Seksijoulukalenteri 2023

Seksijoulukalenterit tekevät joulun odotuksesta silkkaa erotiikkaa. Jokaiselle päivälle jotain uutta kokeiltavaa. Seksijoulukalentereita tarjotaan useammankin seksikaupan voimin ja jokainen kalenteri sisältää mitä eroottisempia tuotteita. Luukun takaa voi löytyä jotain tuttua, tai jotain ennen kokematonta, mikä rohkaiseekin kokeilemaan myös uusia juttuja. Kaikkea ei tarvitse väkisin käyttää, mutta harmihan se on jättää jokin lelu kaapin pohjalle kertaakaan kokeilematta 😉

Seksijoulukalenterin luukku voi pitää sisällään mm. vibraattorin, makuliukuvoiteen, kutkuttelevan höyhenen, silmänaamion, käsiraudat tai muita sidontavälineitä, seksipelejä, dildon, penisrenkaan jne.

Jotta sinun ei tarvitse käydä kaikkia netin seksikauppoja läpi, keräämme tänne yhteenvedon minkälaisia seksijoulukalentereita on tarjolla 2023.

Osa linkeistä on kumppanuuslinkkejä ja merkitty *:llä.

Seksijoulukalenterit pähkinänkuoressa (tarkistettu 27.9.2023):
Klikkaa itsesi kalenteriostoksille.
Satisfyer Seksijoulukalenteri Premium 2023 – OSTA TÄÄLTÄ

Sinful – 6 erilaista eroottista kalenteria – OSTA TÄÄLTÄ

Lisää tulossa…

Satisfyer Seksijoulukalenteri Premium 2023

Satisfyer Seksijoulukalenteri Premium 2023

Nyt on lupa antaa villin jouluhengen vallata mieli, sillä tässä tulee jotain, minkä voimalla joulun odotus saa uuden, kiihkeän merkityksen! Satisfyer Seksijoulukalenteri Premium 2023 vie sinut ja kumppanisi erotiikan ihmeelliselle lumoavalle matkalle, jossa jokainen päivä on täynnä intohimoisia yllätyksiä.

Pukki ei ole ainoa, joka tulee tuomaan lahjoja tänä jouluna. Satisfyer Seksijoulukalenteri Premium 2023 tekee sen paljon ennen kuin pukki ehtii edes takkaan! Kuvittele joulukalenteri, joka piilottaa sisäänsä yli 1000€ arvosta upeita, seksikkäitä salaisuuksia, joka päivä aina h-hetkeen saakka.

Kun talven tuuli ulvoo ikkunan takana, sinä ja kumppanisi voitte löytää kalenterista suositun Satisfyer Little Secretin tai huippusuositun Satisfyer G-spot rabbit vibraattorin, joka vie teidät nautinnon huipulle ennen kuin ehditte sanoa ”hyvää joulua”. Ja hei, tämä ei ole pelkkää värinää! Kalenteri kätkee sisäänsä myös ihania voiteita, kiehtovia seksileluja, alusasuja, ja paljon muuta.

Ja ettei paketti olisi liian pieni, mukana on vielä se kaikista tehokkain ase – orgasmigeeli! Joulukuusi ei ole ainoa asia, joka tulee kimaltamaan tänä jouluna.

Jos mielikuvitus alkaa jo laukata ja joulumieli kihelmöi, älä huoli, tilaaminen on yhtä helppoa kuin kinkun paisto. Voit tilata tuon joulun ihmeen nyt ja maksaa osissa myöhemmin. Toimitus on nopea, huomaamaton ja salaperäinen kuin joulupukki itse – naapuritkaan eivät saa vihiä paketin sisällöstä.

Joten miksi odottaa? Ota oma Satisfyer Seksijoulukalenteri Premium 2023 haltuusi ja tee tästä joulusta se kaikista maagisin. Koska kukapa meistä ei haluaisi jouluun ripausta lisää nautintoa ja jännitystä?

Harkitse viisaasti ja toimi pian, sillä kalenterit viedään käsistä nopeammin kuin piparkakut tarjottimelta! Valmistaudu kokemaan joulunodotus täynnä iloa, intohimoa ja nautintoa, kuten et ole koskaan ennen kokenut. Tilaus sisään ja nautinto voi alkaa!

——

Sinful seksijoulukalenteri 2023

Sinful seksijoulukalenterit 2023 – 6 erilaista!

Sinful -erotiikkaliikkeestä voit valita teille, tai vain itsellesi sopivan kalenterin kuudesta erilaisesta. Kalentereista löytyy välineitä niin viettelevään esileikkiin kuin hellään bondageen. Jos ette Sinfulin joulukalentereita ole aikaisemmin vielä kokeilleet, suosittelemme ehdottomasti Sinful Original kalenteria. Jos ostit Sinful Original Joulukalenterin viime vuonna, saatat saada enemmän irti, kun tänä vuonna nappaatkin Sinful Premium Joulukalenterin.

