen.

Molempien makuun toteutetut fantasiat ovat niitä parhaimpia, vaikka joskus on hyvä poistua hieman totutun mukavuusalueen ulkopuolelle, jolloin sitä voi huomata nauttivansa jostain uudesta ja erilaisesta 😉 Emme rohkaise ketään yllättämään kotiin saapuvaa vaimoaan musta kokokropan nahka-asu ja naamari päässään, ellei ole varma että tuonkaltainen fantasia on myös Hänen mieleen, mutta rooliasut ovat erittäin mukava tapa saada vaihtelua ja rikastuttaa seksielämää.

Seksikaupat.fi suosittelee seksiasujen ja roolileikkien maailmaan heittäytymistä

Paljastava koulutyttö seksiasu

Koulutyttö/cheerleader -seksiasu, kiihottava lukutoukka

Kukapa ei joskus olisi seksikkäästä koulutytöstä tai huutosakin johtajasta fantasioinut. Miten olisi eroottinen opiskeluhetki kirjatoukan kanssa, joka alkaa hillitysti matematiikan oppikirjojen äärestä. Lopulta viettelevä koulutyttö osoittautuu liian suureksi houkuttimeksi ja oppiminen siirtyy toisiin kiinnostuksen kohteisiin. Sinä opetat Häntä ja Hän Sinua. Cheerleader on taipuva, energinen seksipeto, joka suoriutuu eroottisen voimakkaasti myös makuuhuoneen puolella. Anna urheilullisen eroottisen puolesi loistaa.

Koulutyttö -seksiasu herättelee villeimmätkin fantasiat eloon. Skottiruutuinen koulutyttöhame verhoaa alleen viattoman kauneuden ja tuskin maltat odottamaan, että pääset nostamaan hameen helman korkeuksiin. Paljastuuko hameen alta sensuellit pikkupöksyt, rohkeat stringit vai onko alusvaatteet unohtunut kokonaan.

Koulutyttö -seksiasu on varmasti suosituin rooliasu aikuisten leikkeihin ja varmasti olleet jokaisen miehen eroottisten päiväunien rekvisiittana. Koulutyttö asu vie teidät takaisin nuoruusiän jännitykseen ja ensimmäisiin seksikokemuksiin. Älä jätä fantasiointia ajantuksen tasolle ja täydennä asukokoelmaasi tällä seksikkäällä lukutoukan asulla.

Älykkyys on seksikästä, ja lukutoukka niukassa asustuksessa saa miehet kehräämään. Skottiruutuinen minihame piilottaa juuri ja juuri eroottiset pikkupöksyt, jos sellaiset on päällä. Tiputa kynä, ja esittele sulojasi ”vahingossa”… mies on valmista kauraa! Koulutyttö seksiasut sopivat moneen fantasiaan… viaton naapurin tyttö tarvitsee henkistä tukea koeviikon alkaessa tai kenties hieman tuhmempi lukutoukka, joka voitelee opettajaansa paremman numeron toivossa. Oli fantasia mikä tahansa, on se kaikin puolin tyydyttävä ja jotain uutta varmasti taas opittu 🙂

Koulutytölle on kysyntää kun saapuu luokan eteen! Läpinäkyvä pikku toppi ja skottiruutuinen minihame jättävät vain sopivasti arvailujen varaan. Älä turhaan ujostele katseillasi kun koulutyttö kurkottaa liitutaudulle kirjoittamaan. Tätä tytteliä on vaikea vastustaa ja pian on hame korvissa. Tämä kympin oppilas on innokas oppimaan uusia asioita ja nopea sisäistämään oppimaansa. Näytä hänelle temppu tai pari ja saat nauttia uusista kokemuksista.

Kokemattoman koulutytön opastaminen seksin saloihin voi alkaa ja illan hiljaisuuden rikkoo vain vieno voihkinta.

Käy kurkkaamassa lisää koulutyttöhameen alle täältä >>

Kävimme kurkkaamassa kiihottavimmat koulutyttöasut eri seksikaupoissa:

Seksikäs sairaanhoitaja asu

Sairaanhoitaja ”hoitsu” -seksiasu, kaikki tarpeet hoidetaan

Olit sitten vakavasti loukkaantunut tai pientä hoitoa vailla, seksikäs hoitsu rientää apuun. Oletko kipsipotilas, joka ei pääse liikkumaan ja avuttomana ollessasi hoitajan tehtäväksi jää potilaan tyytyväisyys. Vai oletko joutunut kenties riisuuntumaan tutkimusta varten, jolloin hoito-toimenpiteet ovat lipsahtaneet omille urilleen.

Ensiapua kiitos! Seksikkäimmät hoitsuasut löydät näistä seksikaupoista.

Tältä hoitsulta saat 100% varmasti haluamaasi hoitoa! Kun hoitaja ilmestyy paikalle alkaa housuissa tapahtumaan. Vaikka tuntuisikin siltä, että olisit valmis täysimittaiseen seksimaratoniin, anna hoitajan tutkia sinut rauhassa perusteellisesti ja varmistaa, että olet kunnossa tulevaan koitokseen. Voihan olla, ettet saa rasittaa itseäsi ja hoitaja täyttää kaikki tarpeesi.

Ei ole vaivaa, jota tämä hoitsu ei saisi hoidettua, tai ainakin vaiva unohtuu siksi aikaa kun olet hoidettavana.

Hoitsun asulla tekisit lähtemättömän vaikutuksen Halloween bileissä, mutta varo kumartelemasta liikaa, ettet paljasta enempää kuin on tarkoitus. Varmaa on kuitenkin että tällä asulla on hoidettavia tiedossa.

Sinulla on eksklusiivinen oikeus olla hoidettavana. Myös hoitsu voi olla pientä hoitoa vailla, joten voitte keskenänne sopia palvelujen vaihdosta. Sinun ja hoitsun väliseksi asiaksi jää, miten kattavan hoidon tarpeessa olet. Jos olet liikuntakyvytön, hoitajatar on avainasemassa saamisesi suhteen. Jos kärsit vain pienestä vammasta, voit laittaa hoitajattaren huokailemaan nautinnosta.

Seksikäs hoitajatar on meidän kaikkien salainen päiväuni… nyt kokemuksesta voi tulla totta!

Katso lisää seksikkäitä hoitsuja >>

Seksikäs sihteeriasu

Sihteeri, laita pomo kovaksi

Yksi innostavimmista fantasialeikeistä on varmasti seksikäs sihteeri ja vakuuttava pomo. Tilanne on kutkuttava… pomolla on määräysvaltaa, mutta seksikäs sihteeri pystyy omalla vetovoimallaan vaikuttamaan asioiden kulkuun. Kumpi tekee aloitteen? Käyttääkö pomo asemaansa hyväksi ja pääsee sihteerin hameen alle? Vai vikitteleekö vilautteleva sihteeri pomon kuumaksi. Oli miten oli, pitkä työpäivä saa kutkuttavan päätöksen työpöydän päällä. Tai ehkä pikainen eroottinen hetki kahvitauolla suljettujen sermien takana?

