Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksilelut miehille ja naisille

Seksileluja ja välineitä löytyy naisille ja miehille uskomattomalla kirjolla. Notkuvat hyllyt dildoja, seksipelejä, kondomeja, hierontaöljyjä, seksikeinuja, seksielokuvia jne. niin soolokivaan kuin parisuhteen piristysruiskeeksi.

Seksilelut miehille

Seksivälineet ja seksilelut miehille! Olet sitten sinkku tai onnellisesti parisuhteessa, tuovat seksivälineet ja seksilelut piristystä miehen elämään. Seksileluja ja seksivälineitä on lukemattomia erilaisia. Seksikaupoissa notkuu hyllyt pullollaan erilaisia muotoja, värejä ja toimintoja, joiden ainoa tehtävä on tuoda helpotusta, hauskuutta ja erityisesti tyydytystä miehen elämään. On miehen seksielämä sitten sooloilua tai parittelua, seksilelut tekevät siitä astetta loistokkaampaa.

Tekopimppi, keinovagina miehelle

Tekopimpit ja keinovaginat

Keinovagina, tekovagina, tekopimppi – yksinäisten iltojen pelastajalla on monta nimeä. Tekovaginat, keinovaginat ja tekopimpit ovat usein sinkkujen seksileluja, mutta yhä useammin se kuuluu myös varattujen miesten leluvalikoimaan.

Tekovagina -valikoimaa löytyy laidasta laitaan ja hintahaarukka aina kymmenestä eurosta sataseen. Laadukkaampi keinovagina on lähes poikkeuksetta visuaalisesti ja fyysisesti aidomman näköinen sekä tuntuinen ja esikuvaansa vastaava. Hyvä tekovagina on muotoiltu ja suunniteltu maksimaalisen hyvänolontunteen aikaansaamiseen. Laadukas keinovagina on myös kestävä, eikä se hajoa vaikka antaisi kaikki tunteet pelissä. Kerran ostettu laadukas tekovagina kestää kauan eikä tarvitse olla ”partneria” jatkuvasti vaihtamassa.

Sileä vai muotoiltu tekovagina?

Tekovagina voi olla sisältä sileä tai erilaisilla nystyröillä/muodoilla tehostettu. Molemmat tuntuvat varmasti hyvältä, joten on lähinnä makukysymys miten haluaa veitikkaansa viihdyttää. Sileä tekovagina on jonkin verran helpompi pitää puhtaana, jolloin sitä tulee myös käytettyä useammin. Kiinnitä tarkkaa huomiota tekovaginan valmistajan ohjeisiin tyydytysvälineen puhdistuksesta, sillä jotkin materiaalit esimerkiksi voivat menettää liukkauttaan tai muita ominaisuuksiaan vaikka saippualla pestäessä.

Keinovagina tai tekopimppi aikuisviihdetähden muodoista

Aikuisviihdetähden muodoista muovailtu keinovagina tai tekopimppi tuovat soolosessioista järisyttävän jännittäviä. Miltä tuntuisi ottaa lempinäyttelijäsi näköinen ja tuntuinen keinovagina ja antaa fantasian laukata loppuun asti. Kiitämme niitä ihania seksitähtiä, jotka ovat iloksemme omat eroottiset sulonsa tuoneet keinovaginoiden ja tekopimppien muodossa.

Fleshlight – Suosituin tekovagina

Fleshlight on supersuosittu tekovagina, joka on kätevä, huomaamaton ja helppo kuljettaa mukana. Fleshlight -tuotteet valmistetaan Real Feel Superskin -materiaalista, joka on patentoitu, todella aidontuntuinen, näköinen ja kestävä korvike aidolle naiselle. Fleshlight on hypoallergeeninen, eikä sisällä allergiaa aiheuttavia materiaaleja, kuten lateksia.

Tekovagina vai seksinukke?

Tekovagina on mahtava seksilelu sooloiluun, mutta miltäpä tuntuisi leikkiä seksinukella, jolle on varmasti paljon enemmän vielä annettavaa. Seksinukke voi olla kokonainen nukke tai ”torso”, peppu, rinnat tai jalat. Seksinukkeja on saatavilla pumpattavina tai kiinteinä. Pumpattavat seksinuket ovat edullisempia, mutta tietenkin hieman epärealistisempia. Kiinteät seksinuket ovat hetivalmiita rientoihin, mutta vaativat paljon säilytystilaa aktien välillä. Näiden lisäksi on hybridejä, joissa on pumpattavien osien lisäksi on  joitakin kiinteitä osia. Hintahaitari on todella laaja ja tietenkin laadukkaasta seksinukesta joutuu euroja pulittamaan, mutta tyydytys on takuuvarma. Laatuun panostaminen takaa paremmat kyydit.

