Huippukiva seksikauppa

Huippukiva seksikauppa aikuisten iloksi ja nautinnoksi.

Huippukiva on laadukas Suomalainen erotiikkatuotteiden verkkokauppa, joka lämmittää laajalla valikoimallaan niin sinkuille kuin pariskunnille, fetissifaneille ja pikkutuhmille.

Asusteista löydät mm. bodystocking, mekot, miesten ja naisten alusasut, peruukit, naamiot, rooli- ja naamiaisasut sekä muut asustetarvikkeet. Jos BDSM -leikit miellyttää, löydät keinut, tuet ja ripustimet, kutittimet ja nipistimet, läpsäyttimet, piiskat, sidontavälineet ja muut fetissituotteet aina sähköleluja unohtamatta. Dildot ja vibraattorit joka lähtöön ja kondomit turvaseksiin. Vartalon koristelu -kategoriasta rohkeat leikkitatuoinnit ja erilaiset korut vartalon kimaltamiseen. Alastomankaan ei tarvitse olla täysin alaston.

Tätä kaikkea on Huippukiva!

  • Suomalainen yritys
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Ssl-suojattu sivusto, turvallista kaupankäyntiä
  • Edullinen toimitus
  • Maksu kätevästi laskulla

Huippukiva pakkaa tilaukset aina huomaamattomasti ja tilaus postitetaan eri lähettäjän nimellä. Pakkauksen päällä ei siis lue Huippukiva. Nyt voit tilata tuotteet myös SmartPost -pakettiautomaattiin.

Ilmainen seksilelu ensimmäisen tilauksen yhteydessä

Ilmainen seksilelu? Miksi ei! Huippukiva antaa yhden ilmaisen seksilelun ensimmäisen tilauksesi yhteydessä. Todella reilua ja ehkä valitset ilmaiseksi leluksi jotain sellaista, mitä et aikaisemmin ole tohtinut hankkia. Aina kannattaa kokeilla jotain uutta.

Huippukiva Outlet – Aina edullisia seksituotteita

Huippukivasta löydät Outlet -osion, jonka tarjonnasta löytyy todella edullisia seksituotteita. Outletin hinnat ovat vähintään -40% alkuperäisestä ja alennusta kasvatetaan aina, kunnes tuote annetaan lopulta pois vaikka ilmaiseksi.

Huippukiva -tietokulmasta löydät kuumia aiheita ja artikkeleita

Huippukiva -tietokulma löydät kuumat aiheet ja artikkelit seksiin, seksuaalisuuteen ja seksivälineisiin liittyen. Lue aiheista, kuten ”Kuinka kertoa mikä oikeasti tuntuu hyvältä”, ”Luomu vai posliini” tai vaikka ”G-pisteen pisten metsästys”.