Täältä löysimme kuumimmat sihteerit:

Seksikäs sisäkkö asu

Sisäkkö/siivooja seksiasu, siivotaan lattiat ja …

Sisäkkö eli naispalvelija on saanut eroottisen merkityksen ja sisäköstä on tullut aikuisten roolileikkien eroottinen hahmo. Myönnetään että sopivan vähissä vaatteissa kirjoja tomuttava sisäkkö antaa virikkeitä ja houkuttelee palvelun käyttämistä muuhunkin kuin siivoamiseen. Milloin aikaisemmin kodin siivoaminen olisi toiminut esileikkinä?

Kuuma palvelijatar

Kuuma palvelijatar hoitelee siivouksen… ja Sinut! Palvelijatar seksiasut eivät jätä kylmäksi ja nautinto on taattua. Tämä hottis ei näkyjä pihtaile, vaan tarjoaa parhaat visuaaliset virikkeet keikistelemällä seksikkäässä minihameessaan ja pikkuhousuissaan. Ainoa kysymys onkin, kuinka paljon siistimistä kuuma palvelijatar saa aikaiseksi, ennen kuin hänet otetaan. Kiusaus on suuri, mutta se ei haittaa, sillä tämä palvelijatar on tarkoitettukin seksuaalisten halujen kohteeksi.

Seksikäs siivooja ja palvelijatyttö

Siivoja – palvelijatyttö seksiasut tekevät kodin askareistakin eroottisia… tämä siivoja kun ei jätä pussukoita tyhjentämättä! Anna silmäsi levätä eroottisen sisäkön / palvelijan herkullisessa vartalossa, jota peittää läpinäkyvä monikini. Tuleeko siivoamisesta sittenkään mitään, vai saako askareet jäädä muiden puuhien varjoon. Tämä sisäkkö leikittelee mielellään kanssasi kumarrellen ja ”hups”, vahingossa paljastaen itseään enemmän kuin on tarkoitus.

Viettelevä Ranskalainen Sisäkkö

Viettelevä Ranskalainen Sisäkkö takaa eroottisen yhteenoton. Sisäkkö seksiasut ovat eroottisia ja aristokraattisen Ranskan perua. Yllätä mies pukeutumalla tähän seksikkääseen sisäkkö -asuun ja laita pölyhuisku heilumaan. Koskaan ei partnerisi ole yhtä intensiivisesti seurannut kuinka kotiaskareet hoidetaan. Varoituksena kuitenkin, että siivous ja muut toimet saattavat loppua lyhyeen innostuksen yllättäessä. Tee muutama syvä kumarrus ja voit alkaa jo odottamaan lähikontaktia. Viettelevää Ranskalaista Sisäkköä on vaikea vastustaa, eikä pidäkkään… tätä sisäkköä saa häiritä vapaasti 🙂

Jos sisäkköasulla haluat säväyttää, huiski näihin kauppoihin:

Jouluiset seksiasut naisille

Jouluiset seksiasut naisille, lahja parhaassa muodossa

Joulu on eroottista aikaa ja mies voidaan yllättää monellakin tavalla. Perinteinen lahjapaketti joulukuusen alla on kiva, mutta nainen seksikkäässä jouluasussa on lahja potenssiin 10. Tämä ”pehmeä” paketti saa miehen paketin kasvamaan aivan uusiin mittoihin. Avaa lahja vastan kun perheen pienimmät ovat untemailla. Kosteaa joulutaikaa tiedossa.

Kaikki punainen on jouluista, joten sen sijaan että jättäisimme valikoiman tonttulakki -tasolle, löydät alla olevista linkeistä joulun väriin sopivaa rekvisittaa 😉

Poliisi seksirooliasu

Poliisi/vanki rooliasut – Kumpi viettelee kumman?

Nyt tuli seinä vastaan! Tämä tytteli vilauttaa muutakin kuin virkamerkkiä. Lainpuolustamista ja oikeuden ylläpitoa edustavat seksiasut laittavat naisen johtoasemaan. Kiihottava vanginvartija, neiti ylikonstaapeli, odottaa innolla päästäkseen kouluttamaan Sinua.  Vapaus koittaa vain jos annat hänelle täydellisen tyydytyksen, joka ei helpolla irtoa ja mies laitetaan tosissaan hommiin. Nyt ei nainen vikise vaan miestä viedään toden teolla.

Läpinäkyvä mekko sukkanauhoilla ja seksyillä pikkareilla saa kokeneenkin lainsuojattoman puntissa tutisemaan. Jännistys itsevarman ylikonstaapelin kellistämisessä jännittää, mutta lopussa kiitos seisoo.

Olet vangittu ja ainoa keinosi on vietellä itsesi pois pinteestä. Lämpeneekö lainvartija Sinulle ja pääsetkö jatkamaan elämääsi rikosrekisterittä? Vaihdelkaa roolia ja vallat käsiinsä ottavaa tahoa. Kumpi taipuu kumman tahtoon.

”Pistetäänkö selliin vai käyttäydytkö?” Kun olet laittanut poliisiasut tilaukseen, voit alkaa harjoittamaan repliikkejäsi.

Poliisiasuja ei kovin paljoa ollut tarjolla, mutta muutama hyvä riittää 😉

Kissa pupu seksiasut

Pupu/kissa ja muut eläimelliset seksiasut

Seksikkäät ja eläimelliset asut, jotka viettelevät viattomuudellaan tai estottomuudellaan. Eroottinen kissapeto -asu tai söpön viaton pupu -asu on vastustamaton kumppanin päällä ja tiedossa on mahtava ilta. Oletko pupu kissapedon asussa vai toisinpäin? Ole juuri sitä mitä itse haluat ja anna luonnon ohjata.

Puputyttö viettelee viattomuudellaan! Tämä söpö, pinkki ja seksikäs pikkupupu odottaa ottajaansa. Joutunet hieman lämmittelemään puputyttöä, mutta kun soidintanssit on tanssittu, palkitaan vaivasi ruhtinaallisesti. Puputytöt eivät aina ole niin viattomia kuin miltä näyttävät ja luvassa on varmasti elämäsi parhaimpia kokemuksia.

Seksikäs kissa-asu … Miaaaaauuuwww! Tämä kisu kehrää ja tyydyttää! Kissa on viettelevä, viekas ja leikkisä. Jos kiusaat kissaa, tulee siitä kyltymätön peto. Kissanainen sängyssä on takuuvarma tyydytys. Eroottinen kissa-asu saa sinut heittäytymään luonnon armoille ja eläimellinen temmellys voi alkaa.

Seksikkäitä ja eläimellisiä asuja, olkaa hyvä 😉

Lemmenorjatar

Muita fantasia -seksiasuja naisille

Lentoemo seksiasu, liity kymppikerhoon

Kymppikerhoon liittyminen houkuttelee. Nyt sen voi fantasioissa toteuttaa myös maan päällä. Lentoemot ovat olleet eroottisissa päiväunissamme jo siitä asti kun lentokoneet keksittiin. Johtuuko paineenmuutoksesta vai mikä lentoemoista tekee niin vastustamattomia.