Sinful jouluseksikalenterivalikoima:

Sinful Original Joulukalenteri – Bestseller-versio

Hemmotelkaa toisianne vuoden tuhmimmalla, valikoiduista bestseller -tuotteista sisältävällä ja Pohjoismaiden myydyimmällä seksijoulukalenterilla. Luvassa on unohtumaton joulu, kun tutustutte toisiinne aivan uusin tavoin. Sinfulin Original seksikalenteri on kiihottanut joulukansaa jo useamman vuoden ajan. Se on tuttu televisiosta, radiosta ja lehdistä sekä some-kanavista. Kalenterista löytyy jokaiselle päivälle oma bestseller -tuote, joita voi testata heti, tai jättää jotain vaikka joulun välipäiville. Tuotteiden kokonaisarvo on 350€. Mukana inspiraatiovihkonen, joissa käydään tuotteita läpi ja annetaan vinkkejä niiden käyttöön.

HINTA 99€ (arvo 350€)

Sinful Premium Joulukalenteri – Luksusversio

Sinful Premium Joulukalenteri on enemmän luksuksesta nauttivan joulukalenteri. Valikoima suosittuja premiumtuotteita miehille, naisille ja pareille. Tuotteiden arvo yhteensä 590€.

Sido, kutkuta, värise… yllätyksellinen kalenteri innostamaan petipuuhissa vaikka uuden kokeiluun. Laadukkaita vibroja, tarvikkeita sidontaan ja muuta superkivaa.

HINTA 169€ (arvo 590€)

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille

Tämä naisille suunnattu seksijoulukalenteri sisältää 12 upeaa, surisevaa ja värisevää tuotetta, joiden ainoa tarkoitus on antaa sinulle mahdollisimman paljon nautintoa. Vaikka kalenterin tuotteet on suunniteltu naisille, sopii se erinomaisesti myös pariskunnille. Kalenterissa on tuotteita yhteensä 200 euron edestä.

Katso mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta, miten saat kaiken irti jokaisesta kalenterituotteesta.

HINTA 79€ (arvo 200€)

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille sisältää 12 maskuliinista tuotetta, jotka on valittu kriteerinä mahdollisimman suuren nautinnon tuottamiseen. Tuotteet sopivat mainiosti niin sooloseikkailuihin kuin parileikkeihinkin. Tuotteita kalenterissa on yhteensä 200 euron edestä.

HINTA 79€ (arvo 200€)

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Jos ei joka päivä halua uutta lelua, mutta intoa riittäisi neljälle laatukerralle, on tämä joulukalenteri sinulle. Luukkujan takaa löytyy valikoiman leluja, jotka yhdessä tarjoavat täysin uudenlaisia nautinnollisia elämyksiä. Nyt voitte omistautua värinöille ja kutitukselle, kokeilkaa aistilliseen viettelyyn suunniteltuja tuotteita ja antautukaa hellän bondagen kiusoittelevaan maailmaan. Kaikkien tuotteiden arvo on yhteensä 380€.

HINTA 129€ (arvo 380€)

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Tässäkin kalenterissa on neljä luukkua, joilla voi toteuttaa ennenkokemattomia eroottisia hetkiä. Kutkuttavia iltoja kynttilän valossa, isoja orgasmeja ja uusia seikkailuja. Tuotteiden arvo yhteensä 560€

HINTA 239€ (arvo 560 €)

Katso minkälaisia kalentereita viime vuonna 2022 oli tarjolla, niin saat käsityksen myös tulevasta vuodesta 😀

——

Seksijoulukalenterit pähkinänkuoressa (tarkistettu 8.10.2022):
Klikkaa itsesi kalenteriostoksille.

Kaalimato – Seksijoulukalenteri 139€

Kaalimato – Eroottinen tehtäväjoulukalenteri 19,90€

Sinful Original Joulukalenteri – Bestseller-versio 99€ (arvo 350€)

Sinful Premium Joulukalenteri – Luksusversio 169€ (arvo 590€)

Satisfyer 2022 Deluxe – Eroottinen Joulukalenteri 99€ (arvo 665€)

Satisfyer 2022 Premium – Eroottinen Joulukalenteri 149€ (arvo 915€)

Feel the Magic Shiver aikuisten joulukalenteri (HotLips) 159€ (arvo 599€)

Kaalimato seksijoulukalenteri

Kaalimato k18 seksijoulukalenteri

Kaalimadon joulukalenteri on täynnä upeita tuotteita, joilla joulun odotuksesta tulee 24 x eroottisempi. Kalenterin avataan kumppanin kanssa päivittäin ja nautiskellaan eroottisista yllätyksistä. Erilaisten seksivälineiden ja muiden tuotteiden avulla on helppoa kokeilla erilaisia tuotteita ja löytää uusia mausteita seksielämään. Näistä kiihottavista ja laadukkaista tuotteista on iloa vielä pitkäksi aikaa joulun jälkeenkin!