Penisrengas, erektiorengas miehelle

Penisrengas, erektiorengas – Miehistä kestävyyttä

Penisrengas, eli erektiorengas on nerokas ja helppokäyttöinen apuväline miehelle, joka tahtoo nauttia juhlakunnostaan enemmän ja pidempään. Penisrengas puristaa falloksen tyveä juuri sopivasti, niin että verenkierto hidastuu hieman. Tämä pitää veren tehokkaasti erektiossa, joka samalla voimistuu ja jaksaa pidempään. Penisrengas yleensä viivästyttää orgasmia, mutta samalla se myös voimistaa sitä. Jos tiedät haluavasi partnerisi kanssa enemmänkin maratonsession kuin pikaisen iltamambon, on penisrengas todella kätevä seksilelu.

Penisrengas sooloiluun ja paritteluun

Penisrenkaita on saatavilla todella monenlaisia. On eri värisiä, muotoisia ja materiaalista valmistettuja. Penisrenkaat sopivat mainiosti niin sooloiluun kuin paritteluunkin, mutta osa suunniteltu nimenomaan parin kanssa nautiskeluun.

Joskus nainen voi joutua vastaamaan omasta orgasmistaan, mutta nämä pareille suunnatut penisrenkaat voivat vapauttaa naisen käden vapaaksi tekemään muuta kivaa. Näissä naisille suoraan mielihyvää tuottavissa penisrenkaissa on yleensä uloke tai nystyjä, jotka hierovat naista aktin aikana. Uloke voi olla vibralla tai ilman, penisrenkaasta riippuen.

Seksivinkki! – Penisrengas ja penispumppu yhdessä

Perjantai-illan superakti alkaa näin: Pumppaa fallos ensin penispumpulla juhlakuntoon ja viimeistele asentamalla penisrengas. Voit tehdä myös toisinpäin, eli asennat ensin penisrenkaan, jonka jälkeen aloitetaan pumppaaminen. Penispumpun ja penisrenkaan aikaansaama erektio kestää ja tuntuu!

Penisrenkaan / erektiorenkaan turvallinen ja oikea käyttö

Penisrenkaat ja erektiorenkaat valmistetaan useimmiten silikonista, kumista ja muovista, mutta niitä on saatavilla myös nahkaisina ja metallisina. Kannattaa tarkistaa että penisrengas on säädettävä tai joustava. Joustavat penisrenkaat ovat helpoimpia varsinkin aloittelijoiden ottaa käyttöönsä. Älä käytä liian voimakkaasti puristavaa penisrengasta tai yritä korvata penisrengasta vaihtoehtoisilla puristimilla, koska niistä voi mm. verenkiertohäiriöitä.

Penisrengas voidaan asettaa päälle, niin että joko vain penis on läpivedettynä, tai niin että sekä fallos että pallit ovat rengastettuna. Joissakin penisrenkaissa on kaksi rengasta, joista toinen on peniksen, ja toinen pallien ympärille.

Penisrengas, jota ei voi säätää, asetetaan semiseisokin juureen ja puristus alkaa tuntumaan kun täyden erektion myötä.

Penisrenkaan käyttö tulisi pitää kohtuullisena. Liian pitkä erektio voi aiheuttaa erektion pitkittymisen entisestään. Jos erektio ei hellitä esim. muutaman tunnin sisällä tai alkaa olemaan kivulias, kannattaa kääntyä pikaisesti sairaanhoidon puoleen.

Penisrenkaan on tarkoitus kasvattaa erektiota vain hieman. Jos penisrengas aiheuttaa kipua, erektion kylmyyttä tai voimakkaampaa turvotusta, löysennä rengasta tai poista se välittömästi. Ihanteellinen koko penisrenkaalle olisi niin, että se pysyy pallien taakse pingotettuna paikoillaan löysällä tai semi-seisovalla kaverilla, mutta saadaan suhteellisen helposti vieritettyä pois myös täyden falloksen otteesta.

