Seksikaupat.fi Facebookissa

Seksilelukauppa – Aikuisten lelut kiihottaviin leikkeihin netistä

Seksilelukauppa on aikuisten oma lelukauppa. Aikuisten eroottisia leluja myyviä seksilelukauppoja on pilvin pimein, varsinkin netissä. Seksituotteiden siirryttyä verkkoon, on seksilelujen ostamisesta tullut vaivatonta ja nopeaa. Eroottiseen liikkeeseen käveleminen ja tuotteiden hypisteleminen käsin nostattaa tietenkin himoa yli asteikon, ja lelua pääsee heti liikkeestä poistuttuaan kokeilemaan, mutta nettitilausten helppous, tuotteiden paljous ja anonyyminä pysyminen houkuttelevat.

Olemme keränneet tänne suurimmat, luotettavimmat ja upeimmat seksilelukaupat netissä. Toivottavasti löydät lempikauppasi ja lempilelusi aikuisten leikkeihin 🙂


SexShop – Seksikauppojen aatelia

SexShop seksilelukaupasta löydät kaiken mitä aikuisten lelukori kaipaa. Tuhansien tuotteiden joukosta löydät seksikkäät asut, eroottiset lelut, aikuisten elokuvat ja muut superkivat tuotteet vällyjen välissä käytettäväksi. Tutustu ja innostu!


kaalimato-seksikauppaKaalimato – Tunnetuin mato aikuisten mieleen

Kaalimato.com ei esittelyä kaipaa, mutta esitellään nyt kuitenkin. Suomen tunnetuin seksilelukauppa, josta ei aikuisten lelutarjontaa puutu. Kaalimato tietää, mitä sinkku, pari tai ryhmä kaipaavat eroottiseen hauskanpitoon. Jos seksileluja etsit, täältä ne löydät.


Seksitori – Tuhansien tuotteiden seksilelukauppa

Seksitorin kasvavassa valikoimassa on yli 9000 tuotetta. Jos täältä ei seksilelut aikuisille löydy, niin niitä et ole etsimässä 🙂 Laajasta valikoimasta löytyvät erotiikkatuotteiden lisäksi mm. naisten seksikkäät vaatteet, bileasut, kengät ja laukut. Todellakin tuhansia syitä tutustua…


huippukiva-erotiikkaliikeHuippukiva – Huipusti kivaa ja aikuisten leluja eroottisiin leikkeihin

Huippukiva -seksilelukauppa lämmittää laajalla valikoimallaan ja hyvillä tarjouksillaan. Uusia etuisuuksia tulee lähes viikoittain, joten kannattaa liittyä Huippukivan uutiskirjeeseen. Olet varmasti törmännyt Huippukivan Jellyjortikkaan… täältä niitä saa!


kumiukko-kondomikauppaKumiukko – Kondomien luvattu kauppa

Seksileluja kun käytetään, tarvitaan varmasti myös kondomeja. Täältä löytyy parhaat ja monipuolisimmat valikoimat eikä minkään kokoisen ja muotoisen tarvitse jäädä ilman. Hittituotteina makukondomit ja jos suurempi tarve yllättää, saat riittoisat säästöpakkaukset. Seikkailunhaluisille löytyy erilaisia hauskoja sekoituspakkauksia.


hotlips-seksikauppaHot Lips – Kuumat huulet kutsuvat aikuisten lelua

Hot Lips on yksi Suomen suosituimpia seksilelukauppoja! Valikoima panee parastaan ja kaikille aikuisille varmasti lelut löytyy. On dildoja, vibroja ja muuta kuumottavaa kaikille kuumille huulille. Katso ja kiihotu, tilaa ja saat tuotteet nopealla toimituksella. Pusipusi!


Mitä kaikkea kivaa seksilelukaupasta lelukoriin?

Aikuisten lelukoriin mahtuu kaikenlaisia eroottisia tuotteita. Leluja kannattaa olla tarpeeksi, oman ja kumppanin kaikki mielentilat, mieltymykset ja fetissit täytettynä. Pidä lelukorissa myös jotain sellaisat, mistä saatatte jossain vaiheessa nauttia. Ikinä ei tiedä, mihin romanttinen ilta päätyy ja kenties saat intohimosi kohteen innostumaan jostain uudesta, kunhan kaikki siihen tarvittavat lelut on helposti saatavilla.

Seksilelukaupasta löydät vaikka minkälaisia eroottisia leluja aikuisten leikkeihin. Ei väliä onko tarkoitus leikkiä soolona, pariskuntana tai ryhmänä, seksilelut piristävät aina aktia. Tarjolla on dildoja, vibroja, nukkeja, penisrenkaita ja sata muuta pikkukivaa, joilla saadaan oma tai partnerin libido hekumoimaan.

