Seksikaupat.fi Facebookissa

Kaalimato, seksikaupoista tunnetuin

Kaalimato seksikauppa tuo parasta antia ja antaa varminta nautintoa.

Kaalimato laadukas ja ehkä Suomen tunnetuin netissä toimiva seksikauppa. Kaalimato on erityisesti naisille ja pariskunnille suunnattu nettikauppa, mutta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Kaalimato viihdyttää sinkkuja ja piristää parisuhteita. 

Onko kaalimadolla tehtaanmyymälää tai kivijalkakauppaa?

Kaalimadolla harmillisesti ole tehtaanmyymälää tai kivijalkakauppaa. Kaalimadolla on Keravalla toimisto ja noutopiste. Noutopiste toimii niin, että tilaus tehdään verkkokaupasta normaaliin tapaan, mutta merkitään noudettavaksi noutopisteeltä. Myös maksun voi suorittaa paikan päällä.

Noutopisteen osoite:
Kumitehtaankatu 5 E
04260 Kerava

Katso noutopisteen aukioloajat >>

Miksi kaalimato? – Kaalimadon sanoin…

Kaalimato – Seksivälineitä ja erotiikkatuotteita jokaiseen makuun 

Kaalimato tarjoaa todella kattavan valikoiman tuotteita. Kaalimato ei turhaan ole suomalaisten suosiossa vaan antaa vastinetta odotuksilleen. Kaalimadosta löytyvät suosituimmat tuotemerkit kuten Fun Factory, Baci Collection, Fleshlight, Lelo, Kamasutra ja Womanizer. Kaalimadon kaupasta löytyvät mm. seuraavat tuotekategoriat:

Geishakuulat ja pallot, vibraattorit sekä muut kiihottimet, öljyt, elokuvat, asut, vagina- ja nännipumput, hieromasauvat, seksinuket, vaginat, anukset ja suut, penispumput ja renkaat, kondomit, erektiotuet, anaaliseksitarvikkeet, S&M sekä bondage-tarvikkeet, tanssitangot ja paljon muuta…

Kaalimato Outlet – Huipputuotteita pilkkahinnalla

Kaalimato -kaupasta löydät Outlet -osion, josta löydät aina uusia huipputuotteita pilkkahinnalla. Outletistä voit tehdä löytöjä kaikista tuoteryhmistä, kuten seksilelut, intiimituotteet ja eroottiset asut.

Kaalimato -klubi – Tietoa seksistä, seksuaalisuudesta ja seksivälineistä

Kaalimato kotisivuilta löydät myös hauskan ja hyödyllisen Kaalimato -klubin. Kaalimato -klubista saat tietoa seksistä, seksuaalisuudesta ja seksivälineistä.

Kaalimato -klubista löydät  mm.

Tilaamalla Kaalimadon uutiskirjeen, saat kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiin seksiin liittyvää asiaa ja ajankohtaisia uutisia sekä kampanjoita.

Kaalimadon testiryhmä – Oikeiden ihmisten kokemuksia

Kaalimato on koonnut testiryhmän seksilelujen testaamiseen. Testiryhmän jäsenet saavat testattavakseen kiinnostavimpia uutuuksia, joita kokeilevat omassa rauhassa ja kertovat sitten kokemuksiaan tuotteesta. Testiryhmä koostuu monipuolisesta otannasta sinkkuja, pariskuntia, nuoria, vanhempia, kiltimpiä ja hieman tuhmempia. Ainoa vaatimus on kokeilunhaluisuus sekä taito nauttia elämästä… ja tietenkin halu kirjoittaa kokemastaan muille asiasta kiinnostuneille.

Tätä artikkelia kirjoittaessa oli testiryhmä täynnä, mutta jos haluat tuotteiden testaajaksi, voit lähettää avoimen hakemuksen Kaalimadon yhteydenottolomakkeella ja ehkä jossain vaiheessa pääset uutuuksista nauttimaan.