Seksikeinu uusiin asentoihin painovoimaa haastaen

Seksikeinu, eli panokeinu on kutkuttava väline ottaa rakastajasi aivan uudella tavalla. Seksikeinu mahdollistaa seksistä nauttimisen mielikuvituksellisin tavoin ja asennoin, jotka eivät perinteisin vällyjenvälileikein olisi mahdollista. Keinussa voi istua ja nauttia partnerista intiimisti kasvokkain antaen käsien ja silmien vaeltaa partnerissaan. Voit nojautua taaksepäin makuuasentoon, laittaa silmät kiinni ja antaa pään laskeutua alas muun kroppasi alapuolelle. Happirikas veri päässä saa suurimman orgasmielimen kyhertelemään tyytyväisyyttään sydämen pomppailun ja huminan käydessä korvissa. Voit kääntyä ympäri ja leijua ilmassa tarjoten rakastajallesi upeat näkymät takamuksestasi ja antautua syvälle uppoutuvaan huumaan. Seksikeinussa voit tuntea itsesi samalla avoimeksi ja haavoittuvaksi, samalla eroottisen voimakkaaksi ja antautua partnerillesi aivan uudella tavalla. Keinut eroottisesti ilmassa ja ilmavirran tarttuessa jokaiseen ihohuokoseen, pääset aivan uudelle kiihottumisen tasolle.

Seksikeinun käyttäminen voi aluksi tuntua haasteelliselta ja antautuminen täysin keinun valtaan voi vaatia muutaman harjoittelukerran,  mutta kun luottamus keinuun ja itseesi kasvaa, huomaat antavasi kaiken huomiosi omaan nautintoon ja painovoimattomuuden ihanaan tunteeseen. Tämän vuoksi seksikeinu tuskin jää yhden kerran ihmeeksi.

Nosta rakastelu uuteen statosfääriin seksikkäästi keinuen

Seksikeinut ja panokeinut nostattavat seksin nautinnollisuutta toisiin ulottuvuuksiin. Seksikeinuja on monenlaisia ja vaikka ne pääpiirteittäin ajavat samaa asiaa, löytyy niistä erojakin, kuten kiinnitystavat ja varustelut. Keinuissa on yleensä säädettävät ja pehmustetut liinat tai remmit, joiden avulla hekuma-asentoa voidaan muuttaa itselleen sopivaksi. Myös korkeutta voidaan optimoida täydellisin otettavuuden varmistamiseksi. Liinoja voi olla useampia: käsille, jaloille ja vartalolle.

Kun ostat seksikeinua, kannattaa varmistaa paketin sisältö. Pohditte kiihkeää iltaa ja porakone kädessä valmistaudutte katon rei’itys puuhiin vain huomataksenne ettei paketin mukana tullutkaan kattokiinnikettä. Tai että olette satsanneet metallikehikkoon, jonka mukana ei tullutkaan keinuja.

Seksikeinu on ehkä sellainen ostos, jossa ei kannata tuijottaa edullisinta hintaa. Laadukkaampi satsaus tuo varmasti päivä, viikko ja vuosi toisensa jälkeen upeita seksikokemuksia ja rakasteluhetkiä, joiden nautinnon arvoa ei voi rahassa mitata.

Seksikeinuissa painorajat ovat yleensä kiitettäviä, ja jos painoraja ei ylity, voitte varmasti molemmat mennä samanaikaisesti nauttimaan painottomuuden tunteesta. Varmistathan AINA tuotteen toimittajalta oikeanlainen keinun käyttö ja kiinnitys. Perehdy käyttöohjeisiin huolella, äläkä oikaise tehtäviä varotoimenpiteitä tai asennusmetodeja vaikka kuinka himot jyskyttäisi housuissa.