Seksileluja naisille

Naisille löytyy leluja kaikkeen tarpeeseen ja himoon. Jokaisen naisen lelulaatikosta pitäisi löytyä vähintään se yksi luotettava, varman tyydytyksen antava seksilelu. Naisille erilaisia seksileluja ovat mm:

Geishakuulat
Geishakuulat kehittävät, vahvistavat ja ylläpitävät lantionpohjan lihaksia, eli rakkauslihaksia. Geishakuulien avulla löydät lantionpohjan lihakset ja tehostat lihasten harjoitusta. Kun rakkauslihaksesi ovat kunnossa, nautit seksistä enemmän ja saat voimakkaampia orgasmeja.

Tekopenikset ja dildot
Tekopenis ja dildo on naisen luotettavin mies. Sen lisäksi, että korvike on aina saatavilla, voit itse valita, minkä kokoista, väristä ja muotoista olet vailla. Lisäksi näitä nautinnontuottajia on tarjolla extraherkuin… on nystyröityjä, moottoroituja, velttoa, kovaa ja kaikkea siltä väliltä.

Vibraattorit ja hieromasauvat
Näitä taikakaluja ei kannata väheksyä. Oletettua olisi, että 90% naisista suosivat näitä perinteisen tekopeniksen sijaan ja varmasti ISO O näillä tärisijöillä on aivan nurkan takana. Lisäksi vibrat on tosi kätevää kuljettaa mukana lomalla tai työmatkalla, kun taas suurempi sauva odottaa yöpöydän laatikossa.

Seksileluja miehille

Tekovaginat ja seksinuket
Tekovaginat ja seksinuket ovat usein sinkkujen leikeissä yleisiä, mutta kyllä onnellisestikin varatut miehet niitä välillä kokeilevat. Jos ei aitoa ole tarjolla, niin keinovagina yhdistettynä mielikuvitukseen on varsin tyydyttävä ratkaisu. Näitä ihania naisten korvikkeita on laidasta laitaan, niin laadultaan kuin hinnaltaan.

Penisrenkaat
Penisrenkaat, eli erektiorenkaat ovat sekä miehen että naisen ilo. Penisrengas puristaa falloksen tyvestä, tehden erektiosta pitkäkestoisemman ja kovemman. Joissakin penisrenkaissa on vibra, joka toiminnan aikana koskettaa naista ison O:n elkein. Huippuvinkki tosi isoa kaipaaville. Ensin penispumppua kehiin ja sitten kun kokoa on pumpattu, saadaan se pysymään pidempään penisrenkaalla.

Seksilelukaupasta yhteiseen kivaan

Yhteiseen kivaan löytyy seksilelukaupoista vaikka minkälaista piristystä. Sen lisäksi, että miehille ja naisille kohdennetut lelut sopivat yhteiseen eroottiseen hetkeen, on seksilelukaupoissa myös tuotteita nimenomaan parien käyttöön.

Seksikkäät alusasut ja rooliasut istuvat eroottisiin leikkeihin vaikka muuten seksilelut eivät olisikaan se omin juttu. Tuhma sihteeri, söpö koulutyttö, timmi cheerleaderi, ronki poliisi, armeijakarpaasi tai vaikka paljasteleva sisäkkö nostattavat aisteja uusiin ulottuvuuksiin. Näillä saadaan aikaan (ja toteutetaan) fantasioita, jotka muistuvat mieleen kerta toisensa jälkeen.

Seksipelit toimivat mitä parhaimpana esileikkinä kuuman illan alkaessa. Toisaalta seksipelit voivat myös opettaa partnerista uusia asioita tai antaa rohkeutta kokeilla jotain uutta, jota ei ilman ”opastavaa” välikappaletta toteuttaisi. Miten olisi kevyt sitomisleikki tai haluatko ehdottaa jotain muuta rohkeaa?

Seksielokuvat voivat toimia iltaviihdykkeenä, jonka jälkeen siirrytään tositoimiin. Useimmiten seksielokuvat ovat nykyään melko suorasukaista toimintaa, mutta jotain klassikkoja kannattaa haalia, mikäli löytyy. Esim. Pirates ja Pirates II, vaikka ovat kovasti mainstreamjyystöä, tarjoavat kuitenkin huikeaa elokuvatekniikkaa ja näyttävää rekvisiittaa.

Kamasutraa, maistuvia liukuvoiteita, pimeässä hohtavia kondomeja, seksikeinuja… näistä kaikista on seksilelukaupat tehty. Pistä siis sormella tai jaloilla innostuneeksi ja surffaa nettikauppaan tai kivijalkaliikkeeseen keräämään kiihottavimmat tuotteet lelukoriin 😀