Seksijoulukalenteri 2021

Seksijoulukalenterit tekevät joulun odotuksesta silkkaa erotiikkaa. Jokaiselle päivälle jotain uutta kokeiltavaa. Seksijoulukalentereita tarjotaan useammankin seksikaupan voimin ja jokainen kalenteri sisältää mitä eroottisempia tuotteita. Luukun takaa voi löytyä jotain tuttua, tai jotain ennen kokematonta, mikä rohkaiseekin kokeilemaan myös uusia juttuja. Kaikkea ei tarvitse väkisin käyttää, mutta harmihan se on jättää jokin lelu kaapin pohjalle kertaakaan kokeilematta 😉

Seksijoulukalenterin luukku voi pitää sisällään mm. vibraattorin, makuliukuvoiteen, kutkuttelevan höyhenen, silmänaamion, käsiraudat tai muita sidontavälineitä, seksipelejä, dildon, penisrenkaan jne.

Jotta sinun ei tarvitse käydä kaikkia netin seksikauppoja läpi, keräsimme tänne yhteenvedon minkälaisia seksijoulukalentereita on tarjolla 2021.

Aikuisten joulukalenteri Kaalimadosta

Kaalimadon seksijoulukalenteri

Kaalimadon seksijoulukalenterissa on 4 erikokoista laatikkoa, joiden sisälle kätkeytyy 24 eroottista tuotetta.

Kalenterin avataan kumppanin kanssa päivittäin ja nautiskellaan eroottisista yllätyksistä. Erilaisten seksivälineiden ja muiden tuotteiden avulla on helppoa kokeilla erilaisia tuotteita ja löytää uusia mausteita seksielämään. Näistä kiihottavista ja laadukkaista tuotteista on iloa vielä pitkäksi aikaa joulun jälkeenkin!

Kaalimato – Seksijoulukalenterin lahjalaatikoista löytyy 13 erilaista seksivälinettä, mm.

Välineiden lisäksi kalenterissa on mm.

Joulukalenterin seksivälineet ja muut tuotteet ovat laadukkailta ja tutuilta merkeiltä, kuten mm. Womanizer, SweetSmile, Pjur, Bad Kitty, You2Toys, Cottelli Accessoires jne.

Kaalimato – Joulukalenteri on erinomainen lahjaidea omalle rakkaalle tai vaikka ystäväpariskunnalle! Tämä paketti on hinta-laatusuhteeltaan suorastaan loistava!

Pakkauksista löytyvät myös tarvittavat paristot ja latauskaapelit.

Tuotetiedot:

Kalenterin koko suljettuna (k x l x s): 37,5 cm x 31 cm x 13 cm
Paino: 2,5 kg
Englanninkielinen

 

Seksijoulukalenteri

Sinful seksijoulukalenteri

Hemmotelkaa toisianne vuoden tuhmimmalla, valikoiduista bestseller -tuotteista sisältävällä ja Pohjoismaiden myydyimmällä seksijoulukalenterilla. Luvassa on unohtumaton joulu, kun tutustutte toisiinne aivan uusin tavoin.

Vuoden 2021 kalenteri sisältää uuden valikoiman seksileluja, tarvikkeita viettelevään esileikkiin että välineitä hellään bondageen.

Seksijoulukalentereita on tänävuonna kaksin kappalein, Classic ja Deluxe!

Joulukalenteri sopii täydellisesti pariskunnille, jotka haluavat maustaa joulunodotusta yllätyksillä, tuhmilla leikeillä ja seksillä. Mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta saatte opastusta siihen, kuinka teette näillä tuotteilla joulukuustanne sykkivien sydänten juhlaa.

Sisältö: 24 eroottista tuotetta ja 1 englanninkielinen inspiraatiovihkonen (online-versio saatavilla myös suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi, tanskaksi ja ranskaksi).
Mitat: 49 cm x 36 cm x 6 cm.
Kieli: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska, ranska.

 

Hotlipsin Satisfyer -joulukalenteri

Satisfyer julkaisee maailman parhaan eroottisen joulukalenterin 2021. Tuotteiden ja tavaroiden arvo on noin 900 euroa! Rajoitettu erä, joten varmista omasi ja varmista samalla elämäsi eroottisin joulukuu!

Seksuaalisen hyvinvoinnin edelläkävijä Satisfyer täyttää tuotemerkin viidennen vuosipäivänsä kunniaksi ja yli 25 miljoonan tyytyväisen asiakkaan rajapyykin ylitettyään uskollisten faniensa toiveet ja tuo markkinoille ensimmäisen eroottisen joulukalenterinsa.

Satisfyerin joulukalenteri on 24 eri kiihottavalla seksilelullaan, alusvaatteellaan sekä kosmetiikkatuotteellaan ihanteellinen lahjavalinta naisille ja miehille, niin sinkuille kuin pareillekin, jotka pitävät itsensä hemmottelusta ja haluavat nauttia joulunajasta aistikkaissa tunnelmissa.