Peniksen kehittäjät miehille

Penispumput ja peniskehittimet – Lisää kokoa erektioon

Penispumppu on suosituin peniksen suurennus -tuote. Penispumppu toimii alipaineella ja se kiihdyttää verenkiertoa peniksessä parantaen erektiota, sen herkkyyttä ja kestoa. Penispumppu ja muut peniksen verenkiertoa kiihottavat tuotteet, kuten erektiosuihkeet, saavat aikaan ilotikun tehokkaan turpoamisen, mutta vain väliaikaisesti. Penispumpulla ja suihkeilla aikaansaatu super-erektio häviää erektion myötä. Väliaikaisen tehon seksituotteet kuitenkin ovat usein helppoja ja nopeita käyttää, joten pikainen käynti aikuisten lelukaapilla ennen aktia riittää.

Penispumpun aikaansaaman tuloksen näkymiseen menee tovi, mutta pumpun käyttö voi toimia jopa esileikkinä. Anna partnerillesi hallinta ja nauti kasvavasta jännityksestä. Hän tuskin laittaa vastaan, jos tarjoat hänelle tällä kertaa plussakokoa 🙂

Peniksen kehitin lupaa pitkäaikaisia tuloksia

Penispumppu voi olla käsi- tai sähkökäyttöinen. Käsikäyttöiset pumput ovat hyvinkin edullisia, mutta sähkökäyttöinen pumppu tuo tiettyä luksusta falloksen kasvattamiseen. Joissakin penispumpuissa on asennettuna jopa vibra, joka tekee kehitystyöstä täydellisen nautittavaa. Varo vain ettei hommat hoidu jo penispumpun kanssa.

Penispumpun edullisuus, hyöty- ja nautintokerroin tekevät penispumpusta todella varteen otettavan seksivälineen, joka pitäisi löytyä jokaisen herrasmiehen kotoa. Peniksen kehitin -termiä käytetään enemmän pysyvän vaikutuksen aikaansaamiseen, kuin väliaikaisen kasvun hurmokseen. Peniksen kehittimet vaativat antautumista ja jatkuvaa harjoitusta tulosten aikaansaamiseksi. Penistä ei voi treenata kuten lihasta, mutta tietyt kasvamisen perusperiaatteet peniksenkin kasvattamiseen pätevät.

Jotkin peniksen kehittimet näyttävät lääketieteellisiltä instrumenteilta, joista eroottisuus on kaukana. Peniksen kehitin ei välttämättä toimi esileikkinä, kuten penispumppu, penisrengas tai muut väliaikaisen erektion kasvun aikaansaavat tuotteet. Kuitenkin peniksen kehitin otetaan käyttöön vasta kun halutaan hieman omistautuneemmin ja lopullisemmin kasvattaa pelivehkeen kokoa.

Peniksen kehittimet ovat yleensä hieman arvokkaampia, eikä halpikseen kannatakaan lähteä. Muutaman kympin tai satasenkaan tähden ei kannata omaa kalleuttaan riskeerata. Jos kasvatat, tee se oikein ja turvallisesti.

Bathmate peniksen kehitin – Vaikuttaa lupaavalta!

Bathmate on hydrogeeniseen voimaan perustuva peniksen kehitin. Seksikaupat.fi:llä ei ole kokemusta tästä tuotteesta, mutta mainos vaikuttaa todella lupaavalta. Vaikka Seksikaupat.fi suhtautuukin suurella varauksella Bathmate -tuotesarjan mahtaileviin lupauksiin, tuntuu fysiikka laitteen takana uskottavalta.

Bathmate tarkoittaa suoraan suomennettuna ”kylpykaveri”. Hieman jo nimensäkin mukaisesti, Bathmate vaatii kylpyammetta tai vastaavaa ratkaisua, jossa alakropan saa upotettua veden alle. Veden alipaine saa aikaan peniksen laajenemisen tuubissa. Kuvauksen mukaan vesi saa aikaan ilmaa tasaisemman paineen ja vaikuttaen laajenemiseen aina suhteessa.

Kehität, suurennat tai kasvatat penistäsi millä tavalla tahansa, muista aina turvallinen ja oikeanlainen tuotteiden käyttö. Näin saat parhaimman tuloksen!