Napatanssijan haaremitanssijan asu

Napatanssijan / haaremitanssijan asulla kiusaat miestä viimeiseen asti. Tanssija seksiasut saavat miehen kaikki kolme tanssijalkaa väpättämään! Näytä sulojasi eroottisesti keikistellen ja lanteita pyöritellen. Kiiltävää ja kimaltavaa, ilmavaa ja hieman läpinäkyvää… kuka ei tälläisestä innostuisi. Napatanssilla on eroottinen ja mystinen vivahde vuosisatojen takaa ja vielä nykyaikanakin napatanssi herättää latautuneen tunnelman. Lantioita taitavasti keikutteleva nainen on todella seksikäs näky ja sopivaa jännitystä tuo kasvohuntu, joka paljastaa vain kauniit silmät. Kaiken muun ihanan lisäksi, napatanssi on hyvinkin fyysinen laji keskivartalolle sekä lantionpohjanlihaksille (wink!)…. napa-/haaremitanssijalta on varmasti huippukyytiä tiedossa 🙂

Naisten seksiasut, joilla vipinää vällyjen väliin

Korsetti, korseletti

Korsetti ja korseletti – Eroottiset klassikot

Korsetti on todella eroottinen, ryhtiä antava ja sopivasti paljastava seksiasu, joka viktoriaanisilta ajoilta asti on viehättänyt ja kiihottanut. Korsetissa on yleensä metallisilla tai muovisilla luilla tuettu ”kehikko”. Korsetti voi olla aluskorsetti tai päällyskorsetti. Korsettityyppejä on kahdenlaista, rintojen alle pysähtyvä vyötärökorsetti tai rinnan yli tuleva, peittävämpi korsetti… ylitsepääsemättömän seksikkäitä yhtälailla 🙂

Korseletit ovat sekä rintaa että lantiota tukevia asusteita. Korseletti on muuten sama kuin korsetti, mutta korseletissa on kuppiosa kuten rintaliiveissä. Korseletti onkin usein alusasuksi tarkoitettu, toisin kuin korsetti sopii myös päällysvaatteeksi, materiaalista riippuen.

Näiden kauppojen korseteilla partnerisi lakoaa kauneutesi edessä:

Babydoll asu

Babydoll – Romantiikkaa ja seksikkyyttä

Babydoll -asut ovat eroottisen yöpaitamaisia alusasuja, jotka ovat läpinäkyviä tai muuten sopivasti paljastavia. Babydoll on yleensä lyhythelmainen ja käy mm. lyhythelmaisesta mekosta tai yöasusta, riippuen paljastuskertoimesta. Aivan sama mitä tarkoitusta Babydoll -asu on, ne saavat värinää yläkerran järkevästä herrasta alakerran veitikkaan.

Babydoll, ilmavaa seksikkyyttä. Antakaa vaatteiden lentää:

Naisten Bodyt

Body – Yksinkertaisesti kiihottavaa

Body, eli bodystocking on yksiosainen alusvaate, joka on usein takuuvarma tapa saada partneri syttymään. Monet bodyt ovat haaroista avattavissa, joten sen voi jättää päälle koko rakkaussession ajaksi. Bodyjä on hieman peittävämpiä, mutta oli sitten ihoa tai kangasta enemmän näkyvissä, on body aina vartalon muotoja myötäilevä ihanuus. Minkälaisen bodyn haluaisit itsesi tai partnerisi päälle?

Naisten yöasut

Naisten seksikkäät yöasut, nyt ei nukuta!

Naisten seksikkäät yöasut viettelevät unissakin. Mikä voisi olla eroottisempaa kuin laittaa hepenettä päälle kietoutuen lämpimän peiton syleilyyn. Fantasiat pääsevät yöunissa valloilleen kun eroottinen latautuminen on aloitettu yöasusta lähtien. Seksikkäät yöasut tuovat erotiikkaa niin sinkkujen kuin parisuhteessa elävienkin arkeen. Kun illalla laitat päällesi houkuttelevaa, annat itsellesi tai partnerillesi luvan nauttia itsestäsi yön myöhäisinä tunteina. Yöllä unihormonien vaikutuksen alla ja tajunnan rajamailla soutaessa seksi saa aivan uudet sfäärit. Ehkä halut heräävät vasta aamulla kun venyttelet kroppaasi hereille aamun sarastaessa. Jos aamu on kiireetön, ei aamuseksiä parempaa herätystä olekaan.

Vaikka puhutaankin seksikkäästä yöasusta, ei sen tarvitse liittyä yöhön mitenkään. Yöasu on itsenään hekumointivireen luomiseen täysi kymppi ja sopii laitettavaksi oman kivan tai viettelyn nimiin mihin aikaan päivästä tahansa.

Seksikäs yöasu on myös naisen itsensä ilo. Aina ei tarvitse edes miestä vierelleen laittaakseen yöksi jotain eroottista päälle. Ehkä olet ”sillä” päällä ja haluat herätä yöllä kuumotukseen, jonka palon voi sammuttaa vai pieni kiva itsensä kanssa. Ehkä olet juuri tavannut hottiksen miehen, jonka haluaisit saapuvan uniisi ja haluat olla häntä vastaanottamassa seksikkäässä yöasussasi. Tai olet jo saanut miehen rinnallesi ja toivot nukkumaan mennessänne yön antavan muutakin kuin levollisen unen. Jos yöasu on babydollin kaltainen hamonen, voi pikkupöksyt jättää pois helpon pääsyn varmistamiseksi. Näin jää turhat välivaiheet unikoomassa tekemättä ja olet pienen asennonmuutoksen jälkeen täysin otettavissa.

Eroottiset yöasut voivat olla mitä tahansa, tai vaikka ei mitään. Joskus pelkät pikkupöksyt ovat parasta ja joskus taas satiinihamonen on liukkaudellaan eroottisen latauksen lähde. Klassiset pyjamatkin voivat olla maailman seksikkäin yöasu, kun niitä viettelemällä mainostetaan iltarutiinien lomassa. Babydollit, läpinäkyvät yöhameet ja muut hepeneet tekevät partnerisi ja Sinut kuumaksi… yökiva voi alkaa 🙂

Tärkeintä eroottisissa yöasuissa on mielentila, jolla se laitetaan päälle ja mennään nauttimaan öisiin tunnelmiin. Jos haluat, että partnerisi ottaa vinkistä onkeen, viritä tunnelma vihjailemalla. Jos laitat päällesi jotain erilaista, yörutiinista poikkeavaa, ei sanoja yleensä lainkaan tarvita. Jos taas olet alastinukkuja ja haluat että juuri tänä yönä Sinua saa unen viemänä käyttää eroottisen purkautumisen kohteena, anna siitä vinkki partnerillesi.

Naisten minihameet

Minihameet, hameet ja mekot – Lyhyttä tai pitkää, aina seksikästä

Minihameet ja mekot ovat monikäyttöisiä seksiasusteita, jotka sopivat eroottisiin iltoihin kuin tuhmemmaksi biletysasuksi. Mekon pituudella valitset että paljastat juuri sen verran kuin haluat. Minihame ei turhaan ole yksi suosituimmista seksiasusteista. Aikuisten leikkeihin tarkoitetut mekot eivät minihameiden edessä kalpene. Pituudeltaan suosituimmat hameet ovat alaosasta minihameen luokkaa ja yläosa juuri sopivasti rintoja korostavat, niin että arvailun varaan jätetty juuri sopivasti. Hieman hillitymmät seksimekot voivat sopia juhla tai bileiltoihin, mutta useimmiten ne alkavat olemaan jo turhan seksikkäitä julkisille paikoille.