Kalenterissa on kaikkea, mitä voit toivoakaan – interaktiivisia, sovellusohjattavia leluja, vibraattoreita, anaalileluja ja Soft Bondage -välineitä: Jokaisen luukun takana piilee houkutteleva yllätys, jolla voit hemmotella itseäsi ja mikset vaikka kokeilla jotain aivan uutta. Joulukalenterin tyylikäs ja koristeellinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen lahjan rakkaimmallesi – tutustu Satisfyerin vuoden 2021 joulukalenteriin ja tee joulunajasta kaikkia aisteja tyydyttävä juhla, josta ei tahdo tulla loppua.

Sinua odottavat erilaiset vibraattorit, hierontalaitteet ja seksilelut, joilla voit vaikka kokeilla BDSM-leikkejä ensimmäistä kertaa, sekä paljon muuta, millä teet jouluajasta hekumanhetkien kohokohdan. Satisfyerin ensimmäinen joulukalenteri on monipuolisen tuotekokoelmansa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta ihanteellinen lahja parisuhteessa oleville tai yksin eläville naisille kuin miehillekin.

Satisfyer eroottinen joulukalenteri sisältää mm. näitä:

Seksileluja ja kosmetiikkaa joulun odotukseen:

Sovelluksella ohjattava Satisfyer Heat Climax
Satisfyer Elastic Joy
Satisfyer Pro 2+
Satisfyer Masturbator Egg Bubble Miehille
Penthouse Lingerie
Kosmetiikkatuotteita sykähdyttäviin seksileikkeihin (hierontaöljyt, ogasmigeeli, Anal Relax Fluid)

Sexshop - aikuisten eroottinen joulukalenteri

Sexshopin Eroottinen Aikuisten Joulukalenteri

Sexshopin eroottiseen aikuisten joulukalenteriin on pakattu upeita yllätyksiä. Lelut ovat laadukkaita, ja esimerkkinä, yhden yllätyslelun arvo on noin 60€. Kalenterin mukana tulee myös pieni vinkkivihko.

Kalenterista löytyy:

 

Pandoras -seksijoulukalenteri

Pandoran aikuisten kalenteri

The Naughty & Nice -joulukalenteri vie joulun lähtölaskennan uudelle seksikkäälle tasolle. Tämä kalenteri on ääriään myöten täynnä erilaisia yllätyksiä miehelle, naiselle ja teille molemmille. Avaa laatikko joka päivä saadaksesi annos seksikästä joulumieltä.

Tällä seksijoulukalenterilla sinä ja kumppanisi voitte seikkailla yhdessä ja tuoda eroottista latausta ja jännitystä vuoden viimeisiin viikkoihin. Jokainen päivä tarjoaa tilaisuuden laajentaa horisonttia ja kokeilla jotain uutta yhdessä. Oletko valmis seikkailun täyteiseen joulukuuhun?

Joulu on sinun aikasi rakastaa ja tulla rakastetuksi, kokeilla, päästä kosketuksiin perimmäisten toiveidesi kanssa, leikkiä, tuntea ja kokea monenlaisia uusia tunteita. Tämän joulukalenterin kaltaisen joululahjan avulla voit kiihdyttää makuuhuoneen lämpöä itsellesi tai kumppanillesi ennennäkemättömällä tavalla.

Naughty & Nice Advent Calendar 2021 on saapunut, ja se on suurempi ja parempi kuin koskaan. Siinä on 24 erillistä laatikkoa. Kalenteri sisältää laadukkaita seksileluja, kosmetiikka/liukuvoide -tuotteita, tuotteita jännittäviin seksileikkeihin ja kiehtoviin bondage-sessioihin – nämä tuotteet sopivat täydellisesti jännittävään ja seksikkääseen joulunaikaan.

Joulukalenteri on ihanteellisen lahjan aikuisille, joilla on intohimo tutkia ja kokeilla. Aikuisten joulukalenteri, joka on täynnä jännittäviä leluja ja herkullista kosmetiikkaa makuuhuoneen kuumuuden nostattamiseksi. ”Purple Starlight” -teemaisessa laatikossa yhdistyvät nautinto ja hyväksyntä, ja se tarjoaa sinulle elinikäisiä ihastuttavia hetkiä. On sinusta kiinni, teetkö siitä kokemuksen, joka kestää ikuisesti.

Joulukalenteri sisältää:

 

Vuxenin 24 Days Of Love & Sex Premium eroottinen joulukalenteri

Vuxenin eroottinen joulukalenteri 24 Days Of Love & Sex Premium joulukalenteri antaa sinulle ja rakkaallesi 24 seksikästä päivää aina jouluaattoon asti.

Vuxenin joulukalenterista löytyy laaja valikoima erilaisia leluja, pelejä, alusvaatteista, kiihottavia hierontaöljyjä, liukuvoiteita ja laadukkaita kondomeja. Koette yhdessä varmasti paljon erilaisia nautinnollisia hetkiä 24 päivän aikana ennen joulua. Kalenterissa tulee myös opasvihko josta löytyy mielenkiintoisia vinkkejä seksiin liittyen sekä tietoa tuotteista.

Sisältö:

Koko: 30 cm x 41 cm x 17 cm.