Seksikauppojen Black Friday – Eroottiset tarjoukset

Black Friday, eli Musta Perjantai on kauppojen joulusesongin avajaiset. Myös seksikaupat ja erotiikkaliikkeet ovat lähteneet rientoihin rohkeasti mukaan. Black Friday on ehkä vuoden parasta aikaa hommata täydennystä aikuisten lelukoriin. Jouluna, lämpimän kynttilänvalon himmeässä loisteessa on kiva kahlata lelukoria oman rakkaansa kanssa. Ehkä joukkoon on eksynyt seksikäs jouluinen rooliasu tai punaiset seksihepeneet lämmittämään illankulkua.  Jos partneria ei jouluna ole, niin mielikuvitus ja eroottinen lelu ovat varsin innostava, eikä lainkaan huono tapa viettää iltaa.

Keräsimme tänne seksikaupat, jotka viettävät tänä vuonna Black Friday päivää ja tarjoavat eroottista kivaa edullisin hinnoin. Nyt kannattaa hommata se pitkään himoittu lelu tai asu, jota ei vielä ole hankkinut. Joulu ja uusivuosi ovat fantasian aikaa, joten rohkeasti ostoksille ?

Black Friday tarjouksia tarjoavat seksikaupat ja erotiikkaliikkeet, olkaa hyvä!


Lisäämme seksikauppoja sitä mukaa kun niitä ilmaantuu lisää, aina cybermaanantaihin asti…


Black Fridayn historiaa

Vielä muutama hassu vuosi sitten Musta Perjantai, eli Black Friday oli melko vieras käsite Suomessa. Black Friday liike on alkanut Yhdysvalloista ja sieltä rantautunut Eurooppaan sekä Suomeen. Muutaman vuoden aikana suosio on kasvanut uskomattomalla vauhdilla ja joka vuosi yhä useampi kauppa avaa joulusesongin omilla huipputarjouksillaan. Onneksemme myös seksikaupat ja eroottiset liikkeet ovat tähän lähteneet mukaan. Mitä olisi joulu ilman erotiikkaa? Ilman seksikästä joulutonttua tai emäntää, joka punaiset pikkupöksyt vilkkuen houkuttelee tekemään lähempää tuttavuutta kynttilänvalossa.

Black Friday on nimensä mukaan yleensä yhden päivän hekumaa, mutta ostoshurmion tuoksinnassa se on usein venytetty alkamaan jopa heti viikon alusta ja kestämään koko viikonlopun yli. Mustaa perjantaita seuraavaa viikonloppua kutsutaan Mustaksi viikonlopuksi, Black Weekend. Heti maanantaina taas on Cyber Monday (Kyber Maanantai), joka jatkaa tarjoushulluttelua uuteen viikkoon.

Cyber Monday on erityisesti verkkokauppojen oma erityisalennuspäivä. Cyber Maanantain vietto alkoi vuonna 2005 kaupat päättivät parantaa erityisesti verkkokaupan myyntiä. Black Friday on keskittynyt enemmän teknisten laitteiden ja elektroniikan myyntiin, Cyber Maanantai on ottanut asemansa erityisesti vaatteiden, kenkien ja muiden muotituotteiden myynnissä.

Miksi Black Friday, miksi ei Happy Friday?

Black Friday sanalla on muutama eri selitys, jotka kuuluvat seuraavasti:

Viime vuosisadalla, 1960 luvun puolella, Yhdysvaltalainen poliisi nimesi juuri tuon kyseisen perjantain mustaksi ruuhkien vuoksi, jotka kuormittivat virkavaltaa rankalla kädellä. Toinen selitys nimelle on 1869 vuoden finanssikriisi, jolloin kullan markkinoita epäonnistuneesti manipuloitiin ja osakemarkkinat romahtivat. Kumpikaan nimen alkuperän selityksistä ei ole kovin mairitteleva, mutta nyt siitä on tullut koko kansan ja kansojen yhteinen ostoshulina, joka on tullut jäädäkseen ja kasvaakseen kuin seksikaupassa ostoksia tehneen libido joulupäivänä ?

Myöhemmin Mustaa Perjantaita alettiin kuitenkin kuvaamaan kirjanpidollisin termein, kun punaisella värillä merkityt yrityksen tappiot voitiin vetää mustalla yli joulumyynnin ansiosta.

Nauttikaa Mustan Perjantain tuomista eduista ja eroottisista hetkistä!