Minihameet eivät petä koskaan, paitsi vahingossa vilauttamalla:

Catsuit ja zentai -asut naisille

Catsuit ja Zentai -asut – Kokovartalon tunnetta kiihkeään hetkeen

Catsuit, eli kissapuku on ihoa myötäilevä kokovartalon eroottinen asu, joka on käsityksenään jo klassikko. Catsuit peittää paljon ihoa, ollen kuitenkin paljastava samaan aikaan. Catsuit voi olla eri materiaaleista ja eri mieltymyksiin sopiva. Sensuelliin iltaan sopii erinomaisesti verkkomainen läpinäkyvä asu, materiaalinaan esim. polyamidi, kun taas S&M leikkeihin ovat otollisempia ovat PVC tai lateksi Catsuit -asut

Zentai -asut muistuttavat muuten paljon Catsuit -asuja, mutta ovat vielä peittävämpiä, usein jopa kasvojen yli tulevia. Zentai-puku toimii myös eroottisena alusvaatteena, kunhan jättää asun pääosan pois. Kun oikea hetki koittaa, huppu päähän ja hommiin.  Zentai -asu vaatii jo käyttäjältään hieman enemmän S&M myönteisyyttä. Zentai -sana tulee japanin kielestä tarkoittaen ”kokovartalosukkahousuja”.

Huh, voiko kuumempaa enää olla. Ihoa myötäilevät seksivaatteet näistä kaupoista:

Eroottiset kumiasut

PVC, lateksi ja kumiasut -seksiasut astetta ”tuhmemmille” naisille

PVC ja Lateksi -asut ovat vahvasti S&M ja kumifetissiin liitettyjä asusteita. PVC ja lateksi -asut ovat vartalon myötäisiä ja tiukkoja seksiasusteita jotka luovat voimakkaan eroottisen latauksen. PVC -asujen, kuten nahka- ja lateksiasujenkin viehätys on, että ne tuntuvat paljaalla iholla kuin toinen iho. Samalla PVC ja lateksiasut sulautuvat käyttäjänsä muotoon korostaen koreita muotoja entisestään. Kiiltävät PVC ja lateksiasut korostavat muotoja enemmän kuin mattapintaiset. Tiukka vartalonmyötäinen asu innostaa usein myös sitomisleikin ystäviä. Lateksin tuoksu on monille alan fetisseille innostavaa. Myös sanotaan että lateksi ja PVC -asun riisuminen ja päälle pukeminen luo eroottisen äänimaailman.

PVC -asuina myytävät tuotteet ovat usein polyesteriä, joissa on päällä on ohut kerros PVC:n ja polyuretaanin sekoitusta. PVC -asu voi olla pinnaltaan nahkamainen tai kiiltävä (wetlook) ja usein PVC -asut ovat väriltään mustat tai todella voimakkaan ja kirkkaan väriset.

Dominoijat/orjattaret käyttävät usein lateksi ja PVC -asusteita, mutta trendi on leviämässä jatkuvasti laajemman käyttäjäkunnan eroottiseksi mieltymykseksi.

Huomiona että varsinkin lateksi voi aiheuttaa käyttäjälleen allergisen reaktion. Saatavilla on lateksi -materiaaleja, joiden ei pitäisi allergiaa aiheuttaa, mutta suositeltavaa on aina ensiksi varovasti kokeilla tuotteita ennen kokoillan kumipuku-istujaisia.

Näistä kaupoista löydät kattavan valikoiman erilaisia PVC, kumpi ja lateksiasuja:

Naisten fetissi seksiasu

Bondage, SM- ja muut fetissi seksiasut naisille

Tähän kategoriaan uppoaa paljon erilaisia seksiasuja, joita edelläkin jo hieman käsitelty. Näitä, astetta tuhmempia asuja ei välttämättä kaikkein kiltein tyttö päällensä laita, joten jos näet naisen jolla on bondagea, tai SM:ää päällä, ole valmis juoksemaan, tai ottamaan vastaan mitä tarjotaan ;D Fetissiasu voi olla niukempaakin niukempi, vain hieman pintaa peittävä naruasu, tai vaikka kokovartalon seksipuku.

Niukka kangas vain juuri ja juuri sensuellit alueet. Ranteita koristaa jämäkät rannekkeet ja kaulassa käskevä kaulanauha. Pikkupöksyt kenties suunniteltu helppoon sisäänpääsyyn ja voit nauttia eroottisesta näkymästä koko kokemuksen ajan. Ei tarvitse olla BDSM -fani nauttiakseen näistä asusteista, vaan se sopii kevyestikin sitomisesta sekä dominoinnista nauttiville.

Eroottinen lemmenorjatar odottaa, että otat ohjat käsiisi! Orjatar seksiasut ovat fantasian täyttymys hiemankaan dominointileikeistä nauttiville, vaikka sopii se kyllä myös perinteiseksi seksihepeneeksikin. Orjatar ottaa sinut vastaan eroottisessa asussaan. Sido orjatar satiininauhoilla, peitä silmät ja ota hänet omaksesi tahtomallasi tavalla.

Rohkeita asuja rohkeille naisille!

Alusasut ja alusasusetit naisille – Sensuelliin ja romanttiseen hetkeen

Sensuellit ja romanttiset seksiasut saavat kuumotusta aikaiseksi partnerissasi. Seksikkäät alusasut, kuten vartalon muotoja hyväilevät korsetit, seksikkäät babydoll hepeneet, sukkanauhat, minihameet ja eroottiset mekot villitsevät tunteet ja johtavat takuuvarmasti sähköisen eroottiseen tunnelmaan. Seksikkäitä alusasuja on jokaiseen makuun ja mieltymykseen pikkutuhmasta pitsistä villin paljastavaan.

Eroottinen olo lähtee seksikkäistä alusvaatteista. Seksikkäät rintaliivit ja alushousut/pikkuhousut saavat olosi tuntumaan varmalta ja seksikkääksi. Sillä ei ole väliä näkevätkö muut mitä päällysvaatteiden alla on kunhan itse tiedät näyttäväsi täydelliseltä myös pelkissä pikkuhousuissa ja rintaliiveissä. Pikkuhousuja ja rintaliivejä on monenlaisia, tuntuisia ja muotoisia. Tunnetko yleisimmät alushousumallit?

Alusasusetit sisältävät alusasukokonaisuuden, jossa yläosaa sekä alaosaa koristavan seksihepeneen lisäksi löytyy mahdollisesti muuta päälle pantavaa, kuten sukkanauhat, vyötärönauha tai vaikka eroottinen kaulahuivi, jota voi käyttää kekseliäästi aktiviteetin yhteydessä. Seksikäs alusasusetti pistää petiin vipinää.

Olemme käyneet puolestasi ihailemassa parhaat valikoimat tarjoavat seksikaupat kunkin seksiasusteen kohdalla. Kauppaan klikkautumalla pääset suoraan oikeaan kategoriaan valitsemaan seksikkäimmät päällesi!

