Seksilehti viihdyttää – Seksilehdet aikuisen makuun

Seksilehti on aikuisten oma viihdelehti. Seksilehdet viihdyttävät, innostavat ja tyydyttävät aikuisten eroottista janoa tehokkaasti vielä nykyäänkin. Seksilehti on voimakkaasti visuaalinen, mutta löytyypä niistä kauniin katseltavan lisäksi myös paljon asiasisältöä, jonka vuoksi niillä on oma vankka kannattajakuntansa. Nykyään seksilehdet saa kätevästi tilattua netistä. Ei tarvitse kaupan liukuhihnalla pinota päivän einespizzoja seksilehden päälle ja sujauttaa sitten korvat punaisina seksilehti hätäisesti pussin pohjille.

Seksilehtitarjonta on netissä kaupan lehtihyllyä kattavampi ja saatat tehdä aivan uusia tuttavuuksia mitä monimuotoisempien seksiaiheiden ja kategorioiden parissa. Käsitavarakaupan seksilehti -valikoima rajoittuu melko tarkasti jo koluttuihin, vaikkakin klassisen statuksen jo ansainneisiin, yleensä alkuperältään Suomalaisiin seksilehtiin, kuten Jallu, Kalle ja Ratto. Upeita lehtiä kerrassaan, mutta miltäpä kuulostaisi Marc Dorcelin, kuuluisan ranskalaisen eroottisten filmien tuottajan seksilehti, Hustlerin tai Playboy -lehden viimeisimmät numerot? Katso minkälaista seksilehti -tarjontaa olisi netistä tilattavissa.

Seksilehtien tarjonta on nykyään melko suppeaa. Seksikaupat.fi ei löytänyt kuin muutamia netistä tilattavia seksi- ja erotiikkalehtiä. Kauppojen hyllyillä seksilehtiä vielä jonkin verran tarjotaan, mutta Suomalainen painettu erotiikka on lähestulkoon kadonnut.

Jatkamme kahlaamista ja lisäämme tänne aina kun uusia seksilehtiä löytyy!


Playboy lehtiPlayboy lehti – Erotiikkaa ja seksiasiaa

Playboy lehti on Amerikan suosituin ja myydyin eroottinen elämäntapa ja viihdelehti. Playboy -lehdessä käsitellään laajasti seksiin sekä erotiikkaan liittyviä aiheita ja luettavaa löytyy jokaiselle. Lehdessä on paljon seksivinkkejä ja ohjeita, julkkisten paljastavia haastatteluja. Huom. Playboy -lehti on englanninkielinen.

Lue lisää Playboy -lehdestä >>

Parhaan Playboy -lehtitarjouksen löydät tästä lehtikaupasta. 


loaded-seksilehtiLoaded elämäntapa lehti miehille

Loaded -seksilehti on miesten elämäntapalehti. Lehden tunnuslauseena on ”Miehille, joiden pitäisi tietää paremmin.” Lehdessä käsitellään kattavasti miesten kiinnostuksen kohteita, kuten urheilua, musiikkia, seksiä, elokuvia, komediaa ja matkustamista. Lehti on tietenkin koristeltu kauniilla ja vähäpukeisilla naisilla.

Loaded -seksilehden paino on lopetettu vuonna 2015.


Penthouse - Miesten eroottinen lehti

Penthouse – Keskittyy miesten tarpeisiin

Penthouse -lehti sisältää urbaania elämäntyyliä, seksikkäitä artikkeleita ja eroottisen polttavia aiheita. Penthouse on täynnä miehiä kiinnostavaa sisältöä, kuten kauniita naisia, nopeita autoja, urheilua, miesten muotia ja tietokonepelejä. Visuaalinen puoli on täytetty pehmoporno -kuvituksella, joiden malleina nähdään maailman kauneimpia ja miehistä libidoa innostavia naisia.

Lue lisää Penthouse -lehdestä >>

Penthouse -lehti ei ikävä kyllä enää ole tilattavissa…


Mihin ovat seksilehdet kadonneet?

Seksilehdet ovat kadonneet netistä ja osittain kauppojen hyllyiltä. Varsinkin Suomalaisten seksilehtien tarjonta on supistunut lähes olemattomiin. Tähän suurena syynä on Suomalaisia seksilehtiä julkaisevan tamperelaisen Press Masters Oy -yhtiön toiminnan lakkauttaminen. Yhtiön mukana sammui yli 50-vuotinen julkaisu Jallu, Kalle, Ratto ja Hustler -seksilehdille. 

Seksilehti, eroottista nostalgiaa

Seksilehdet perinteisessä paperimuodossaan ovat tietoteknisesti kehittyneessä maassamme jo lähes nostalgiaa. Kuitenkin seksilehdissä on tiettyä hohtoa, jota digitaalinen tarjonta ei pysty selättämään. Vaikka netin sisältö houkuttelee yhä enemmän lukijoita ja aikuisviihteestä nauttivia näyttöpäätteen ääreen, seksilehdet ovat säilyttäneet tietyn, mutta marginaalisen suosionsa.

Seksilehti paperisena on siitä kiva, että sitä voi kuljettaa helposti mukana ja lehden saa pieneen tilaan piiloon kun kaveri, tyttöystävä tai äiti pamahtaa ovesta sisään. Lehteä voi pyörittää, kääntää ja vääntää saaden näin aivan uusia kuvakulmia sekä vivahteita lukusessioon. Seksilehti on kertakäyttöistä, hauskaa ja edullista. Ota keskiaukeaman naikkonen tai uros suihkuvieraaksi tai vietä tyydyttävä sessio sivu 9 kaunottaren kanssa. Mielikuvitus pääsee seksilehden kanssa valloilleen.

Vaikka tabletti -tietokoneet ajavatkin jo tehokkaasti helposti mukana kuljetettavan lukulaitteen virkaa, on lehden muodossa olevaa erotiikkalehteä hauska plärätä. Seksilehti on kokonaisuus, jossa on visuaalisen virikkeen lisäksi myös kiinnostavia artikkeleja sekä kirjoituksia. Seksilehdet tulevat olemaan Suomalaisen miehen, ja miksi ei naisenkin viihdettä vielä pitkään, samoin kuin kirjat ja aikakausilehdetkin.

Seksikaupat.fi toivottaa antoisia ja tyydyttäviä lukuhetkiä seksilehtien parissa!