Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksivälinekauppa, kauppa aikuiseen makuun

Seksivälinekauppa on kuin aikuisten lelukauppa, jossa kieli heruten kierrellään ja kaarrellaan uusimpia seksivälineitä tiiraillen. Seksivälinekaupoista voi bongata kuumat seksiasut, aikuisten lelut, kondomit ja muut eroottiset tuotteet. Seksivälinekauppoja toimii kivijalkamyymälöinä sekä netissä. Kivijalkaliikkeet ovat nopeasti vähentyneet nettimyynnin tieltä, mutta vielä onneksi on paikkoja mihin mennä fyysisesti kiertelemään ja inspiroitumaan.

Klikkaa katsomaan seksivälinekaupat paikkakunnittain

Keräsimme kaikki Suomen seksivälinekaupat paikkakunnittain. Tampere ja Helsinki edustavat ehdottomasti määrällisesti seksikauppojen aatelia. Jos etsimääsi paikkakuntaa oli listalla, ei siellä suurella todennäköisyydellä ole seksivälinekauppaa. Jos olemme väärässä ja listassamme on puutteita, arvostamme suuresti jos ilmoitatte meille asiasta yhteydenottolomakkeen kautta, kiitos 🙂

 

 

Seksivälinekaupat netissä

Netissä toimivat seksivälinekaupat eivät katso aikaa tai paikkaa ostoksille. Lelukorin kivaa, kondomeja, liukastetta ja mitä tahansa erotiikkanälkäisen surffailijan mieli tekeekin, on kauppa avoinna ja tuotteet muutaman klikkauksen päässä. Suomen seksikaupat ovat valistuneita ja tietävät, että paketit halutaan kotiin toimitettuina nopeasti ja huomaamattomassa paketissa. Tämä on ainakin seksikaupat.fi:n tiimille toteutunut poikkeuksetta kaikkien ostosten suhteen.

Keräsimme tänne Suomen kauneimmat, suurimmat ja suosituimmat seksivälinekaupat netissä.


sexshopfinland-seksikauppaSexShop – Seksivälinekauppa parhaimmasta päästä

SexShop on suosittu ja viriili tuulahdus seksivälinekauppojen joukossa. Uudistetuilta sivuilta löytyy vaivatta niin viimeisimmät seksilelu-uutuudet kuin tarjouskori edullisine tuotteineen. Seksikauppa.fi on lukemattomia kertoja käyttänyt SexShopin nopeaa ja hyvää palvelua. Suosittelemme tutustumaan.


kaalimato-seksikauppaKaalimato – Tuo vihreä seksivälinekauppojen luikertelija

Kaalimato on yksi Suomen tunnetuimmista seksivälinekaupoista. Jos et tätä vihreää veitikkaa ole käynyt kurkkaamassa, nyt on sen aika. Kaalimato panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja hyvään palveluun. Kaalimadon luotsaama, normaaleista käyttäjistä koostuva testiryhmä antaa tärkeää ensikäden kokemustietoa eri seksivälineistä.


hotlips-seksikauppaHotlips – Huh, nyt kuumottaa

Hotlips on yksi kuumimmista seksivälinekaupoista. Hatunnostoisesti Hotlips toimii sekä kivijalkamyymälänä, että verkkokauppana. Hotlips on Kaalimadon ohella varmasti yksi eniten suomalaisten huulilla kihelmöinyt seksikauppa. Käy kurkkaamassa mitä huulien välistä tällä kertaa löytyy!


huippukiva-erotiikkaliikeHuippukiva – Kivaa huippukivasta seksivälinekaupasta

Huippukiva yllättää tasaisesti huipputarjouksillaan ja kylkiäisillään. Ikonisimmista huippukivan tuotteista on Jellyjortikka, joka sai suurta huomiota x-factorin mainostauolle pamahtaessaan. Jellyn saa usein muiden ostojen mukana, joten nyt bongaamaan.


Seksivälinekauppa seksitoriSeksitori – Yli 9000 syytä tutustua

Vuosivuodelta kasvava seksitori villitsee jo yli 9000 tuotteen valikoimalla. Seksitorilta löytyy perinteiset seksivälineet ja seksilelut, mutta tämän lisäksi valikoima ihastuttaa muita seksikauppoja monipuolisemmalla valikoimalla. Seksiasut ja bileasut varsinkin ovat tutustumisen arvoisia erilaisuudellaan. Hyppää torille!


seksikauppa-fiSeksikauppa.fi – yli 10 vuoden kokemuksella

Seksikauppa palvelee yli 10 vuoden kokemuksella. Tällaista rajapyykkiä ei ilman osaamista, oikein asioiden tekemistä ja hyvää asiakaspalvelua ylitetä. Seksikauppa.fi on äskettäin uudistanut kotisivunsa ja surffailu on nyt entistäkin miellyttävämpää. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen seksivälinekauppa.