Alusasut naisille

Seksikkään eroottiset alushousut ja pikkuhousut

Alushousut ja pikkuhousut ovat käytetyin asuste, jolla samalla on voimakas eroottinen lataus. Ei ole aivan sama minkälaisilla pikkuhousuilla verhoat eroottiset alueesi. Aikoinaan alushousuja käytettiin lähinnä hygienian ja näkösuojan vuoksi, mutta nykyään alushousut ja pikkuhousut ovat saaneet uuden merkityksen. Ne voivat olla romanttiset, viettelevät, naiselliset, muodikkaat, mukavat ja kaikkea siltä väliltä. Alushousuja valmistetaan monesta eri materiaalista, kuten satiinista, pitsistä, puuvillasta, polyesteristä, nahkasta ja nylonista.

Seksikkäät alusvaatteet saavat olosi itsevarmaksi ja seksikkääksi, vaikka niiden päälle pidempää vaatetta vedettäisiinkin… riittää että itse tiedät olevasi vastustamaton ilman päällysvaatteita. Voit verhota itseäsi mitä mielenkiintoisemmilla ja seksikkäillä alushousuilla ja pikkuhousuilla.

Yleisimmät alushousu- pikkuhousumallit

Naisten pikkuhousut malleja
Naisten alusasu mallit

Hipsterit on hip!

Hipsterit ovat seksikkään matalat, lantion korkeudelle yltävät alushousut. Hipsterit peittävät pakaroita, mutta juuri sopivasti. Ne korostavat leikkauksellaan takapuolen muotoja. Hipsterit sopivat erinomaisesti matalavyötäröisten vaatteiden alle. Hipsteri -malleja on monia, ja löytyypä hipsteristringejäkin, jotka paljastavat peppua hieman rohkeammin.

Stringit paljastavat ja innostavat

Stringit ovat pikkuhousuista pienimmät ja jättävät vain vähän arvailujen varaan. Stringit ovat pikkupöksyjä, joita käytetään hyödystä ja huvista. Stringeissä naisen pakarat ovat seksikkäästi esillä, vain ohuen narun hiipiessä pakaroiden välistä. Miesten visuaalisuus rakastaa stringejä ja näkymät ovat takuuvarmasti innostavat. Naiset ylistävät stringejä läpikuultavien ja kevyiden vaatteiden alla, jolloin pikkuhousujen rajoja ei näy. Stringit ovat eroottisina narupöksyinä pukeneet naisia ja innostaneet miehiä myös uimarannoilla, joissa stringejä käytetään rusketusrajojen välttämiseksi. Kaikin puolin eroottisuusasteikolla täysi kymppi.

Tangat pitävät katseet pinnassa

Tangat eivät paljoa stringeistä kalpene. Tangat ovat lähes samanlaiset pikkuhousut stringien kanssa, mutta peittäen naista edestä astetta enemmän. Etuosaa peittävä kangas on kolmion muotoinen ja vyötärö- sekä takanosat ovat ohuet narut. Naisen takamus jää eroottisesti esille, auringon ruskettaessa pakarat täydellisen tasaisesti lähes ilman rusketusrajoja. Myös miehille on omat tangat, joissa etuosan paikkaa pitää kalukukkaron muotoinen kankaanpala. Miehet nauttivat naisistaan tangoissa, nauttivatko naiset miehistään takapuoli paljaana?

Briefs – Peittävää, mutta mukavat pitää

Briefs alushousuja on useita eri malleja. Briefs -alushousut ovat lähellä perinteisiä alushousuja. Vaikka briefsit ovat melko peittävät, eivät välttämättä ole vähemmän seksikkäät. Peppu piilossa ja korkeampi vyötärö tekevät briefseistä varsin mukavan alushousut pitää jalassa.

Boyleg tai boyshortsit – Sporttisen seksikkäät

Boyleg tai boyshortsit ovat saaneet vaikutteensa miesten brief boxereista, joissa on peittävä etu- sekä takaosa, leveämmät sivut ja hieman haarakiilan alapuolelle ylettyvät lyhyet lahkeet. Saattavat hieman paljastaa pakaroita seksikkään sporttisesti.

Bikini -alushousut – Ei vain rannalle

Bikinimalliset -alushousut ovat kuin hipsterit, mutta sivuosa on kapeampi. Takaosa on hieman paljastavampi kuin briefseissä ja korostaa kivasti pakaroita. Bikini -piikkuhousuilla jää seksikäs rusketusraja, jos sellaisen haluaa.

Seksikkäät naisten pikkupoksyt

Paljon pikkuhousu- ja alushousumalleja ja kaikkea siltä väliltä

Edellä on kuvailtu yleisimpiä pikkuhousumalleja. Kuitenkin alushousumalleja on laidasta laitaan ja kaikkea siltä väliltä. Erikoismuotoiltuja, koristeltuja ja mitä ikinä keksitkään. Itse kokeilemalla löydät ne oikean alushousut eri vaatetuksiin ja tarkoituksiin sopivat. Pääasia on että tunnet olosi varmaksi ja hyväksi.

Onko sinulla lempi alushousu/pikkuhousumalli, joka saa ajatukset hyppäämään heti eroottisiin ajatuksiin? Seksikaupat.fi haastaa Sinut näyttämään seksikkäältä alusvaatteisillasi!

Stayup -sukat ja sukkanauhat naisille

Sukkanauhat, sukkanauhaliivit, Stay up -sukat ja sukkahousut

Sukatkin voivat olla eroottisia alusasuja. Varsinkin stay up -sukat, jotka viettelevät sileydellään ja pitsisellä koristeellisuudellaan. Stay up -sukissa on usein silikonipinta yläosassa, joten ne pysyvät päällä itsekseen, mutta joskus sukat tarvitsevat seurakseen sukkanauhaliivin, joka itsessään on myös erittäin seksikäs vaatekappale.

Sukkahousut ovat jalkoja myötäilevää seksikkyyttä. Sukkahousut voivat olla todella eroottinen ja seksikäs alusvaate. Herkät ja ohuet, läpikuultavat ihoa sensuellisti myötäilevät sukkahousut kuuluvat monen miehen eroottisiin mielikuviin ja harvoin niitä nainenkaan päällään vieroksuu. Erotiikkaliikkeiden sukkahousut tulevat usein lisäjännitteellä, esim. ”easy access” tai seksikkäät pakarat paljastavilla ominaisuuksilla. Jos haluaa vain jaloilleen eroottista peitettä, viettele miehesi eroottiset sukkanauhat päälläsi.

Stay up -sukat… miten näin pieni ja ohut asuste voi olla niin seksikästä. Haluatko samanlaisen, katso täältä:

Eroottiset seksiasusteet naisille – Käsineet, naamiot ja peruukit

Eroottiset seksiasusteet koristavat ja täydentävät seksiasusteita. Seksiasusteet ovat pientä kivaa lisää asukokonaisuuksiin ja roolileikkeihin. Eroottisilla seksiasusteilla luodaan piste i:n päälle ja saadaan asu täyteläisemmäksi. Miltä tuntuisi olla päivän ajan säihkyripsinen blondi. Joskus seksiasusteet riittävät itsessään, eikä muuta tarvita. Alaston vartalo, vain kengät jalassa tai seksikäs kaulahuivi kaulassa, tuo jo aivan toisenlaisen eroottisen latauksen. Asusteiden eroottista voimaa ei kannata väheksyä ja pienellä rahalla saa suuria vaikutuksia aikaan.

Eroottisia seksiasusteita ovat mm.

Näillä seksiasusteilla pistettä i:n päälle!

