Koulutyttö seksiasu

Koulutyttö seksiasu - Rooliasu

Koulutyttö -seksiasu herättelee villeimmätkin fantasiat eloon. Skottiruutuinen koulutyttöhame verhoaa alleen viattoman kauneuden ja tuskin maltat odottamaan, että pääset nostamaan hameen helman korkeuksiin. Paljastuuko hameen alta sensuellit pikkupöksyt, rohkeat stringit vai onko alusvaatteet unohtunut kokonaan.

Koulutyttö -seksiasu on varmasti suosituin rooliasu aikuisten leikkeihin ja varmasti olleet jokaisen miehen eroottisten päiväunien rekvisiittana. Koulutyttö asu vie teidät takaisin nuoruusiän jännitykseen ja ensimmäisiin seksikokemuksiin. Älä jätä fantasiointia ajantuksen tasolle ja täydennä asukokoelmaasi tällä seksikkäällä lukutoukan asulla. 

Älykkyys on seksikästä, ja lukutoukka niukassa asustuksessa saa miehet kehräämään. Skottiruutuinen minihame piilottaa juuri ja juuri eroottiset pikkupöksyt, jos sellaiset on päällä. Tiputa kynä, ja esittele sulojasi ”vahingossa”… mies on valmista kauraa! Koulutyttö seksiasut sopivat moneen fantasiaan… viaton naapurin tyttö tarvitsee henkistä tukea koeviikon alkaessa tai kenties hieman tuhmempi lukutoukka, joka voitelee opettajaansa paremman numeron toivossa. Oli fantasia mikä tahansa, on se kaikin puolin tyydyttävä ja jotain uutta varmasti taas opittu 🙂

Koulutytölle on kysyntää kun saapuu luokan eteen! Läpinäkyvä pikku toppi ja skottiruutuinen minihame jättävät vain sopivasti arvailujen varaan. Älä turhaan ujostele katseillasi kun koulutyttö kurkottaa liitutaudulle kirjoittamaan. Tätä tytteliä on vaikea vastustaa ja pian on hame korvissa. Tämä kympin oppilas on innokas oppimaan uusia asioita ja nopea sisäistämään oppimaansa. Näytä hänelle temppu tai pari ja saat nauttia uusista kokemuksista.

Kokemattoman koulutytön opastaminen seksin saloihin voi alkaa ja illan hiljaisuuden rikkoo vain vieno voihkinta.