Oviseksikeinu, nopea ja helppo käyttöönotto hurmion yllättäessä

Oviseksikeinu muuttaa tavallisen huoneenoven fantasioittenne leikkikentäksi. Seksikeino oveen ei yleensä vaadi mitään pysyvää kiinnitystä tai työkaluja käyttöönottoon. Tämäntyyppisessä seksikeinussa tosin täysin vapaa leijailu ei ole mahdollista, sillä kiinnitysperiaate ja keinun pysyminen paikoillaan vaatii oven sulkemisen. Keinussa olevat koukut/kiinnikkeet jätetään oven toiselle puolelle ja kun ovi suljetaan, lukkiutuvat remmit paikoilleen.

Kattoon tai oviaukkoon kiinnitettävä seksikeinu, leijaile keinuvaan orgasmiin

Kattoon tai oviaukkoon kiinnitettävä seksikeinu on hinnaltaan ja käyttökokemukseltaan varmasti se kutkuttavin. Täydellinen leijumisen tunne vapaassa tilassa, vain liinojen nuollessa vartaloa. Kaikki ilmansuunnat käytettävissä ja mielikuvitus rajana. Haasteena tässä on kuitenkin turvallinen ja pysyvä kiinnitys. Mikä tahansa kiinnitys ei riitä, vaan kiinnityksen täytyy olla takuupitävää, ettei vahinkoja kiiman keskellä satu. Kattoon kiinnitettävät keinut yleensä pultataan paksulla ruuvilla. Ruuvi jätetään kattoon kiinni, mutta keinun saa nopeasti nostettua pois ja piilotettua uteliaimmilta katseilta.

Rakastelukeinu metallikehikolla, fantasioiden siivittämäksi

Rakastelukeinu metallikehikolla täyttää villeimmätkin keinufantasiat. Metallikehikon ansiosta keinua ei tarvitse kiinnittää kattoon tai oven karmiin. Tämä on suuri helpotus ja turvallisuustekijä kun amatöörinikkarin ei tarvitse etsiä katostaan jykevää kohtaa ja pohtia kiinnitystapaa, joka varmasti kannattelee partnerinsa turvallisesti reilummassakin keinuttelussa. Nurjana puolena tälle on tilankäytöllinen pulma. Tällainen seksikeinukokonaisuus ei nimittäin ole mikään kompaktein tapa antaa vauhtia seksielämään. Jotkin rakastelukeinut ovat tosin valmistajan lupauksen mukaan todella nopeasti kasattu, jopa 10 minuutissa ja ilman mitään ylimääräisiä työkaluja. Tuo aika vierähtää silkkana esileikkinä. Kun työmies pystyttää keinua, voi partneri viettelevyydellään pystyttää jotain muuta.

Kun rakkauskeinu on valmiina ottamaan keikkuvat rakastavaiset syleilyynsä, päästään nauttimaan metallikehikon muistakin hyvistä puolista. Kun keinuminen on riittänyt, voi kehikkoa käyttää muuhunkin tarkoitukseen. Siihen voidaan kiinnittää käsirautoja ja sitomisvälineitä.

Seksikeinu kokemuksia: ”kuin ilmassa rakastelisi”

Onko Sinulla kokemuksia seksikeinusta? Lukijamme ovat varmasti kiinnostuneita kuulemaan lisää. Oletteko muutenkin kokeilunhaluisia, vai sopiiko seksikeinu ”ujommallekin” pariskunnalle. Mitä kannattaa ottaa huomioon keinua ostettaessa. Hauskoja, hekumaalisia tai varottavia kokemuksia?

”Hankimme tälläisen panokeinun 5 vuotis hääpäivän kunniaksi. Ensimmäinen seksikeinu oli tuollainen oveen kiinnitettävä. No sehän oli upea kokemus ja nälkä kasvoi syödessä, joten panostimme 360 astetta kääntyvään versioon, jonka pulttasin makuuhuoneen kattoon. Ostosta emme ole katuneet ja ehkerassa käytössä ollut. Hieman vaivaa, mutta on kyllä ollut kyytien arvoinen 🙂 ”
– Keinuttelijat

”Ehdoton hankinta hiemankaan kokeilunhaluisille. Rakastaluasennut aivan jotain muuta kuin sänkyn päällä. Vaimoni sanoin ”kuin ilmassa rakastelisi”.
– Kymppikerho maankamaralla