Eroottinen naamio naiselle

Eroottinen naamio, mystisen eroottista

Eroottinen naamio viimeistelee seksiasut ja roolihepeneet. Kasvot sopivasti peittävä naamio on todella kaunis ja viettelevä seksiasuste, joka sopii niin bileisiin, mysteerin täytteisiin juhliin ja kahdenkeskiseen hauskanpitoon rakkaasi kanssa. Peittää kasvot tuoden juuri sopivasti mysteeriä ja salaperäisyyttä, mutta jättää kauniit silmät katseltaviksi. Tänään olet hänelle täysin tuntematon… fantasiat ovat totta! Vaaleat hiukset tai peruukki yhdistettynä tähän eroottiseen naamioon on varma hitti.

Kauniit kasvot mystisesti verhottuna, mutta eivät täysin piilossa. Kaikki naamiot eivät vain peitä, vaan korostavat kauniita kasvoja ja silmiä.

Peitä itseäsi elegantisti!

Erottiset käsineet naisille

Käsineet, eroottista koskettelua

Valkoiset elegantit satiiniset, tai punaisen eroottiset käsineet saavat miehen kehräämään käsittelyssäsi. Seksiasut saavat täydellisen loppusilauksen kun sujautat käsiisi pehmeää erotiikkaa. Liukas, silkin pehmeä kosketus erogeenisillä alueilla saa aikaiseksi kipinöitä ja kiihkoa. Satiinisen käsineen hekumasta nauttivat sekä miehet että naiset.

Käsineet ovat eroottisen kosketuksen suola. Jos käsi tuntuu hyvältä sellaisenaan, niin kokeileppa silkkisiä tai pitsisiä käsineitä. Lämpimiä väristyksiä ja eroottista tunnelmaa. Rohkeasti tunnustelemaan toisianne!

Seksikkäät peruukit naisille

Peruukki, blondi, brunette vai seksikäs punapää

Eroottinen peruukki saa sukat pyörimään jaloissa. Haluatko olla hottis blondi vai sähäkkä punahiuksinen seksipommi. Uudella hiusmallilla ja piristävällä hiusten värillä voit astua fantasiaasi ja olla hetken aikaa kuka tahansa haluatkin. Partnerisi näkee Sinusta erilaisen puolen ja saa nauttia uudesta eroottisesta lookistasi. Ties vaikka saisit idean omaksi uudeksi

Blondi vaaleaverikkö viettelee

Blondi peruukki lyhyillä hiuksilla kääntää päät! Nyt ei fantasia ole kaukana, ole tänään eriverinen, pistä päähäsi blondit hiukset ja lähde katsemagneetiksi! Sopii bilettämiseen tai kaksinkeskiseen kivaan… Yllätä rakkaasi ja anna hänen nauttia tänä iltana vaaleaverikköä 🙂

Brunetesta innostuu kaikki

Jos brunetelle on kysyntää, niin tässä ratkaisu! Seksiasut ja rooliasut toimivat sellaisenaankin, mutta hiusten väriä ja tyyliä tuunaamalla muutut ulkonäöllisesti täysin eri henkilöksi. Tummanruskeat, seksikkään pitkät ja kevyesti kiharretut hiukset ovat avaimesi fantasian maailmaan. Poikkea omasta tyylistä rohkeasti ja vietä päivä uusissa kokemuksissa. Brunette peruukki sopii niin juhlaan kuin kahdenkeskiseen kivaan rakkaasi kanssa.

Yllätä rakkaasi ja tarjoa hänelle tänä iltana pitkähiuksista brunettea 🙂

Saparoa ja lettejä

Naapurin pitkähiuksinen blondi houkuttelee seksikkyydellään. Eroottiset letit inspiroivat ja niille keksii varmasti tuhat eri käyttötapaa! Jos hiemankaan pitkähiuksinen blondi ja letit kiihottavat, on se mahdollista toteuttaa!

Tummaa ja tulista

Tämä seksikäs tummaverikkö saa miehen kuin miehen pauloihinsa. Lyhyillä, kauniisti latvoista kaartuvilla hiuksillaan hän viettelee sinut ja antaa elämäsi kyytiä. Sopivasti viaton, sopivasti tuhma vai täysin mysteeri, sinä itse päätät! Sopii erinomaisesti juhliin tai kaksinkeskiseen kivaan… fantasioikaa ja nauttikaa!

Naisten nännikorut

Pasties – Nännikoristeet

Nännikoristeet koristavat rintojasi peittäen erogeenisimmat kohdat, mutta yhtään eroottisuutta vähentäen. Joskus peittäminen voi olla kiihottavampaa kuin kaiken näyttäminen. Todennäköisesti nämäkin koristeet jossain vaiheessa riisutaan, mutta siihen asti toimivat mukavina kiihokkeina.

Nännikoristeet kiihottavat hypnoottisesti. Ne ovat pientä kivaa, jotka kuitenkin voivat säväyttää voimakkaasti. Eroottiset pastiestupsut toimivat myös hauskana aktiviteettina kun niitä koittaa saada pyörimään samansuuntaisesti tai jopa vastakkaisiin suuntiin. Kannattaa kokeilla!

Irtoripset – Vangitseva katse

Silmät ovat ihmisen kauneimmat katseen vangitsijat. Irtoripset korostavat silmiäsi ja katseesi on läpitunkevan syvä. Voit yhtäkkiä huomata miespuolisten katselevan muun varustuksen lisäksi myös sielusi peiliin. Kun panostat kroppaasi ja haluat jakamatonta huomiota, aloita se silmistäsi!

Seksikkäät kengät ja laukut

Nainen sen tietää että kengät ja laukut tekevät asun. Huoliteltu ja tyylitelty asu yhteensopivilla kengillä tai laukulla on aina seksikäs. Kengät ja laukut tulevat enemmän kysymykseen kun etsit seksikästä bileasua, mutta jos haluat kumppanisi oikein villiintyvän, ota hänet kotona vastaan pelkät korkokengät jalassa.

Upeita vartalokoristeita löydät näistä erotiikkaliikkeistä:

Seksiasut: Avain Rohkeampaan ja Iloisempaan Parisuhteeseen

Itsevarmuuden Lisääminen

Ajattele seksiasua omana taikaviittanasi. Pue päällesi pitsiä tai nahkaa ja tunne, kuinka sisäinen supervoimasi herää eloon! Muistatko, kuinka nuorena tiara päässä tunnit kuluivat prinsessaleikeissä? Aikuisena seksiasut antavat saman super-ihana-olen-tähti -fiiliksen. Tuo eloon sisäinen kuningattaresi tai salainen agenttisi – valinnanvaraa on rajattomasti. Oikein valittu seksiasu on kuin iloisen itsevarmuuden injektio. Se korostaa upeimpia puoliasi, tuoden esiin sisäisen jumalattaresi tai superagenttisi. Se saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja voimaannuttavaksi. Kun tunnet olosi uskomattoman upeaksi, kumppanisi näkee sen myös. Se on kuin magneetti, joka vetää puoleensa ihailua, huomiota ja kunnioitusta. Maailmanvalloitusta seksiasussa? Miksi ei! Pue päälle voima-asusi ja valmistaudu valloittamaan maailma – tai ainakin makuuhuone!

