Seksikaupat.fi Facebookissa

HotLips, Helsinki (Itäkeskus), Lahti, Hämeenlinna, Vantaa (Tikkurila) Hyvinkää ja Myyrmäki

HotLips seksikauppa, kuumia nautintoja makuuhuoneeseen!

HotLips lienee Suomen tunnetuin ja laajin seksikauppaketju. HotLips palvelee viidellä eri paikkakunnalla sekä verkkokaupassa. HotLips erotiikkaliikkeiden valikoima on laaja ja kaikille löytyy sitä jotain, jolla saadaan virikettä makuuhuoneeseen: seksilelut, peli- ja hupituotteitteet, vaatteet ja asusteet, lehdet, elokuvat sekä paljon muuta. HotLips -liikkeistä saat aina asiantuntevaa, ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua.

HotLips seksikaupat Suomessa:

HOT LIPS ITÄKESKUS, HELSINKI
Asiakkaankatu 5, 00930 Helsinki

Helsinki Itäkeskuksessa sijaitseva Hot Lips -erotiikkaliike on todella tilava ja näyttävä 400 neliön pinta-alallaan. HotLips seksikaupasta löydät kaiken mitä aikuisten leikkeihin ja eroottisiin iltoihin voitkaan tarvita. Seksikkäät alusasut, seksielokuvat, voiteet ja öljyt, tuhansia seksivälineitä ja leluja.

Hot Lips on yksi Suomen suurimmista seksikaupoista, joka on tunnettu laadukkaista tuotteistaan sekä hyvästä palvelustaan. Hot Lips toimii viidellä eri paikkakunnalla sekä verkkokaupassaan.

HOT LIPS LAHTI
Hämeenkatu 7, 15100 Lahti

Upea yli 400 neliöinen erittäin tasokas, mannermainen ja ylellinen täyden palvelun erotiikkaliike!

HOT LIPS HÄMEENLINNA
Palokunnankatu 12

Todella laaja väline-, vaate-, ja dvd-valikoima. Asiantunteva, ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu.

HOT LIPS TIKKURILA, VANTAA
Peltolantie 2 01300 Vantaa

Upea ja uljas valoisa 250m2 myymälä. Laaja tuotevalikoima. Paras palvelu ja tilava ja avara myymälä huomaamattomalla sisäänkäynnillä.

HOT LIPS HYVINKÄÄ
Siltakatu 8-10, 05900 Hyvinkää

HOT LIPS MYYRMÄKI
Uomatie 4 01600 Vantaa

Uljas todella monipuolisen valikoiman seksiliike!

Ensimmäinen seksilelusi? Anna Hot Lipsin auttaa.

Oletko seksileluneitsyt? Nyt on aika sille ensimmäiselle. Hot Lips on yli 20 vuoden kokemuksella koonnut sopivimmat vaihtoehdot ensimmäiseksi seksileluksesi. Valikoimassa on sopivia tuotteita ensileluksi niin miehille, naisille kuin pariskunnillekin. Tästä ei kannata jäädä paitsi ja koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa petipuuhiin hieman vaihtelua. Katso lisää Hot Lips -verkkokaupasta.

Hot Lips seksivälineiden kotikutsut

Hot Lips järjestää hauskat ja innostavat kotikutsut seksivälineiden esittämiseen. Hot Lips kutsuu tapahtumaa leikkisästi Kikkelware -kutsuiksi. Puuttuuko tyttöjen illasta tai polttareista ohjelmaa, pidä Kikkelware kutsut! Asiantuntija esittelee seksituotteitta, kertoo niiden käytöstä ja materiaaleista. Esittely kestää n. 1.5 – 3 tuntia, ryhmän koosta ja innostuksesta riippuen. Esittelyssä mukana tuotteiden testikappaleet, joihin voi tutustua vapaasti.

Esittelyyn osallistujille varataan myös kahdenkeskistä aikaa mahdollisten kysymysten esittämiseen ja keskusteluun.

Eroottiset tarinat asiakkaiden kertomina

Hot Lips -nettikaupasta löytyy Eroottiset tarinat -osio, jossa löytyy lyhyitä ja hauskoja kertomuksia tosi elämästä Hot Lips asiakkaiden kertomina. Kirjoita myös oma tarinasi ja jos se julkaistaan sivustolla, saat 100€ lahjakortin Hot Lips -verkkokauppaan.

Kysy seksistä Vieno Tuulahdukselta

Askarruttaako jokin asia vai haluatko muuten vain tietää seksistä tai seksuaalisuudesta. Vieno Tuulahdus on kokenut elämäntapa-asiantuntija, joka on kokenut kaikkea parisuhteen, painonhallinnan ja selibaatin väliltä. Kysy ja saa räväkkä, kursailematon vastaus.