Lahjalaatikoista löytyvät tuotteiden kanssa tarvittavat latauskaapelit ja paristot.

Tuotetiedot:
Kalenterin koko suljettuna (k x l x s): 41,0 cm x 34,0 cm x 13,0 cm
Paino: 2,5 kg
Kieli: EN, NL, DE, FR, ES, IT, NO, RU, PL, UA, IS.

Eroottinen tehtäväkalenteri jouluksi

Kaalimadon All I Want for X-MAS eroottinen tehtäväkalenteri

Tämä kalenteri ei sisällä tuotteita, vaan jokainen joulunodotuspäivä yllättää uudella eroottisella tehtävällä. Tästä saavat pariskunnat puhtia seksielämään, eikä olisi ihme että tästä joulunodotuksesta tulisi paras ikinä. Tehtävä voi viedä sinut villiin fantasiaan tai roolileikkiin, mutta luvassa on myös eroottista hierontaa. Luvassa myös kevyttä bondagea, kutittelua ja kermavaahdon nauttimista kumppanin päältä. Pääset ehkä kertomaan kumppanillesi miten koit ensimmäisen orgasmisi, ja muuta kiihottavaa.

Kalenteri on 10 eri kielellä (esim. englanti, ruotsi, saksa, venäjä ja ranska.), johon ei harmillisesti Suomi kuulu, mutta jos ei jokin kieli taivu, niin sanakirja käyttöön 🙂

Tuotetiedot:
Kalenterin koko (k x l x s): 20 cm x 20 cm x 1 cm
Paino: 0,7 kg

Satisfyer 2022 Deluxe eroottinen joulukalenteri

Satisfyer Deluxe Eroottinen Joulukalenteri

24 erilaista yllätystä seksuaalisen hyvinvoinnin laitteista, BDSM:stä, hieronnasta ja muista tuoteryhmistä.

Seksuaalisen hyvinvoinnin edelläkävijä Satisfyer tuo markkinoille tänä vuonna toisen seksijoulukalenterinsa. Satisfyerin joulukalenteri on 24 eri kiihottavalla seksilelullaan, alusvaatteellaan sekä kosmetiikkatuotteellaan ihanteellinen lahjavalinta naisille ja miehille, niin sinkuille kuin pareillekin, jotka pitävät itsensä hemmottelusta ja haluavat nauttia joulunajasta aistikkaissa tunnelmissa.

Kalenterissa on kaikkea, mitä voit toivoakaan. Jokaisen luukun takana piilee houkutteleva yllätys, jolla voit hemmotella itseäsi ja mikset vaikka kokeilla jotain aivan uutta. Joulukalenterin tyylikäs ja koristeellinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen lahjan rakkaimmallesi – tutustu Satisfyerin vuoden 2022 joulukalenteriin ja tee joulunajasta kaikkia aisteja tyydyttävä juhla, josta ei tahdo tulla loppua.

Sinua odottavat erilaiset vibraattorit, hierontalaitteet ja seksilelut, joilla voit vaikka kokeilla BDSM-leikkejä ensimmäistä kertaa, sekä paljon muuta, millä teet jouluajasta hekumanhetkien kohokohdan. Satisfyerin toinen joulukalenteri on monipuolisen tuotekokoelmansa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta ihanteellinen lahja parisuhteessa oleville tai yksin eläville naisille kuin miehillekin.

Satisfyer Premium eroottinen joulukalenteri

Satisfyer 2022 Premium Eroottinen Joulukalenteri

Kalenteri sisältää monia aiemmin paljastamattomia Satisfyerin kohokohtia, kuten Satisfyer Pro 2, jota voit ohjata sovelluksella mistä päin maailmaa tahansa. Tai Satisfyer Endless Fun, jota voidaan käyttää yli 33 eri tavalla. Eroottisiin hetkiin löytyy myös ”No Taboo” ja ”Body Search” seksiasut menestyneeltä saksalaiselta Penthouse-brändiltä.

Upeat hierontaöljyt kuuluvat tietenkin jouluun. Luukuista löytyy mm. kaksi Satisfyer-hierontaöljyä – Speculaas ja Winter Magic aistillisella tuoksulla. Satisfyer Orgasmigeeli on parasta yhdynnässä nautittuna ja Anal Relax Fluid on omiaan peppuleikkeihin.

Lisäksi löydät pientä bondagea ja muuta kivaa päivien ratoksi.

Hotlips aikuisten kalenteri

Feel the Magic Shiver aikuisten kalenteri

Kalenteri sisältää erittäin laadukkaista leluja huippubrandeiltä muun muassa: We-Wibe, Svakom ja ROMP. Mukana tehokas peräkkäiset orgasmit mahdollisitava paineaaltokiihotin, sekä kruununa superlaadukas We vibe seksilelu!