Rooliasut – Jännitystä seksiin

Roolileikki voi olla koomista ja vapauttavaa tai lähes sietämättömän jännittävää ja kroppaa tärisyttävää, mutta se on aina silti nautinnollista ja molemmille kiva kokemus. Voit yllättää kumppanisi hankkimalla itsellesi tai Hänelle tai molemmille rooliasun, jonka turvin luomanne hahmot kohtaavat illan kuumissa merkeissä. Rooliasujen hankinnassa kannattaa ottaa huomioon molempien mieltymykset ja toiveet. Jos et tiedä tykkääkö kumppanisi seksiasumaustasi, voit udella sitä ovelasti kierrellen tai suoraan kysyen.

Molempien makuun toteutetut fantasiat ovat niitä parhaimpia, vaikka joskus on hyvä poistua hieman totutun mukavuusalueen ulkopuolelle, jolloin sitä voi huomata nauttivansa jostain uudesta ja erilaisesta 😉 Emme rohkaise ketään yllättämään kotiin saapuvaa vaimoaan musta kokokropan nahka-asu ja naamari päässään, ellei ole varma että tuonkaltainen fantasia on myös Hänen mieleen, mutta rooliasut ovat erittäin mukava tapa saada vaihtelua ja rikastuttaa seksielämää.

Seksikaupat.fi suosittelee seksiasujen ja roolileikkien maailmaan heittäytymistä!

Kävimme kurkkaamassa seksikauppojen parhaat valikoimat kunkin rooliasun kohdalla. Kauppaan klikkautumalla pääset suoraan oikeaan kategoriaan valitsemaan seksikkäimmät fantasiat päällesi!


Katso myös muut eroottiset ja seksikkäät asut!


Rooliasu, joka täytti fantasiasi?

Onko jokin rooliasu, mikä teki lähtemättömän vaikutuksen eroottiseen ajatusmaailmaasi? Toteuttiko se fantasiasi? Kerro mikä rooliasu saa sinut takuuvarmasti lämpenemään!

Yllätämme silloin tällöin meille kirjoittaneita eroottisilla tuotteilla. Jätä sähköpostiosoitteesi mikäli haluat onnettaren listalle. Sähköpostiosoitetta ei anneta kenellekään kolmannelle taholle.