Erotiikan aika Oulu

Erotiikan aika on laadukas ja hyvän palvelun erotiikkaliike. Erotiikan ajasta huokuu palveluhenkisyys ja tahto parantaa suomalaisten seksielämää.

Erotiikan aika itse kuvaa toimintaansa:

”Intohimolla, rakkaudella ja tyylillä perustettu liike sinulle, hänelle ja teille yhdessä.”

Erotiikan aika haluaa brändäytyä nimenomaana erotiikkaliikkeenä, ei pornokauppana. Erotiikan aika on konseptiltaan luotu kaikille helposti lähestyttäväksi niin naisille, miehille kuin pariskunnille. Liikkeessä on paljon tuotteita, joita parit voivat käyttää yhdessä ja joilla virkistetään sekä tuodaan uutta maustetta seksielämään. Liikkeen pitäjä rohkaisee kysymään aina kun on kysyttävää. Tuotteiden oikeanlainen käyttö on tärkeää maksimaalisen mielihyvän saamiseksi. Alan ammattilainen osaa myös vinkata parhaiten sopivien tuotteiden puoleen. Saattaapa tarjonnasta löytyä jotain hekumaalista ja inspiroivaa, jota ei olisi itse edes osannut etsiä.

Erotiikan aika on yksi harvoista erotiikkaliikkeistä, jotka ovat pitäneet pintansa kivijalkamyymälänä, siirtymättä tarjoamaan palvelujaan vain nettiin. Erotiikan aika myy tuotteitaan myös netissä, mutta itse liikkeessä on tuotteita huomattavasti enemmän tarjolla.

Erotiikan ajasta löytyy kaikkea, jolla saadaan säpinää petipuuhiin. Eroottiset asut ja asusteet, seksilelut ja välineet, liukasteet, tuoksut ja hupituotteet, lehtiä ja seksielokuvia unohtamatta. Erotiikan ajassa on myös mahdollista vuokrata dvd ja sen katselumahdollisuus.

Erotiikan aika
Asemakatu 18
90100 Oulu

Erotiikan aika sijaitsee Asemankadun ja Mäkelänkadun kulmassa.


Kokemuksia Erotiikan aika erotiikkaliikkeestä

”Olimme ohimenneen kuulleet Erotiikan ajasta tutuiltamme. Kun itse Ouluun eksyimme ja näimme liikkeen, niin täytyihän siellä käydä :) Tunnelma oli siisti ja lämminhenkinen. Ei tullut lainkaan vaivaantunut olo ja seksileluihin vielä melko vähän tutustuneina, kyselimmekin myyjältä kaikenlaista. Saimme paljon hyvää tietoja ja mukaamme tarttui tuote jos toinenkin. Seksielämämme piristyi kertaheitolla kolme askelta. Voimme vain suositella!
– Pariskunta ohimatkalla

”Olen käynyt Erotiikan aika -liikkeessänne useita kertoja. Palvelu on oikein asiallista olen voinut kysyä mitä tahansa olenkin etsimässä. Kaupassa on monenlaisia välineitä ja olen löytänyt suurin piirtein aina kaiken mitä haluan. Olisin kaivannut liikkeeseenne enemmän tuotteita, joilla voi kasvattaa penistä sekä erilaisia sähköleluja. Ostin kaupasta sellaisen remmillä olevan painon. Paino on liian kevyt eikä kunnolla venyttänyt. Remmi oli myös liian lyhut enkä saanut sitä hyvin asennettua. Jos löytyisi pidempi remmi ja raskaampi paino, niin ostan sen mielelläni. Olen oikein tyytyväinen Erotiikan ajan palveluun. Jos kauppaan saisi monipuolisemman peniksenkäsittelyvalikoiman, niin löytäisin uusia välineitä itselleni. Käyn ks. erotiikkaliikkeessä useita kertoja vuodessa.
Kikkelille kaikkea kivaaOletko käynyt Erotiikan ajassa? Kerro meille kokemuksistasi

Onko Sinulla kokemuksia Erotiikan aika -erotiikkaliikkeestä? Kerro meille mitä olit mieltä?