Seksilelut naisille

Seksilelut ja seksivälineet naisille! Jokaisen naisen yölaatikosta pitäisi löytyä vähintään se yksi luotettava, varman tyydytyksen tuova peniksenkorvike. Korvikkeeksi on tarjolla perusluotettavia tekopeniksiä, joiden variaatio on huimaa. Ainoa ongelma on löytää se tietty lempilelu 🙂

Naisten paljon sammuttamiseen on saatavilla mitä mielenkiintoisimpia vitkuttimia ja vempaimia. Jotkin naisille suunnatuista seksileluista näyttävät enemmänkin scifi-elokuvan rekvisiitalta kuin sensuellilta lelulta. Nämä lelut ovat tuotekehityksen huippua ja nimenomaan naisen tarpeet huomioiden luotu ja siinä loistavasti onnistuttu.

Olet sitten sinkku tai varattu, parantavat seksilelut seksielämää. Itsensä tunteminen auttaa myös partneria tuntemaan Sinut paremmin. Myös pikainen helpotus halujen yllättäessä pitää mielen kirkkaana ja kropan rentona 🙂

tekopenikset ja dildot

Tekopenikset ja Dildot

Tekopenikset ja dildot kuuluvat vakiona jokaisen naisen seksilelu -varastoon. Tekopeniksiä ja dildoja on lukematon määrä erilaisia ja varmasti jokainen löytää itsellensä sen ehdottoman suosikin. Valikoimista löytyy isoa, pientä, jättimäistä… on jokaista värisävyä, nystyröityä, moottoroitua, velttoa, kovaa, vibralla tai ilman ja kaikkea tältä väliltä. Tekopeniksiä on saatavilla eri materiaaleista valmistettuna, kuten silikonista, muovista, kumista, tai jopa metalista ja lasista.

Jotkin dildot on suunniteltu mahdollisimman realistisiksi ja niin esikuvansa kaltaisiksi. Nykyaikaiset materiaalit ovat lisäksi niin aidon tuntuisia, että tuskin huomaisi eroa vaikka aito ja feikki vuorotellen lykkisivät.  Monet aikuisviihteen tähdet ovat antaneet oman miehisyytensä dildojen malliksi, joten interaktiivisuus saa aivan uuden ulottuvuuden kun pyöräyttää elokuvan käyntiin ja nappaa päätähden muotoisen ja tuntuisen ulokkeen lelukaapistaan. Olethan kokeillut jo ikonista Jelly Jortikkaa? 😉

Tekopenis, naisen luotettavin rakastaja

Tekopenis, eli dildo on naisen luotettavin rakastaja. Se on juuri sellainen kuin haluaa sen olevan. Luotettava, antaessaan lähes 100% varmuudella tyydytyksen. Juuri niin hellä tai raju kuin itse päättää. Ei juo, ei kiroile ja on aina tavoitettavissa. Tekopenis on täydellinen rakastaja, jonka voi napata esiin aina itselleen sopivalla hetkellä ja vaipua eroottisiin päiväuniin.

Tekopenis on myös loistava matkapartneri ja jos se on liian suuri matkalaukkuun, aina voi tukeutua esimerkiksi minivibran värisevään voimaan.

Onko dildo miehen korvike?

Dildo, miehen korvike? Tekopenikset, dildot ovat kova vastus, mutta eivät miehen veroinen. Vaikka dildot lähes 100% varmasti tyydytyksen seksuaalisesti tuovatkin, vaatii naisen kokonaisvaltainen tyydyttäminen paljon muuta. Miehille dildot ja muut jatkeet harvoin aiheuttavat peniskateutta. Yleensä jopa päinvastoin. Voi olla hyvinkin inspiroivaa ajatella oma rakkaansa hoitamassa itseään, ehkä juuri ostamallasi syntymäpäivälahjadildolla 😉

Myönnettäköön, että nykyaikaiset dildot ovat niin tehokkaasti naisten tarpeiden tyydyttämiseen kehitettyjä, että ei olisi ihme vaikka se satunnaisina päivinä veisivätkin voiton aidosta tavarasta. Kukapa nainen ei haluaisi oman rakkaansa ulokkeen pystyvän samaan, löytyy gyrokuulat, kuumaa värinää ja pyörivät nystyrät sekä sata muuta toimintoa.

Seksikaupat.fi kehottaa rohkeasti kokeilemaan erilaisia dildoja sekä tekopeniksiä ja löytämään sen oman suosikin, joka tulevaisuudessa tuo paljon tyydyttäviä hetkiä!