Parempi Kommunikaatio

Kuvittele keskustelevasi kumppanisi kanssa, mutta et löydä oikeita sanoja. Mitä jos puhutkin puku päällä, ja annat seksiasun puhua puolestasi? Seksiasut ovat kuin värikkäät, rohkeat sarjakuvahahmot – ne puhuvat kovaan ääneen ilman, että sanot sanaakaan! Kun puet yllesi seksiasun, viestit kumppanillesi suoraan ja selkeästi. ”Olen rohkea, villi, ja valmis seikkailuun!” tai ”Tänään tunnen olevani hauras ja haluan hemmottelua”. Seksiasu on kuin avoin kirja, joka kertoo tarinaa ilman sanoja. Se voi sanoa: ”Olen avoin uusille kokemuksille” tai ”Haluaisin kokeilla jotain uutta ja jännittävää”. Seksiasujen kielellä ei ole rajoja, joten pue yllesi asu, joka kertoo oman tarinasi, ja anna sen puhua puolestasi!

Roolileikit ja Fantasiat

Haluatko olla supersankari, piraatti tai avaruusolento? Seksiasujen avulla voit olla kuka vain – ja milloin vain! Pue yllesi nunnan asu ja kanavoi sisäinen pyhyytesi tai hypää kissapuvun kyytiin ja ole mysteerinen yöeläin. Seksiasujen avulla voit tuoda fantasiasi eloon – ja kyllä, se sisältää myös ne hölmöt ja hassut unelmat. Olitpa sitten ilkeä tohtori tai pelastava enkeli, seksiasut antavat sinulle luvan leikkiä rohkeasti. Unohda ujous ja anna fantasian viedä. Tämä on sinun näytelmäsi ja sinä olet pääosassa. Anna roolileikkien ja fantasioiden tuoda uutta intoa ja iloa makuuhuoneeseen. Eikö olisi aika herättää henkiin se sisäinen viikinki tai avaruusprinsessa? Näytä se maailmalle – tai ainakin kumppanillesi – ja nauti jokaisesta hetkestä!

Läheisyyden ja intiimiyden parantaminen

Seksiasut voivat toimia siltaa rakentaen, joka yhdistää kahden maailman välin – oman ja kumppanisi. Kuin maagiset silmälasit, ne voivat muuttaa näkökenttäsi ja saada sinut näkemään toisenne uusin silmin. Ja kas, arki muuttuu hetkessä seikkailuksi! Ehkäpä olet kuningatar ja kumppanisi urhea ritari. Tai ehkä päätätte tutkia galaksia yhdessä, avaruuspukujen suojassa. Seksiasujen avulla voitte kirjoittaa oman rakkaustarinanne ja lisätä lukuja matkan varrella. Se voi olla draamaa, komediaa, trilleriä, tai kaikkea näitä yhdessä. Yhdessä läpi näiden lukujen käyminen vahvistaa sidettanne ja tekee matkasta entistä mielenkiintoisemman. Se on kuin mauste, joka tekee hyvästä ateriasta unohtumattoman. Joten, pukeudu ja anna läheisyyden ja intiimiyden kukkia. Maailma on teidän näyttämönne!

Eroottiset materiaalit ja tyylit

Seksiasuissa materiaalit ja tyylit voivat vaihdella niin paljon kuin Linnunradalla on tähtiä! Saatat löytää itsesi flirttailemasta pitsin ja satiinin kanssa, tai ehkäpä päätät rohkaistua ja kokeilla jotain vähän villempää, kuten vinyyliä tai lateksia. Kokeile esimerkiksi burleski-tyylistä asua, joka heittää sinut suoraan 1920-luvun salakapakkaan, tai valitse futuristinen asu, joka kuljettaa sinut suoraan vuoteeseen avaruusolennon kanssa! Vaihtelu virkistää, ja eri materiaalit ja tyylit voivat herättää erilaisia tuntemuksia ja fiiliksiä. Materiaalien maailma on kuin suuri seikkailupuisto, jossa voit kokeilla eri laitteita ja löytää suosikkisi. Eikö olisikin hauskaa, jos huomaatkin rakastavasi esimerkiksi leopardikuosia tai paljetteja? Sukella rohkeasti eroottisten materiaalien ja tyylien maailmaan ja anna niiden inspiroida ja yllättää sinut kerta toisensa jälkeen!

Seksiasut eri vartalotyypeille

Maailma olisi tylsä paikka, jos me kaikki näyttäisimme samalta. Onneksi meillä on niin monenlaisia ihania vartalotyyppejä, ja arvatkaa mitä? Seksiasuvalmistajat ovat kuin joulupukin pikku apureita, valmistaen asuja jokaiselle koko- ja muotiskaalalla. Olipa kyseessä päärynä, omena, banaani tai vesimeloni, heillä on jotain mehukasta jokaiselle! Oletko ylpeä kurveistasi? Valitse asu, joka korostaa niitä. Haluatko näyttää pidemmältä? Kokeile pystyraidoitettua asua. Lyhyt ja suloinen? Mikä tahansa asu, joka korostaa parhaita puoliasi, tekee temppunsa. Olennaisinta on, että tunnet olosi itsevarmaksi ja seksikkääksi. Muista: maailma on catwalk, ja sinä olet sen tähti. Anna seksiasujen tuoda esiin parhaat puolesi ja nauti jokaisesta askeleesta, jota otat loistokkaassa uudessa lookissasi!

Seksiasujen Käyttö Esileikissä

Tiedäthän sen fiiliksen, kun puristat appelsiinia aamumehuksi? Nyt kuvittele olevasi se appelsiini, mutta sen sijaan että sinusta puristettaisiin mehu ulos, seksiasut puristavat esiin sisäisen mehukkuutesi ja tuovat esileikkiin aivan uudenlaista twistiä. Olitpa sitten flirttaileva koulutyttö tai dominoiva poliisi, oikea asu voi tehdä esileikistä unohtumattoman seikkailun. Kääriydy mysteerin verhoon ja anna kumppanisi avata paketti paljastaen aarteen sisältä – ja kyllä, se aarre olet sinä! Vaihda asua ja roolia niin usein kuin haluat ja anna fantasianne lentää vapaana. Jokainen uusi asu avaa oven uuteen maailmaan, joka odottaa tulla tutkituksi. Seksiasut eivät ole pelkästään silmänruokaa, vaan ne myös herättävät aisteja, kutittelevat mielikuvitusta ja tekevät esileikistä odotetun matkan kohti nautintojen huippua. On aika laittaa show käyntiin!


