Lantionpohjan lihasten treenaus geishakuulilla

Geishakuulat ovat todella tehokas tapa vahvistaa ja harjoituttaa lantionpohjan lihaksia. Terveillä ja treenatuilla lantionpohjan lihaksilla on monenlaisia terveyttä ja seksuaalista elämää edistäviä vaikutuksia, kuten:

Smartballs geishakuulat – Nykyaikaista lantionpohjalihasten treenausta

Smartballs geishakuulat ovat hypetettyä villitystä rakkaus- eli lantionpohjan lihasten treenaamiseen ja kunnossapitoon. Smartballs geishakuulien periaate on aivan sama kuin perinteisissä geishakuulissa, mutta ne on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman tehokkaiksi, miellyttäviksi ja helppokäyttöisiksi. Ero on lähinnä koossa ja materiaalissa. Smartballs geishakuula on yleensä hieman perinteistä geishakuulaa kookkaampi ja kuula on päällystetty pehmeällä silkkimäisellä silikonipinnalla, jotta se olisi mahdollisimman miellyttävä ja helppo käyttää.

Smartballs geishakuulissa on yksi (Uno) tai kaksi (Duo) kuulaa. Yksikuulainen Smartballs Uno on erityisesti aloittelijoille ja niille suunniteltu, jotka tiedostavat omaavansa heikot lantiopohjanlihakset. Smartballs Uno, yhden kuulan rakkauspallo, sopii myös käytettäväksi erinomaisesti liikunnan, kuten hölkkäilyn, joogan tai pilateksen kanssa. Duo Smartballs koostuu kahdesta kuulasta ja on siksi painavampi ja tehokkaampi lantionpohjan lihasten pumppaamiseen.

Smartballs geishakuulien sisällä voi olla pienempiä kuulia, jotka värähtelevät liikkuessasi, tehostaen huomattavasti lantionpohjan lihasten treenin tehokkuutta. Smartballs voi olla myös motorisoitu, jolloin sisällä olevat pienet kuulat värähtelevät itsekseen, jolloin saat tehokkaampaa harjoitusta myös paikalla ollessasi. Smartballs geishakuulissa ensimmäinen pallo voi olla hieman toista pienempi, jolloin kuulat on helpompi sujauttaa paikoilleen. Kuulissa on myös ergonominen painauma sormelle, jota hyödyksikäyttämällä kuulat suorastaan luiskahtavat treenipaikalleen. Smartballs geishakuulat on suunniteltu erittäin hygieenisiksi ja helposti puhtaina pidettäväksi.

Geishakuulat ovat parasta mitä voit tehdä itsellesi ja partnerillesi. Geishakuulilla parannat seksielämääsi, orgasmit ovat voimakkaampia ja nautinnollisempia.

Kysymyksiä ja vastauksia Smartballs -geishakuulista

Mitä ovat Smartballs?

Smartballs on naisille kehitetty terveystuote kehittämään ja ylläpitämään lantionpohjan lihaksia. Smartballs -geishakuulien kehitykseen on ollut voimakkaasti vaikuttamassa mm. lantionpohjan lihaskoulutukseen erikoistunut Christine Niersonin.

Lantionpohjan lihakset voivat heikentyä mm. seuraavissa tilanteissa:

– raskaus ja lapsen syntymä
– lantion leikkaus tai muu operointi
– vaihdevuodet ja iän aiheuttama lihasten heikentyminen
– lihasten ylirasituksesta
– jatkuva ja voimakas yskiminen

Mikä Smartballs sopii minulle parhaiten?

Suositeltavaa on että kaikki aloittaisivat Smartballs Uno -geishapalloilla. Jos kuitenkin tiedät jo omaavasi treenatummat lantionpohjan lihakset, voit suoraan valita Smartballs Duo -kuulat.

Voiko Smarballs käytön aikana harrastaa liikuntaa?

Smartballs käyttö on tehokkainta istuessasi, seisoessasi tai kävellessäsi kun Smartballs lepää lantionpohjanlihaksiasi vasten. Muutakin liikuntaa voi pystysuunnassa harrastaa ja saada Smartballs -kuulista hyötyä. Kuulista ei välttämättä ole hyötyä horisontaalisessa asennossa esim. maatessasi.

Smartballs käyttö raskauden aikana?

Smartballs -geishakuulia EI suositella käytettäväksi raskauden aikana. Suositeltavaa on käyttää ennen raskautta ja jatkaa käyttöä noin 6 viikkoa lapsen syntymän jälkeen. Konsultoi aina lääkäriä tai muuta ammattilaista tahoa ennen kuin aloitat kuulien käytön raskauden jälkeen.

Kuinka usein geishakuulia tulisi käyttää?

Lantionpohjanlihaksien, kuten muidenkin lihasten harjoitukset ovat tehokkainta toteutettuna säännöllisesti, jopa päivittäin.

Voiko geishakuulat tipahtaa pois?

Varmista että kuulat on asennettu tarpeeksi syvälle. Keskity jännittämään lantionpohjan lihaksia pallon ympärille. Voit saada tunteita pallon putoamisesta, mutta ne eivät välttämättä sitä tee. Voimakas aivastaminen tai nauraminen tai muu nopeasti lantionpohjanlihaksia supistava aktiviteetti voi pullauttaa kuulat pois. Aseta tämän jälkeen kuulat takaisin paikoilleen. Säännöllisesti treenaamalla opit tuntemaan miten kuulat pysyvät sisässä. Kun hallitset myös lantionpohjan lihasten rentouttamisen oikein, voit hoitaa jopa wc-tarpeet ottamatta kuulia pois.

Miten parhaiten poistan kuulat sisältäni?

Avainsana kuulien poisottamiseen on lantionpohjanlihasten rentouttaminen. Kuulia ei pitäisi joutua vetämään kovin voimakkaasti. Varsinkin alussa kuulien poistaminen voi olla hankalampaa, mutta harjoitusten myötä opit paremmin myös rentouttamaan ja hallitsemaan lihaksia, jolloin kuulien poisottaminenkin helpottuu.

”Kysymyksiä ja vastauksia” – Lähde: Pelvic floor health