Vibraattorit

Vibraattorit ja hieromasauvat – Värinää naisille

Vibraattori ja hieromasauva ovat naisen paras apu suureen O:hon. Pikkuvibra kulkee aina mukana, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla. Järeämmän sauvan voi piilottaa yökaappiin ja käyttää tarpeen tullen. Vibraattorit ja hieromasauvat ovat naisille suunnatun nautinnon aatelia ja niitä on saatavilla lukemattomin eri ominaisuuksin, värein ja materiaaleista valmistettuna. Voi olla säädettävää vibraa, väriseviä kuulia, pyörivää vartta ja lisäulokkeita eri erogeenisille alueille.

Vibra kannattaa olla säädettävissä, niin että väristyksiä saa fiiliksen mukaan. Vibraattoreihin ja hieromasauvoihin tutustuvan kannattaa lähteä liikkeelle tarpeeksi hellävaraisista/säädettävistä vibroista ja siirtyä siitä tehokkaampiin versioihin. Kun kyseessä on seksuaalinen nautinto, ei aina kannata kaikkein edullisinta tuotetta valita, vaan tarpeeksi laadukas ja omalta tuntuva seksilelu tuo parhaimman nautinnon.

Vibraattorit ja hieromasauvat – Eivät vain naisen iloksi

Vibraattorit ja hieromasauvat eivät ole vain naisen iloksi, vaan sellaisen voi tuoda myös parien seksileikkeihin. Kuinka eroottista onkaan tarjota partnerille ohjat ja nauttia häämöttävästä maalista. Vibraattorit ja hieromasauvat ovat monikäyttöisiä, joilla voidaan värisyttää useitakin erogeenisiä alueita. Etsi partnerisi herkät alueet ja saat kiitosta osaksesi.

Vibraattori ja hieromasauva sopivat mainiosti seksilelukokeilua aloitteleville. Ne ovat edullisia ja helppoja käyttää sekä lisäksi todella tehokkaita nautinnon antamiseen. Tälläisen voi hankkia naiselle lahjaksi tai rakkaalle muuten vain.

kiihottimet naisille

Kiihottimet – Naisten orgasmien takaajat

Kiihotin ja kiihottimet ovat hieromiseen ja kiihottamiseen kohdennettuja seksileluja. Kiihotin on yleensä suunniteltu hieromaan nimenomaan naisen klitorista sekä suloja klitoriksen lähialueella, mutta kiihottimella voidaan stimuloida muitakin naisen sekä miehen erogeenisiä alueita. Kiihotin voi olla käsillä käytettävä tai esimerkiksi päälle puettava. Kiihottimet sopivat täydellisesti pariskuntien leikkeihin, niin esileikkinä kuin itse aktin aikana käytettäväksi. Kiihottimien valikoima on laaja ja jokainen löytää varmasti oman mielilelunsa tarjonnan joukosta.

Täsmäkiihotin, kielikiihotin, sormikiihotin, tuplakiihotin… mikä kiihotin sopii parhaiten sinulle tai teille?

Täsmäkiihotin

Täsmäkiihottimet kohdentavat stimuloinnin yhteen pisteeseen, yleensä juurikin klitorikseen, vaikka niitä voikin käyttää kaikkien erogeenisten alueiden stimuloimiseen. Täsmäkiihotin on yleensä aina motorisoitu/värinällä varustettu sekä suunniteltu niin, että kaiken keskittymisensä voi kohdistaa kiihottumiseen ja lähestyvästä huippuhetkestä nauttimiseen. Täsmäkiihottimia on paljon erilaisia ja eri tavoin toimivia, joten kannattaa pitää seikkailumieli yllä ja kokeilla useampaakin erilaista löytääkseen sen täydellisen täsmäkiihottimen.

Kielikiihotin ja sormikiihotin

Kielikiihottimet ja sormikiihottimet ovat nimensä mukaisesti sormeen tai kieleen kiinnitettäviä kiihottimia. Niillä voidaan helposti ja täsmällisesti stimuloida erogeenisiä alueita. Kieli- ja sormikiihottimet sopivat parien leikkeihin täydellisesti. Kielikiihottimella saat uusia värinöitä suuseksiin, sukupuolesta riippumatta. Sormikiihottimella hoituu esileikit tai extrakiihotus itse aktin aikana.