Mitä sanottavaa lukijoillamme seksisuista ja roolileikeistä 😉

” Oltiin nykyisen vaimon kanssa vielä suhteen alkupuolella ja asuimme omissa asunnoissamme. Pelailin tietokoneella ja ovikello soi yhtäkkiä… ja avaamaan! Tyttöystävä oli ovella musta nahkaminihame, stayup-sukat ja valkoinen vartalonmyötäinen, sopivasti läpinäkyvä paita päällä, ylimmät napit avattuna ja rinnat hieman pilkottaen. Pikkupöksyjä ei ollut päällä! Kuulin, että oli tullut pyörällä, ja saanut intensiivisiä katseita sekä aiheuttanut matkalla lähes autokolarin, kun kuski jäänyt silmistään kiinni … olin kyllä niin kuumana ja mustasukkaisena samaan aikaan… vieläkin vuosien jälkeen onnellisesti yhdessä ja tuo yllätysvisiitti muistaen.
– Yllätys ovella

Elämässä mitää olla näitä kuumia, ja ehkä mustasukkaisiakin hetkiä. Yllätys parhaimmasta päästä 😀
– Nauttikaa toisistanne, Seksikaupat.fi

” Käydään aina yhdessä surffaamassa nettisivuilla seksiasuja. Naiselle löytyy aina jotain… miehenä täytyy sanoa, että melko vähän on valinnanvaraa oman nahkan peittämiseen, tai yleensäkään asuja joita itse päälleni laittaisin. Muutamat timmit nahkaboxerit löytyy, jotka eivät jätä arvailun varaan siitä, missä vaiheessa kiihottumista ollaan. Joskus päätetään, että nainen valitsee asun ja yllättää kun vähiten odottaa 😀 ”
– Timitus

” Tilasin yllätyksenä naiselleni koulutyttöasun. Emme olleet aikaisemmin rooliasuja kokeilleet, mutta tuon illan jälkeen erilaiset seksihepeneet ja rooliasut ovat kuuluneet vakiovarusteisiimme. Sittemmin on makuuhuoneessamme nähty mm. seksikkään sensuelli hoitsu ja lateksiin pukeutunut villi rokkitähti. Useimmiten harrastamme melko perinteistä ja ”tylsää” petipuuhailua ilman lisäasusteita tai leluja, mutta silloin tällöin, varsinkin merkkipäivinä, erilaiseen rooliin heittäytyminen piristää seksielämää uskomattoman paljon ja ainakin meidän osalta, parantanut parisuhdettammekin. ”
– Koulutytöstä huumaantunut

Kiva kuulla, että seksiasut ovat päässeet merkkihetkiinne! Seksi- ja rooliasujen ei tarvitse olla arkipäivää, vaan saattavat kiihottaa astetta enemmän kun käytetään säästeliäästi.
– Terkuin Seksikauppa.fi

” Saan pukea naiseni kerran kuukaudessa haluamaani seksiasuun. Joskus ostan yllätyksenä uuden, joskus valitsen kaapista. Parasta on, että naiseni antaa ottaa kuvia ja videomatskua tapahtumasta. Harrastamme seksiä, tai silloin tällöin haluan vain nauttia näkymistä ja tulla hänen päällensä. Ei voi sanoin kuvata kuinka innostavaa! Kuvamateriaalista tosin pitää huolehtia… kuvaus tapahtuu lentokonemoodissa, ja materiaali suoraan suojattuun kansioon. Kuulemma kova sanktio tulossa jos netistä löytyy 😉 ”

Huh, ompa kuumaa. Ja hyvä, että olette tarkkoja siitä miten tietosuoja materiaalin suhteen on hoidettu.
– Seksikauppa.fi

” Muutama vuosi sitten silloisen tyttöystävän kanssa päätettiin, että muutaman kuukauden välein pukeudutaan ja ”törmätään” kuppilassa ventovieraina. Käytiin itsenäisesti ostoksilla ja etsittiin jotain hieman normaalista tyylistämme poikkeavaa muotia. Hauskaa oli, että osa uusista vaatteista jäi arkikäyttöön ja muokkasi omaakin muotimakua. Tässä ei vielä mitään hirveen pornoa, mutta oli uskomattoman kutkuttavaa nähdä mitä naikkonen oli päällensä keksinyt kun baariin asti päästiin. Meillä oli myös taustatarinat ja päästä heitettiin mitä keksittiin keskustelun edetessä. Annettiin toisillemme viitteitä jo illan edetessä, minkälaista kuhertelua olisi tiedossa. Esimerkiksi joskus deittinä oli rajumpi rokkimimmi, tai joskus ujompi higari, ja sen mukainen oli myös illan asustus ja sekstailu. Välillä oli niin kovana, että teki kipeää ja halusi vain hommiin … kuin viagraa olisi napsinut. Aina ei edes keritty päätymään sisätilojen turvaan, vaan tulipa otettua nainen rappukäytävän nurkassa tai kellaritiloissa, joskus hämäräkujallakin. Alkoholin kanssa piti vain ottaa hieaman varovasti, koska loppukliimaksi jäi muutaman kerran kokematta, kun aamuyön krapula ja väsymys iski… harmitti. Ah, noita aikoja kyllä ikävä 🙂 ”
– ”Ventovieraat”

Mahtava vinkki, ja odotus alkaa varmasti jo asua valittaessa. Tästä moneen parisuhteeseen kympin arvoinen idea!
– Seksikauppa.fi

” Vaimoni ei rooliasuista tai seksileluista ole innostunut, mutta seksikkäitä alusvaatteita kyllä käyttää paljon. Saisimpa hänet innostumaan muustakin kuin perinteisestä vaakamambosta. ”
– 10 vuotta yhdessä ilman roolileikkejä

Leluihin ja roolileikkeihin totuttautuminen kannattaa lähteä aivan pienestä, esim lisäasusteista. Ehkä kevyttä sitomisleikkiä pelkällä kravatilla tai ”roolileikkiä” jo kotoanne löytyvillä asusteilla. Kaiva naisesi vaatekaapista hänelle jo kuuluvia vaatteita (esim. seksikäs hame) tai ota härkää sarvista ja tilaa sopivan neutraali rooliasu. Suoraan dominantin nahkapuvusta ja suukapulasta ei kannata lähteä liikenteeseen. Sama homma seksilelujen suhteen, rauhallisesti hyvää tulee ja kärsivällisyys kannattaa. Ota asia sopivan hetken tullen puheeksi ja jos ei heti nappaa, niin myöhemmin uudestaan. Ehkä voisit toivoa merkkipäiväsi kunniaksi jotain hieman erilaista. Tsemppiä yritykseen 😉
– Seksikauppa.fi

” Fifty Shades of Grey kirjat ja elokuva saivat meidät innostumaan kevyistä sitomisleikeistä ja dominoinnista. Emme ole aikaisemmin mitään BDSM:ään liittyvää kokeilleet. Kumpikin sai maistaa jotain erilaista oman mukavuusalueensa ulkopuolelta ja hyvän maun rajoissa. Vaihtelemme rooleja, välillä vikisee oma rakkaani ja välillä minä. Tykkäämme todella paljon ja nykyään hupilaatikkomme sisältää aiheeseen liittyviä pelejä, leluja ja asusteita. ”
– Sitomisleikeistä innostuneet

Hienoa, että olette inspiroituneet ja saaneet uusia virikkeitä leikkeihinne! Fifty Shades of Grey on suosiollaan tutustuttanut lukemattomat pariskunnat BDSM maailmaan. Fifty Shades of Greyllä on oma tuotesarjansa, josta löytyy kirjoissa sekä elokuvassa käytettyjä leluja ja tuotteita. Löydät näitä mm. seuraavista seksikaupoista: Kaalimato >> , Sinful >>
– Terkuin Seksikauppa.fi

Kerro meille kokemuksia seksiasuista!

Oletko yllättänyt partnerisi, tai partneri yllättänyt sinut kuumalla seksiasulla ja lähtemättömällä vaikutuksella. Kerro meille siitä 🙂

=