Seksikäs siivooja, sisäkkö, palvelijatar

Seksikäs sisäkkö rooliasu

Kuuma palvelijatar

Kuuma palvelijatar hoitelee siivouksen… ja Sinut! Palvelijatar seksiasut eivät jätä kylmäksi ja nautinto on taattua. Tämä hottis ei näkyjä pihtaile, vaan tarjoaa parhaat visuaaliset virikkeet keikistelemällä seksikkäässä minihameessaan ja pikkuhousuissaan. Ainoa kysymys onkin, kuinka paljon siistimistä kuuma palvelijatar saa aikaiseksi, ennen kuin hänet otetaan. Kiusaus on suuri, mutta se ei haittaa, sillä tämä palvelijatar on tarkoitettukin seksuaalisten halujen kohteeksi.

Seksikäs siivooja ja palvelijatyttö

Siivoja – palvelijatyttö seksiasut tekevät kodin askareistakin eroottisia… tämä siivoja kun ei jätä pussukoita tyhjentämättä! Anna silmäsi levätä eroottisen sisäkön / palvelijan herkullisessa vartalossa, jota peittää läpinäkyvä monikini. Tuleeko siivoamisesta sittenkään mitään, vai saako askareet jäädä muiden puuhien varjoon. Tämä sisäkkö leikittelee mielellään kanssasi kumarrellen ja ”hups”, vahingossa paljastaen itseään enemmän kuin on tarkoitus. 

Viettelevä Ranskalainen Sisäkkö

Viettelevä Ranskalainen Sisäkkö takaa eroottisen yhteenoton. Sisäkkö seksiasut ovat eroottisia ja aristokraattisen Ranskan perua. Yllätä mies pukeutumalla tähän seksikkääseen sisäkkö -asuun ja laita pölyhuisku heilumaan. Koskaan ei partnerisi ole yhtä intensiivisesti seurannut kuinka kotiaskareet hoidetaan. Varoituksena kuitenkin, että siivous ja muut toimet saattavat loppua lyhyeen innostuksen yllättäessä. Tee muutama syvä kumarrus ja voit alkaa jo odottamaan lähikontaktia. Viettelevää Ranskalaista Sisäkköä on vaikea vastustaa, eikä pidäkkään… tätä sisäkköä saa häiritä vapaasti 🙂