Pareille suunnatut kiihottimet

Jotkin kiihottimet erityisesti suunniteltu parien esileikkiin sekä yhdynnän aikana käytettäväksi. Nämä kiihottimet toimivat yleensä kaukosäätimellä. Pareille suunnattu kiihotin voi olla päälle puettava tai yhdynnän aikana käytettävä niin, että sekä kiihotin että miehen fallos jakavat naisen samanaikaisesti. Tällöin molemmat osapuolet saavat kiihottimesta lisäinspiraatiota. Ainoaksi kysymykseksi jää se, kumpi hallitsee kaukosäädintä.

Pareille on myös etäkiihottimia, joka asennetaan naisen sisään ja jota voi ohjata kännykkään ladattavan sovelluksen avulla. Voi vain kuvitella sitä jännityksen ja kiihotuksen määrää, kun vibra käynnistyy esimerkiksi kaupan kassalla. Siinä tulee kiire kotiin 🙂

Tuplakiihotin

Tuplakiihotin on naisen tyydyttämisen aatelia. Tuplakiihotin huomioi naisen sisältä ja ulkoapäin antaen ihanaa värinää emättimeen sekä klitorikseen. Tuplakiihotin voi olla paikalleen aseteltava, jonka jälkeen kädet ovat vapaat muihin hommiin ja nainen saa täysivaltaisen kiihotuksen värinän ja takuuvarman orgasmin.

Geishakuulat ja smartballs kuulat

Geishakuulat treenaa lantionpohjan lihaksia

Geishakuulat ovat erinomainen keino kehittää, vahvistaa ja ylläpitää lantionpohjan lihaksia. Geishakuulien avulla löydät helpommin lantionpohjan lihakset ja tehostat lihasten harjoitusta. Perinteisissä geishakuulissa (Ben Wa Balls) on yleensä kaksi, toisissaan narulla kiinni olevaa kuulaa. Kuulat voivat olla muovia, metallia tai silikonia. Kuulien sisällä on painavammat pienemmät kuulat, jotka liikkuessa liikehtivät/tärisevät ja saavat aikaiseksi lisävastusta. Geishakuulissa voi sisällä olla myös vibraattori, joka harjoituksen tehostamisen lisäksi lisää usein myös kiihottumista.

Mitä pienempi ja painavampi geishakuula, sen haastavampaa ne on pitää sisällä ja tehokkaampi harjoitus lantionpohjanlihaksille.

 

Kokemuksia seksilelujen käytöstä?

Löytyykö makuuhuoneen kaapista seksileluja? Dildoja, tekopimppejä, seksipelejä tai eroottisia asuja? Mikä saa sinut, partnerisi tai teidät molemmat syttymään. Kuuluuko seksilelut enemmän soololeikkiin vai yhteiseen kivaan?

”Tilasin itselleni Fleshlight Vibro -tekopimperon. Päätin kerrankin tilata laadukkaan tuutin edellisten tilalle, jotka tykkäsivät hajota kovin helposti. Tuote on todella vankkaa tekoa, joka tekee siitä tosin myös painavahkon. Usein blokkaan sen sängylle peittojen väliin lykkien siihen ja jättäen käsitreenit muunlaiseen treeniin. Fleshlightini on nystyröillä varustettu, mikä on kiva lisä aktin aikana, mutta tekee tuutin puhdistamisesta hieman haastavampaa. Pimppi sisälsi myös 3 vibraa, mutta näiden käyttöä en suosittele mikäli on riskinä joutua yllätetyksi… ne kun jatkavat pörinäänsä kunnes kaikki erikseen sammutetaan. Olen kaikin puolin tyytyväinen hankintaani ja tiedän että vietämme mukavia hetkiä vielä lukemattomia kertoja!
– Tykkimies 92

MANTA – VÄRISEVÄ STROKER melkonen vekotin. Omaa kivaa harrastettaessa ja yhdessä – ei tarvi suuseksiä harrastaa niin paljon jos ei halua – voi tällä vaan hieroo. Antaa hyvät orkut.
– Jonte

Kiitoksia vinkistäsi Jonte 🙂 Ei ole tuttu ennestään, joten piti käydä kurkkaamassa. Mitä ilmeisimmin kyseessä on Manta Vibraattori, jonka voi löytää useammastakin seksikaupasta. Vaikuttaa varsin potentiaaliselta ja aina plussaa pariskuntana käytettävänä tuotteena.

=