jelly jortikka

Jelly Jortikka

Mikä ihmeen jortikka, ja mitä kokemuksia jortikasta?

Jelly Jortikka aka Jellykortikka on jo kulttimaineeseen noussut naisten tyydytysväline, joka on hämmästyttänyt, inspiroinut, kiihottanut ja vihastuttanut aina television katselijoista lähtien.

Vielä ennen vuoden 2016 loppua Jellyjortikka oli suhteellisen tuntematon käsite seksivälineihin perehtymättömälle yleisölle. Kaiken muutti Saara Aallonkin tähdittämä X Factor UK:n mainoskatko, joka sai monet räpäyttämään silmiään kahdesti kun ruudulle ilmestyi vaaleanpunainen, Jellyjortikaksi tituleerattu yllätysdildo.

Huippukiva -seksikaupan repäisy oli kertaheitolla tehnyt Jellyjortikasta tähden. Mainos moninkertaisti Jelly jortikan myynnin ja brändin tunnettuus kasvoi silmissä. Mainoshan on tehokas, kun se saa puhetta aikaiseksi, ja tässä Huippukiva onnistui täydellisesti. Jotkut rakastuivat ja ottivat luurin käteen tilatakseen heti omansa, toiset taas alkoivat närkästyneinä naputtamaan viestejään kanavan palautelaatikkoon. Joka tapauksessa jelly on raivannut tiensä monen Suomalaisen naisen yöpöytälaatikkoon.

Jelly tulee usein kaupan päälle ilmaiseksi Huippukivasta

JellyJortikka on usein isoa extrakivaa kun teet tilauksesi Huippukiva -seksikaupasta.

Käy tarkistamassa tilanne Huippukivan verkkokaupasta: SIIRRY HUIPPUKIVAAN


Jelly on tuhdisti varusteltu

Jellyjortikka ei ole mikään vaatimaton dildo, vaan melkoisen tuhti naisten villitsijä. Keskustelupalstoilla jellyä on kommentoitu sopivasta jopa astetta liian kookkaaksi, joten kannattaa esilämmittelyt toteuttaa huolellisesti ja käyttää liukuvoidetta reilusti. Dildossa on rohkean kokoisia suonia, jotka saattavat tuottaa kaivattua extravärinää.

Jellyä suositellaan täydellisen hekuman aikaansaamiseksi käyttämään yhdessä klitorista stimuloivan vibran kanssa. Takuuvarma avain isoon O:hon.

Mistä on kohudildo tehty?

Jelly Jortikat ovat nimensä mukaisesti jellymäisiä. Tömäkkä hyytelö dildon muodossa. Antaa hieman periksi, mutta ei lainkaan liikaa. Jelly pysyy pystyssä ja taipuu vain hieman vaaka-asennossakin. Jellyn suunnittelijat ovat selvästikin ajatelleet, että velttoa on turha paketissa kotiin tilata ja antaneet suonensa pumpata kaiken inspiraation luomukseensa.

Mitä liukuvoidetta voin Jelly Jortikan kanssa käyttää?

Jelly Jortikan kanssa voit käyttää mitä tahansa liukuvoidetta. Se sopii erinomaisesti liukastettavaksi niin vesi-, silikoni- kuin öljypohjaista liukkarilla. Jellyn kanssa liukuvoiteen käyttö on enemmän kuin suositeltavaa, sillä ihan helposti tämä veijari tuskin suostuu kuivana liikahtamaan.

Kokemuksia Jelly Jortikasta? Kerro toki meille 🙂

Löytyykö jelly jo lelukaapista? Mitä mieltä tästä ikonisesta seksilelusta olit? Oliko sopivan kokoinen, tai kenties turhan tuhti? Miltä materiaali tuntui ja tekikö tehtävänsä?

” Melkoinen dildo tämä. Saatiin ostoksen mukana veloituksetta, joten mitään kovin suuria emme odottaneet, mutta toisin kävi. Suurihan se ole 😉 Jelly on peruskäyttöön ihan kiva, mutta pienenä naisena koin hieman turhan suureksi otettavaksi. Varovasti liikenteeseen, niin sai siitä kivat kiksit. Pinkki väri plussaa! ”
– PikkuFriidu

” Emännän kanssa testattu. Kaivettu kaapista aika ajoin ja toimittaa kyllä lupauksensa. Onhan noita parempiakin korvikkeita saatavilla, mutta tämä on kyllä yllättävän laadukas ja piristävä näin kylkiäisenä saaduksi 😉 ”
– WinksisWonksis

=